nokia n70 gallery
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
nokia n70 gallery
zna li ko ima li kakav program za nokiu n70 da zakljucam nesto sa sifrom po galeriji npr slike&video

-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 12. Mar 2006. 20:58
- vlaki
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
- :: SG Note II
- :: Nokia 6630
rade, b_udder... mada za iLock nisam nashao code, tako da sam se
i izbrisao ga... na njemu chini mi se mogu i clipovi da se sakriju...
a Handy phot safe shljaka odlichno... idu pojedinachne slike... ne znam da li moze folder... instalirao sam ga bio za jednu sliku, toliko mi je trebao program...
javi ako 'provalish' neshto...
Pozz!

a Handy phot safe shljaka odlichno... idu pojedinachne slike... ne znam da li moze folder... instalirao sam ga bio za jednu sliku, toliko mi je trebao program...
javi ako 'provalish' neshto...
Pozz!

"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 22. Apr 2006. 21:42
- Kontakt:
"Smart Guard" moze da sakrije slike i video ili bilo koji drugi fajl tako da se uopste ne moze videti ako ga trazis iz galerije ili fabrickog File mgr-a ali se recimo iz FExplorera vidi. Koristi password kao zastitu. Isto tako pomocu njega se mogu sakriti i poruke za sta meni najvise i koristi. Verujem da se o ovom programu ogovorilo ovde na forumu ali eto, cisto da ga pomenem da moze da posluzi za tvoje potrebe.
Ako nekome treba, neka ostavi mail, mogu poslati.
Ako nekome treba, neka ostavi mail, mogu poslati.