6630-nekoliko pitanja:-)

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Naca_B
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 18. Jul 2006. 12:35

6630-nekoliko pitanja:-)

Post od Naca_B »

Pozdrav :)
Slučajno sam naletela na ovaj vaš forum, i vidim da je jako interesantan, sve pohvale autorima i članovima ;)
Ja sam inače iz Sarajeva, i sledeće nedelje dolazim u Beograd, pa bih obavila kupovinu nekih stvari za moju nokiu 6630.
Da li možete da mi kažete gdje mogu da kupim original masku i tastaturu, dv rs mmc od 1gb i adapter ad 15, i koliko sve to košta. Nadam se da nisam mnogo zahtevna :oops:
Hvala unaprijed :)
P.S Ima li Sarajlija na ovom forumu?

Oljica
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Nov 2004. 17:11

Post od Oljica »

Na ovom sajtu imas spisak radnji i njihove adrese i telefone,, takodje, ovo ti moze biti od koristi http://www.itsvet.com, tu ces pretragom naci radnje koje imaju trazenu karticu, pa u zavisnosti od lokacije, vidi sta ti odgovara. Mozda ces malo teze naci tastaturu... a original maske, pa... to je malo diskutabilna stvar ovde, na svakom koraku imas kineske, a originale, ko to zna...? :)

Naca_B
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Naca_B »

Oljica, znam da koristim internet, i znam za ponude preko sajtova, ali meni treba pouzdana informacija gdje to zaista ima da se kupi. Nemam mnogo vremena za telefoniranje i obilaženje radnji, dolazim u Beograd na svega par dana da obavim posao, a ne da šopingujem.
Pošto sam vidjela da vi ovde komentarišete o svemu, mislila sam da znate gdje šta ima i koliko košta.
ad_insane, baš mi je drago da ima Sarajlija :)
Kartica od 1gb nema u Sa, i ako ima nerealno su skupe, ad 15 nisam nigdje našla...Znam za maske. Mislila sam da u Beogradu to sve lijepo kupim, znam da je povoljnije, jer poslije se ne vraćam u Sa, idem u Libiu poslom...itd...
Ako ima neko neku konkretnu informacije gdje ovo mogu naći u Beogradu, molim da mi javi :wink:

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Naca_B, ovako najbolje ti je da vidis radnju Telekom +,oni imaju original masku kosta 20e,a kineska je 5e,tastatura je 5e.Memorijsku karticu vidi na www.itsvet.com ,a ovako provalio sam da kod nas ima ovlasceni Nokijin distributer,on je bio do sad samo u Hrvatskoj,ali je otvorio sad i svoje radnje u Beogradu,Crnoj Gori,Bosni.Radnja se zove mobis,

Prodajna mjesta Mobis electronica u Srbiji:
Bulevar Mihajla Pupina 10v, Beograd, tel. 011 313 2820
Zovni tu radnju i raspitaj se.Ja jurim neke sluske sa radiom,i evo jedan clan sa ovog foruma je zvao tu radnju i pitao i mozes da narucis od njih i isporuka je za 3-4nedelje cena tih slusalica sa FM radiom je 28e.Ako te to zanima,ti zovni pa vidi da li imaju AD-15,ako ne reci da ti naruce i pitaj cenu.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Oljica
Mobil fan
Mobil fan

Post od Oljica »

Naca_B, meni nije bila namera da te uvredim, vec da pomognem, na itsvetu ti lepo pise ko trenutno ima te kartice, a za ostalo sam rekla da pozoves jer se stanje menja iz sata u sat, tako da ce tesko neko moci da ti kaze informaciju 100% tacnu, jedino ako poruku kuca iz radnje...

Naca_B
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Naca_B »

milan91, hvala ti puno, takva mi je informacija trebala :wink:
Oljica, hvala i tebi, ali ja znam o čemu govorim, jer radim kao menadzer prodaje širom ex yu, i znam kako prodaja funkcioniše. Ovo što vidite na sajtovima tipa it svet, pola toga nećete naći u radnjama i ako piše da imaju...A valjda raja sa ovom foruma kupuje nešto, i zna dobre stare cake, ili griješim?! :D

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

Naca_B, 80% sta se nudi na itsvetu ima u navedenim radnjama i raja kupuje fontele iz navedenih prodavnica...kako ko ali ovo funkcionise 8)
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Oljica
Mobil fan
Mobil fan

Post od Oljica »

Naca_B napisao:Oljica, hvala i tebi, ali ja znam o čemu govorim, jer radim kao menadzer prodaje širom ex yu, i znam kako prodaja funkcioniše. Ovo što vidite na sajtovima tipa it svet, pola toga nećete naći u radnjama i ako piše da imaju...A valjda raja sa ovom foruma kupuje nešto, i zna dobre stare cake, ili griješim?! :D
Razumem te mnogo bolje nego sto mislis, jer i ja sam ekonomista, zato sam ti dala onakav savet, upravo znajuci ovdasnju situaciju, pa samim tim, to sto je rekao fain2daniel u postu iznad je cinjenica.
No dobro, verujem da ces se snaci, ali ces morati telefonom pozvati i onu radnju koju ti je Milan naveo, nadam se da neces gubiti vreme i ici negde za sta nemas potpuno proverenu info, tako da je telefoniranje ipak, kao sto vidis neizbezno 8)
Pozz :)

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Što se AD-15 tiče, proveri pomenuti Mobis, i ComTrade, a ako nemaju razleti se po forumu, neko je pominjao da ima jedan viška (mislim da je blade_bre), ili da ti recimo Koren nabudži jedne kineske na 3,5 mm. Ostalo ćeš mnogo lakše naći ali ako insistiraš na AD-15, postavi temu AD-15 - HITNO. Ko može da ga ponudi, odazvaće se.

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

gargamel4, hvala na besplatnoj promociji! :lol:

Naca_B, pogledaj temu "upgrade sluski" i vidi da li ti odgovara neko takvo resenje, jer ces AD-15 tesko naci ovde...

PozZ

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

gargamel4, nisam breeeee rekao da imam jedan viska. MOZDA cu imati AKO umesto nokie uzmem SE...
:P
...shit happens... keep d smile!

Odgovori