zasto neke instalirane igrice ne mogu da se nadju?
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 10. Apr 2006. 13:59
zasto neke instalirane igrice ne mogu da se nadju?
da li neko zna zasto neke igrice i programi kada se instaliraju ne mogu da se nadju. Da li se instaliraju u neki drugi folder?
- Jager
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 22:46
- Kontakt:
Ako je u pitanju Symbian, gotovo sam siguran da sve novo instalirane stvari moraju da se nadju u "Installat." folderu...
No, i ja sam se nasao u cudu. NESTO sam petljao i Putty koji sam lepo instalirao je jednostavno NESTAO sa spiska instaliranih aplikacija ?! Isto tako, nema ni ikonice... a 100% sam siguran da sam ga smestio u novi Utilities folder koji sam otvorio za ovaj i slicne programe... Cudno je sto mogu da ga pronadjem sa Task Managerom, cak mogu i da ga pokrenem odatle .... ali samo na taj nacin! Ima li ko ideju sta se moglo ovde desiti?!
No, i ja sam se nasao u cudu. NESTO sam petljao i Putty koji sam lepo instalirao je jednostavno NESTAO sa spiska instaliranih aplikacija ?! Isto tako, nema ni ikonice... a 100% sam siguran da sam ga smestio u novi Utilities folder koji sam otvorio za ovaj i slicne programe... Cudno je sto mogu da ga pronadjem sa Task Managerom, cak mogu i da ga pokrenem odatle .... ali samo na taj nacin! Ima li ko ideju sta se moglo ovde desiti?!
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
A jesi li prebacio na komp ceo folder mail? Iz tvog posta cini se da nisi...Mozda se i varam? Ako si skinuo ceo folder posle bi trebao samo da ga vratis u E:/system/mail...Ja sam to vec radila i nisam imala problema...bela napisao:da li neko zna kako da upotrebim poruke koje sam iz foldera mail prebacio na kom, pa formatiro telefon, ali kada sam vratio folder uopste nije hteo da ih prepozna ?! U pitanju je 6630

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Ninolina
- Moderator
bela, znam da moze da se pojavi problem ako menjas telefon u koji vracas poruke...tako da mozda je do flasha, mada mi to ipak zvuci bezveze...pa i kad formatiras telefon on je potpuno cist, tako da, ako tada mogu da se vrate poruke, treba da je to izvodljivo i nakon flasha... 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Ninolina
- Moderator
bela, a cime si back up-ovao poruke kad ih gledas u notepadu...pretpostavljam sa nekim Msg Saverom ili Msg Storerom...Pa ako ti je nepregledno, a ti prebaci iz notepada u Word dokument sa obicnim opcijama...Select All, pa Copy, pa Paste...i videces sve mnogo preglednije i sredjenije...

ne samo sam seljacki presnimeo ceo folder mail, ali tu su fajlovi koji se mogu otvarati u notpedu, ali ima ih mnogo, i u svakom pored odredjenih znakova bude i broj telefona na koji si posalo i sadrzaj tipa
h< h< KŽ p = : c : f %: ÀPa jos se nisam vratio,sada sam ,javicu ti se. Pozdrav )4 - À¦õ:
÷à 4+3816370*****SEGI µè5
÷à ‘4+3816500009005 ‘4+3816370***** °
a fajl je recimo 001004b6, e au tipu mu pise file samo
h< h< KŽ p = : c : f %: ÀPa jos se nisam vratio,sada sam ,javicu ti se. Pozdrav )4 - À¦õ:
÷à 4+3816370*****SEGI µè5
÷à ‘4+3816500009005 ‘4+3816370***** °
a fajl je recimo 001004b6, e au tipu mu pise file samo

6630
- Ninolina
- Moderator
bela, ajde samo da proverim jesi li sve uradio kako treba...nemoj se ljutiti ako ispadne da si sve ovo vec znao, ali ja samo u zelji da ti pomognem sad idem i do sitnih detalja...
...Znaci, ubacis MMC u Card reader...mislim da ne moze nikako drugacije...i u mail folder prebacis u folder system...zatim ubacis MMC u mobilni...ukljucis telefon..odes na Messages>Options>Settings>Other>i tu prebacis da ti memory in use bude MMC...I sad kad udjes u poruke treba da mozes da citas poruke bez problema...Jesi tako uradio???... 

Ne nisam tako, procedura sledeca preko pc suitaprebacim u recimo folder others, pa na telefonu stavim da mi je memorija aktivna telefona,zatim u fexploreru izbrisem e:\sustem\mail, pa taj iz othersa prebacim u e:\system, pa zatim stavim aktivnu memoriju kartica, i on kao nesta ucitava, ali kada udjem u poruke, prazno, a mail folder i dalje zauzima prostor.....
Ma taman posla da se ljutim, hvala tebi na strpljenju
Ma taman posla da se ljutim, hvala tebi na strpljenju
6630
- Ninolina
- Moderator
bela, hmm...a nemas Card Reader??? Cim budes mogao nabavi ga, super je za ovakvo zezanje sa karticom i za prebacivanje velikih fajlova...Nisam to nikad radila sa PC suitom, ali bas cu da probam...mada ne znam da li ce to raditi...