danas sam gledao u halooglasim mobilne i naisao na polovan n80 koji kosta oko 400e i pise u textu da ima video snimak rezolucije 640x480, a u drugom oglasu, isto za n80, pise da ima 16 000 000 boja, e sad u cemu je stvar.
jel postoji neki program za video, jel oval leek nabudzio ekran i sta se tu sve moglo dogoditi?????
Nije mi jasno...
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 22. Apr 2006. 21:42
- Kontakt:
Ma kakvo crno budzenje ekrana taj najverovatnije, ko sto rece mixxx, nema blage veze s telefonima.
Cisto sumnjam da je hteo namerno da na papiru nabudzi karakteristike jer ako ima i malo mozga u glavi shvatice da, ako se kupac razume u telefone i tehniku uopste, raspitacese i znace sta kupuje i znace koje su karakteristike N80. A ako se neko ne razume, moze ovaj da mu pise i 1024x768 njemu sve jedno, verovatno ni ne zna sta te brojke znace. Zato ne nasedaj na te gluposti. Ti oglasi su ponekad da citas i da se smejes.
Ako bi da kupis fon preko oglasa, idi pogledaj ga, vidi kako je ocuvan, proveri koliko je radio, vidi sta ti daje od opreme, pitaj gde je kupljen, dal je jos pod garancijom, dal ima neki papir itd pa vidi dal ti isplati da uzmes ili ne.
Cisto sumnjam da je hteo namerno da na papiru nabudzi karakteristike jer ako ima i malo mozga u glavi shvatice da, ako se kupac razume u telefone i tehniku uopste, raspitacese i znace sta kupuje i znace koje su karakteristike N80. A ako se neko ne razume, moze ovaj da mu pise i 1024x768 njemu sve jedno, verovatno ni ne zna sta te brojke znace. Zato ne nasedaj na te gluposti. Ti oglasi su ponekad da citas i da se smejes.

Ako bi da kupis fon preko oglasa, idi pogledaj ga, vidi kako je ocuvan, proveri koliko je radio, vidi sta ti daje od opreme, pitaj gde je kupljen, dal je jos pod garancijom, dal ima neki papir itd pa vidi dal ti isplati da uzmes ili ne.
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
gallee, ma naravno...novo je novo...a staro je 'macka u dzaku'...jednom (moj prvi mobilni...
) sam se zeznula i nikad vise...
...zato i drugima uvek preporucujem nov telefon, bar dolazi neka garancija sa njim...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Ma tip je lujka jer je slika mnogo lepsa nego na prethodnicima,na primer N70,pa se biser razume u ekrane ko moja baba i prva"logicna"pretpostavka mu je bila da ima vise boja,pa je jadnicak negde video da kompjuterski TFT-ovi imaju po 16 000 000 boja i... tadaaaa,tako nastade glupi oglas!U pitanju je naravno veca rezolucija ekrana nego na prethodnicima,sto rezultuje manjim pikselima i vecim brojem istih po cm odnosno kvalitetnijom slikom i lepsom slikom!!Ali treba NE biti duduk i skapirati da je 2+2=4!
Pozdrav

Pozdrav

-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 22. Apr 2006. 21:42
- Kontakt:
Potpuno se slazem. I ja nikada ne kupujem polovne tehnicke uredjaje. Pre cu kupiti slabiji model a nov nego polovan jaci model. Pogotovu ne volim te oglase. Jos ako vidim da ga je takav "strucnjak" sastavio...gallee napisao:vlajche, ja sam samo gledao telefone jel su mi oglasi bili pod rukom slucajno, pa sam procitao sve to.
a sto se tice kupovine, ja kad kupujem kupujem nove stvari pa makar sacekao i mesec dana da skupim razliku izmadju cena novih i polovnih stvari.![]()

- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
sta fali polovnim stvarima??a kako svi menjate fonove ako ne prodajete vase stare tj. polovne uredjaje ili ih skupljate na tavanu kao suvenire ??
mozes se naci sa likom ako ti preko fona zvuci ok i procackati uredjaj do mile volje i videti dali vredi??!! 

One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3