Vredi li 7710?
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
Vredi li 7710?
Vec dugo merkam ovaj fon, ali cena mu je visoka. E sad moze polovan da se nadje za 250e, ali on meni nekako deluje sporo, mozda je trip, ali ngage qd brze otvara programe nego on. Sad mene interesuje vredi li ovaj telefon te pare, mislim cena kvalitet....
5130+Koss the plug....
- Roy Fokker
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 21:39
"Kompletan test" baš to zamjera, da je spor. Ne znam... koliko se ja razumijem u to, nestandardne dimenzije ekrana mu ograničavaju softversku bazu, a to nije dobro. N-Gage QD koji imamo ja i ti "vadi" upravo ta fleksibilnost koju mu daje Symbian, a sve za 80€. 250€ za stari model koji je "slijepo crijevo" Nokiinog programa mi je malo ipak previše. Možda ako si kolekcionar. 

Sony Ericsson W950i + Motofone F3 + Acer Aspire One 6-cell + ARCHOS 404
- mikilegenda
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 19:04
- Kontakt:
- Masterokrata
- Mobil manijak
Pa nisam kolekcionar, ali mi se fon nevidjeno svidja
A vidim da se svi zale na sporost...........tako da stvarno nisam vise siguran.
Ja ne jurim za novim modelima, nego za kvalitetnim i pouzdanim telefonom koji ce imati mnostvo funkcija. Mozda e61........ali njega naci polovnog to je umetnost

A vidim da se svi zale na sporost...........tako da stvarno nisam vise siguran.
Ja ne jurim za novim modelima, nego za kvalitetnim i pouzdanim telefonom koji ce imati mnostvo funkcija. Mozda e61........ali njega naci polovnog to je umetnost
5130+Koss the plug....
- Roy Fokker
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 21:39
Slažem se za funkcije i kvalitet, ni ja nisam lud za najnovijim stvarima, samo nisam siguran da se isplati zbog manjka proširivosti funkcija... suština je u tome da osim velikog touchscreena ne dobijaš puno više kupovinom 7710... ne vjerujem da možeš staviti, recimo, SmartMovie na njega ili slično...
Mada ako imaš pare... ja bih potrošio na nešto drugo, to je moj savjet.
Mada ako imaš pare... ja bih potrošio na nešto drugo, to je moj savjet.
Sony Ericsson W950i + Motofone F3 + Acer Aspire One 6-cell + ARCHOS 404
mikilegenda, 7700 je prototip model, pravljen je ozbiljno, ali je poslužio samo u reklamne svrhe, i na kraju je usavršen u 7710, koji se i prodavao. Možda ga u onoj užasno skupoj prodavnici što se ovde reklamira još imaju.
Masterokrata, nije umetnost nego nemoguća misija. Ali za godinu dana već . . . . . .
Ako si ga (7710) već našao polovnog, i probao, i kažeš da ti je malo spor, u čemu je onda problem? Ja sam se svojevremeno ložio na 7710, ali sam posle provalio da nije pravljen u velikoj seriji i da relativno malo programa ima za njega (a još manje krekovanih). Touchscreen je super stvar, ali na e61 kažu da (iako ima istih software-skih problema) je toliko nakrcan fabričkim opcijama i programima da retko da će ti bilo šta externo zatrebati. E sad - cena . . . . Kome baš treba, isplati se. Ako hoćeš da se zezaš neko vreme s njim, telefon stvarno dosta toga može, ali ćeš posle nekog vremena hteti da ga se otarasiš (loša kamera, velik je), a nećeš baš tako lako naći kupca.

Masterokrata, nije umetnost nego nemoguća misija. Ali za godinu dana već . . . . . .
Ako si ga (7710) već našao polovnog, i probao, i kažeš da ti je malo spor, u čemu je onda problem? Ja sam se svojevremeno ložio na 7710, ali sam posle provalio da nije pravljen u velikoj seriji i da relativno malo programa ima za njega (a još manje krekovanih). Touchscreen je super stvar, ali na e61 kažu da (iako ima istih software-skih problema) je toliko nakrcan fabričkim opcijama i programima da retko da će ti bilo šta externo zatrebati. E sad - cena . . . . Kome baš treba, isplati se. Ako hoćeš da se zezaš neko vreme s njim, telefon stvarno dosta toga može, ali ćeš posle nekog vremena hteti da ga se otarasiš (loša kamera, velik je), a nećeš baš tako lako naći kupca.

- Masterokrata
- Mobil manijak
- blade_bre
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
- Kontakt:
7710 ima flash plug-in sto ga cini vrlo unikatnim.... jer ako zelite tu mogucnost morate da platite. Macromedia ima neki strava sistem zastite, kaze mi drug koji radi u flash-u da je skoro nemoguce zaobici to. (nije u pitanju KOD, nego neka FORA... ne secam se tacno, ali sustina je da MORAS platiti prog. da bi ga koristio).
...shit happens... keep d smile!