zasto neke instalirane igrice ne mogu da se nadju?

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Ivke delija
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 10. Apr 2006. 13:59

zasto neke instalirane igrice ne mogu da se nadju?

Post od Ivke delija »

da li neko zna zasto neke igrice i programi kada se instaliraju ne mogu da se nadju. Da li se instaliraju u neki drugi folder?

bela
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Feb 2006. 05:04

Post od bela »

da nisu u pitanju java
fajlovi?!
Kada smo vec kod nalazenja da li neko zna kako da upotrebim poruke koje sam iz foldera mail prebacio na kom, pa formatiro telefon, ali kada sam vratio folder uopste nije hteo da ih prepozna ?! U pitanju je 6630

Jager
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 22:46
Kontakt:

Post od Jager »

Ako je u pitanju Symbian, gotovo sam siguran da sve novo instalirane stvari moraju da se nadju u "Installat." folderu...
No, i ja sam se nasao u cudu. NESTO sam petljao i Putty koji sam lepo instalirao je jednostavno NESTAO sa spiska instaliranih aplikacija ?! Isto tako, nema ni ikonice... a 100% sam siguran da sam ga smestio u novi Utilities folder koji sam otvorio za ovaj i slicne programe... Cudno je sto mogu da ga pronadjem sa Task Managerom, cak mogu i da ga pokrenem odatle .... ali samo na taj nacin! Ima li ko ideju sta se moglo ovde desiti?!

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

bela napisao:da li neko zna kako da upotrebim poruke koje sam iz foldera mail prebacio na kom, pa formatiro telefon, ali kada sam vratio folder uopste nije hteo da ih prepozna ?! U pitanju je 6630
A jesi li prebacio na komp ceo folder mail? Iz tvog posta cini se da nisi...Mozda se i varam? Ako si skinuo ceo folder posle bi trebao samo da ga vratis u E:/system/mail...Ja sam to vec radila i nisam imala problema... ;)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

bela
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od bela »

Jesam bas ceo evo pogledao sam ponovo, izgleda da ima veze zato sto sam u medju vremenu flesovao telefon ?!
6630

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

bela, znam da moze da se pojavi problem ako menjas telefon u koji vracas poruke...tako da mozda je do flasha, mada mi to ipak zvuci bezveze...pa i kad formatiras telefon on je potpuno cist, tako da, ako tada mogu da se vrate poruke, treba da je to izvodljivo i nakon flasha... :unsure:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

bela
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od bela »

Ne znam ja mogu da operisem sa tekucim porukama sasvim lako, a ove poruke koje su od ranije,pre flesa, mogu da pohvatam malo na kompu u notpedu, ali strasno zamara i nepregledno je. :) pozdrav
6630

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

bela, a cime si back up-ovao poruke kad ih gledas u notepadu...pretpostavljam sa nekim Msg Saverom ili Msg Storerom...Pa ako ti je nepregledno, a ti prebaci iz notepada u Word dokument sa obicnim opcijama...Select All, pa Copy, pa Paste...i videces sve mnogo preglednije i sredjenije... :roll: :wink:

bela
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od bela »

ne samo sam seljacki presnimeo ceo folder mail, ali tu su fajlovi koji se mogu otvarati u notpedu, ali ima ih mnogo, i u svakom pored odredjenih znakova bude i broj telefona na koji si posalo i sadrzaj tipa
h< h< KŽ p = : c : f %: ÀPa jos se nisam vratio,sada sam ,javicu ti se. Pozdrav )4 - À¦õ:
÷à 4+3816370*****SEGI µè5
÷à ‘4+3816500009005 ‘4+3816370*****  °

a fajl je recimo 001004b6, e au tipu mu pise file samo :)
6630

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

bela, ajde samo da proverim jesi li sve uradio kako treba...nemoj se ljutiti ako ispadne da si sve ovo vec znao, ali ja samo u zelji da ti pomognem sad idem i do sitnih detalja... :roll: ...Znaci, ubacis MMC u Card reader...mislim da ne moze nikako drugacije...i u mail folder prebacis u folder system...zatim ubacis MMC u mobilni...ukljucis telefon..odes na Messages>Options>Settings>Other>i tu prebacis da ti memory in use bude MMC...I sad kad udjes u poruke treba da mozes da citas poruke bez problema...Jesi tako uradio???... :unsure:

bela
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od bela »

Ne nisam tako, procedura sledeca preko pc suitaprebacim u recimo folder others, pa na telefonu stavim da mi je memorija aktivna telefona,zatim u fexploreru izbrisem e:\sustem\mail, pa taj iz othersa prebacim u e:\system, pa zatim stavim aktivnu memoriju kartica, i on kao nesta ucitava, ali kada udjem u poruke, prazno, a mail folder i dalje zauzima prostor.....

Ma taman posla da se ljutim, hvala tebi na strpljenju
6630

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

bela, hmm...a nemas Card Reader??? Cim budes mogao nabavi ga, super je za ovakvo zezanje sa karticom i za prebacivanje velikih fajlova...Nisam to nikad radila sa PC suitom, ali bas cu da probam...mada ne znam da li ce to raditi... :unsure:

bela
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od bela »

pa ne vidim razlog zasto ne bi fexplorer + pc suite, sve mogu :))) , ma hocu znam da je extra stvar narocito oni lespi, jel za usb(onaj ako se secas o kom je oljica pricala)... ,ali eto nikako da se nateram :) pozdrav i hvala jos jednom

Odgovori