nokia n70 gallery

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
aplause
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 12. Jul 2006. 07:41

nokia n70 gallery

Post od aplause »

zna li ko ima li kakav program za nokiu n70 da zakljucam nesto sa sifrom po galeriji npr slike&video :D

vlaki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
:: SG Note II
:: Nokia 6630

Post od vlaki »

javi se nina!!! :D
shala mala...
pa imash iLock chini mi se, a i Handy photo safe... (to sam ja nashao za 6630...) e sad za n70...
mozda je to, to... :roll:

Probaj! :wink:

Pozz! 8)
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

vlaki, rade na 6630? .... je l zakljucavaju ceo folder ili pojedinacne fotke?

pozdrav...

maliomladinac
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 12. Mar 2006. 20:58

Post od maliomladinac »

da nebih otvarao novu temu... :roll:
Jer moze neko da mi posalje bilo kakav video zapis napravljen sa N70??? Naravno ako nije problem,u svim rezolucijama i kvalitetima...Znaci da se telefon naglo cima,da vidim koliko ima kockica i tako...Hvala puno unapred...maliomladinac@yahoo.com

vlaki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
:: SG Note II
:: Nokia 6630

Post od vlaki »

rade, b_udder... mada za iLock nisam nashao code, tako da sam se :angry: i izbrisao ga... na njemu chini mi se mogu i clipovi da se sakriju...
a Handy phot safe shljaka odlichno... idu pojedinachne slike... ne znam da li moze folder... instalirao sam ga bio za jednu sliku, toliko mi je trebao program...
javi ako 'provalish' neshto...

Pozz! 8)
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali

vlajche
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 22. Apr 2006. 21:42
Kontakt:

Post od vlajche »

"Smart Guard" moze da sakrije slike i video ili bilo koji drugi fajl tako da se uopste ne moze videti ako ga trazis iz galerije ili fabrickog File mgr-a ali se recimo iz FExplorera vidi. Koristi password kao zastitu. Isto tako pomocu njega se mogu sakriti i poruke za sta meni najvise i koristi. Verujem da se o ovom programu ogovorilo ovde na forumu ali eto, cisto da ga pomenem da moze da posluzi za tvoje potrebe.
Ako nekome treba, neka ostavi mail, mogu poslati.

Odgovori