Ljudi pomagajte!
Ukucao sam sifru u moj SX1, da se ne moze ulaziti u meni bez nje,medjutim moj ortak je pogresio nekoliko puta i PHONE IS BLOCKED.
Trazi mi PHONE CODE.Sta da radim,zna li iko osim da nosim u servis?Unapred hvala
Blokiran SX1!!!!
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 14. Jul 2006. 13:17
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
Odnesi u servis, ali pravi ne kod nekih sarlatana koji ce samo hteti da ga flashuju
Kad ga serviser prikaci na komp moce da iscita sve sifre pa i phone lock, posle samo treba da ukucas runo i to je to. meni su to uradili sa n-gage i nisu hteli ni da naplate, ja sam ih castio sa 2l pepsija i svi zadovoljni

Kad ga serviser prikaci na komp moce da iscita sve sifre pa i phone lock, posle samo treba da ukucas runo i to je to. meni su to uradili sa n-gage i nisu hteli ni da naplate, ja sam ih castio sa 2l pepsija i svi zadovoljni

5130+Koss the plug....
Re: Blokiran SX1!!!!
Default phone code ti je: 12345 probaj da ga ukucas i ja mislim da ce ti tvoj sx1 radit