Problem instaliranja tema na n80

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
mrm
Banned
Pridružio se: Sre, 10. Maj 2006. 23:09

Problem instaliranja tema na n80

Post od mrm »

Cuo sam da se teme ne mogu instalirati na ovaj tel,kazu da se koja god tema stavi,tel je automatski vracfa na default temu,da li neko zna kako se instaliraju teme na n80?

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

:lol: to nije tachno
normalno instalirash temu, i normalno je izaberesh... nema nikakve mudrosti, samo teme moraju odgavarati n80... ne mogu bilo koje :wink:

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

To je problem sa nekim brand softverima,trazi najnoviju verziju softvera kad kupis telefon pa neces imati problema!
Pozdrav 8)

igopirko
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 23. Jun 2006. 21:52
Kontakt:

Post od igopirko »

probaj na www.zedge.net tu imas gooooooooomilu tema za swaki fon!samo se registruj,i swaki dan imas 30 besplatnih tema,ali swakii dan!!!!! :D :D :dry:

mrm
Banned
Pridružio se: Sre, 10. Maj 2006. 23:09

Post od mrm »

Ne vredi,skinuo sam teme sa zedge,iako je napisano da su bas za n 80 on ih jednostavno ne prihvata,ne znam vise gde da ih trazim,sa kojeg god sajta da sam skinuo ne rade.Inace imam najnoviju verziju softvera :ohmy:

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2005. 17:48

Post od mixxx »

koliko sam ja video na zedge-u ima oko 20-ak tema! a za neke su stavljene slike bez onih gluposti sa stand by ekrana (sat, operater, itd.) tako ne znam da li su te uopshte ispravne! sachekaj ti da to postane malo masovnije jer je i telefon i njegova verzija softvera josh uvek nova!

Odgovori