Kupio sam 6681 (moj prvi simbian), pa me zanima dje i za koliko moze da se dekodira. Zakljucan je na ProMonte.
I ako mozete da mi preporucite neku memorijsku (i cijena), ne manju od 512mb, jer se ne razumijem bas u njih. Fala.
6681
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
idi na ovaj link
http://www.itsvet.com/
tu ces naci memorijske kartice, od 512mb kosta oko 40eura.
A za dekodiranje vidi po servisima, ne bi trebalo da je skuplje od 20-30 eura, zavisi od servisa do servisa.
http://www.itsvet.com/
tu ces naci memorijske kartice, od 512mb kosta oko 40eura.
A za dekodiranje vidi po servisima, ne bi trebalo da je skuplje od 20-30 eura, zavisi od servisa do servisa.
5130+Koss the plug....
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
BB5 Nokiu da ti neko dekodira za 20-30 eura (a to radi samo jedan covek i to u BG-u)!?
Good luck,pre ce biti jedno 60 eura,ili bolje vidi sa nekim prijateljem,rodjakom... koji radi kod njih,da ti da kodove za otkljucavanje na osnovu tvog IMEI broja telefona ili jednostavno sacekaj kraj ugovora pa im plati dekodiranje,sigurno je dosta manje od 60 eura!
Pozdrav

Pozdrav

- Roy Fokker
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 21:39
MimiR, ja sam u Podgorici kupio PQI MMCmobile za 35€, ali kod drugovog druga, pa njegovog druga... you know what I mean.
I Lomnica_city je u pravu... dekodiranje ti tamad dođe koliko te je jeftinije koštao telefon (po cijenama na ovom sajtu).

I Lomnica_city je u pravu... dekodiranje ti tamad dođe koliko te je jeftinije koštao telefon (po cijenama na ovom sajtu).
Sony Ericsson W950i + Motofone F3 + Acer Aspire One 6-cell + ARCHOS 404