N80 Time Zone
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- Pavle
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 28. Sep 2004. 04:20
- Kontakt:
N80 Time Zone
Pitanje za vas koji imate N80...Pise mi da je Belgrade GMT (+02:00), ali ajde to nije toliko bitno...
Medjutim, kada mi stizu poruke sa drugih aparata, on mi vreme pristigle poruke uvek pomera za dva sata unapred sta god ja podesio u settings-u. Pokusao sam da namestim i da mi operator automatski podesi vreme, ali i tu se desava ovaj bag. Sve sam pokusao sto mi pada na pamet, ali...ne vredi.
Pozivi i dolazni i odlazni se beleze po mom telefonu, znaci to nije problem, ali recieved messages obavezno za 2 sata unapred od naseg vremena ovde...Ima neko ideju kako da resim,a da nije ubacivanje novog softvera?
Hvala unapred.
Medjutim, kada mi stizu poruke sa drugih aparata, on mi vreme pristigle poruke uvek pomera za dva sata unapred sta god ja podesio u settings-u. Pokusao sam da namestim i da mi operator automatski podesi vreme, ali i tu se desava ovaj bag. Sve sam pokusao sto mi pada na pamet, ali...ne vredi.
Pozivi i dolazni i odlazni se beleze po mom telefonu, znaci to nije problem, ali recieved messages obavezno za 2 sata unapred od naseg vremena ovde...Ima neko ideju kako da resim,a da nije ubacivanje novog softvera?
Hvala unapred.
N80
- Pavle
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 28. Sep 2004. 04:20
- Kontakt:
Jednostavno ne postoji opcija Daylight Saving
Ide ovako Clock>Options>Settings>Time, Time Zone, Date, Date Format, Date Separator, Time Format, Time Separator, Clock Type, Clock alarm Tone, Network Operator Time
To je sve...A probao sam vec sa Network Operator Time-om, da ukljucim to i opet je isto...
Gde je kod tebe Daylight saving?
E, da, to sto je Bgd na +2 moze da se objasni time sto je sad letnje vreme, pa ide sat unapred, ali ne mogu da shvatim zasto u detaljima poruke on stavlja dva sata unapred u odnosu na realno poslato vreme.
Ide ovako Clock>Options>Settings>Time, Time Zone, Date, Date Format, Date Separator, Time Format, Time Separator, Clock Type, Clock alarm Tone, Network Operator Time
To je sve...A probao sam vec sa Network Operator Time-om, da ukljucim to i opet je isto...
Gde je kod tebe Daylight saving?
E, da, to sto je Bgd na +2 moze da se objasni time sto je sad letnje vreme, pa ide sat unapred, ali ne mogu da shvatim zasto u detaljima poruke on stavlja dva sata unapred u odnosu na realno poslato vreme.
N80
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Ako nemas puno podataka u telefonu i mozes da uradis Back up kontakata...predlazem ti format...sigurno si nesto slucajno chachnuo i nisi ni znao kakav ce efekat da ima...ali pokusaj da se setis poslednjih zezanja sa telefonom...mozda se tu negde krije resenje...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- gajic_ivan
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
- :: iPhone 7 Plus
- Kontakt:
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Xe xe xe ... Pavle, pa to se sve desava...nisi ni prvi ni poslednji...
...ali kad malo udjes u fazon nece ti se sve to ciniti tako strasno...I naravno, nemoj ga lupati o zid...
...Uradi format po uputstvu i najverovanije je da ce sve biti u redu... 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Jager
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 22:46
- Kontakt:
DAMN! I meni na e60 kaze za beograd da je GMT+2 !!! Posaljem sebi poruku u 13:49, a on mi na spisku poruka kada ih gledam u inboxu pokaze OK vreme, a ako pogledam u Message details, onda je 16:49 ?!?!? To nije ni +2 nego +3 ?!? Ko je tu sad lud?
Ni ja inace nisam nasao Daylight saving ... To je opcija koju treba "iskopati" i ubiti namrtvo

Ni ja inace nisam nasao Daylight saving ... To je opcija koju treba "iskopati" i ubiti namrtvo