6681

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
MimiR
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 21. Jun 2006. 16:24

6681

Post od MimiR »

Kupio sam 6681 (moj prvi simbian), pa me zanima dje i za koliko moze da se dekodira. Zakljucan je na ProMonte.
I ako mozete da mi preporucite neku memorijsku (i cijena), ne manju od 512mb, jer se ne razumijem bas u njih. Fala.
When I die, let it be, and when they come for me, Bury me a G.

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

idi na ovaj link
http://www.itsvet.com/
tu ces naci memorijske kartice, od 512mb kosta oko 40eura.
A za dekodiranje vidi po servisima, ne bi trebalo da je skuplje od 20-30 eura, zavisi od servisa do servisa.
5130+Koss the plug....

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

MimiR, iskljucivo RS MMC DV ili MMC Mobile (koje su brze)

pozdrav...

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

BB5 Nokiu da ti neko dekodira za 20-30 eura (a to radi samo jedan covek i to u BG-u)!? :lol: Good luck,pre ce biti jedno 60 eura,ili bolje vidi sa nekim prijateljem,rodjakom... koji radi kod njih,da ti da kodove za otkljucavanje na osnovu tvog IMEI broja telefona ili jednostavno sacekaj kraj ugovora pa im plati dekodiranje,sigurno je dosta manje od 60 eura!
Pozdrav 8)

Roy Fokker
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 21:39

Post od Roy Fokker »

MimiR, ja sam u Podgorici kupio PQI MMCmobile za 35€, ali kod drugovog druga, pa njegovog druga... you know what I mean. :roll:

I Lomnica_city je u pravu... dekodiranje ti tamad dođe koliko te je jeftinije koštao telefon (po cijenama na ovom sajtu).
Sony Ericsson W950i + Motofone F3 + Acer Aspire One 6-cell + ARCHOS 404

mornar30
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 11. Jun 2006. 00:36

Post od mornar30 »

Da i ja sam mislio da kupim taj fon na pro monte ali kada sam zvao po BGD servisima cijene su od 60-70 eura ne isplati se brate to otkljucavat vec kupiti regularan u radnji plus pretplata godinu dana ....iha :uhuh: :uhuh:

ZzHn
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 20. Jun 2006. 18:28
:: Xiaomi A3/128 Grey

Post od ZzHn »

MimiR Ja sam danas kupio TRANSEND rs-mmc- dual voltage od 512 mb za 24 e kod jednog tipa,nova neotpakovana... a to je pristojna marka... solidna i radi extra... ako si zainteresovan javi se na pp pa cu ti dat br. od tog momka....
.

MimiR
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 21. Jun 2006. 16:24

Post od MimiR »

Zna li neko dje mogu naci filmove za njega i koji mi tachno program treba? :blinky: ................
When I die, let it be, and when they come for me, Bury me a G.

Odgovori