3 poruke n70
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
3 poruke n70
kad je telefon izgasen, i kad god ga ukljucim dodju mi 3 poruke kojih nema u inboxu, niti bilo gdje... nekad se i desi da mi stignu te tri poruke u toku dana...kako izbrisem jednu moju iz inboxa , tako i te nestanu...takodje, imam neke foldere koji ne mogu da se obrisu iz fona, kao sto su configuration i quick office...Prazni su folderi, ali ih ne mogu izbrisati iz menija... Neki predlazu da flesujem mob, ili da ga vratim na original settings..Skinuo sam i ovaj nokia software updater, ali javio mi je da nema updateova za moj mob... Kakve predloge imate? Flesovanje, formatiranje, itd...
ddak
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
ddak, za proveru verzije firmware-a kod je *#0000# ... Za format kod je *#7370# i kad ti telefon trazi sifru ukucas 12345...ako nije menjana..a imas i hard format, i ja bih ti pre njega preporucila...a on se radi tako sto prvo ugasis telefon, napunis pretodno bateriju, izvadis SIM i MMC kartice iz telefona, i u isto vreme stisnes tipke zelena slusalica, 3, * i onda pritisnes taster za ON/OFF...i drzis dok se telefon ne ukljuci skroz...malo je fizicki teze njega odraditi, ali on je meni nekako sigurniji...Ajde javi sta si uradio...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Za format kucas *#7370# a za verziju softvera *#0000#, ovaj format bi trebao da ti resi problem, a mozes da odradis i format kartice kad vec radis format fona u slucaju da ne znas format kartice se radi (Tools>Memory>Options>format mem. card)!
Nadam se da sam ti malo pomogao!!!.......
Pozzz............
Nadam se da sam ti malo pomogao!!!.......

Pozzz............

.::HTC Desire Z::.
odradio sam tvoju sigurniju varijantu, i sad je ok...hvala puno... nema poruka kad ukljucim fon,a i folderi su se makli... firmware 2.0537.1.7 , 18-09-05 , rm 84- jedino sto mi se ispod ikonice koja oznacava mrezu, pojavile dvije linijice, kao da sam konektovan na internet... kako se to mice?? i sta one predstavljaju (ako ne predstavljaju konekciju?)ninolina napisao:ddak, za proveru verzije firmware-a kod je *#0000# ... Za format kod je *#7370# i kad ti telefon trazi sifru ukucas 12345...ako nije menjana..a imas i hard format, i ja bih ti pre njega preporucila...a on se radi tako sto prvo ugasis telefon, napunis pretodno bateriju, izvadis SIM i MMC kartice iz telefona, i u isto vreme stisnes tipke zelena slusalica, 3, * i onda pritisnes taster za ON/OFF...i drzis dok se telefon ne ukljuci skroz...malo je fizicki teze njega odraditi, ali on je meni nekako sigurniji...Ajde javi sta si uradio...![]()
![]()
ako ko zna da mi rasvijetli tajnu strelica, neka javi...ne znam cemu one sluze, niti kako da ih maknem...
ddak
- Ninolina
- Moderator
ddak, to ti je konekcija na GPRS... a to ti je posto si odradio format po defaultu podeseno... znaci... Idi putanjom... glavni Menu>Tools>Settings>Connections>Packet data>Packet data conn.... e tu treba da izaberes opciju When Needed...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Ninolina
- Moderator
maraja, pa za updete ti ne treba konekcija sa netom...Samo treba skinuti software za komp Nokia Updater (mislim da se bash tako zove) i skines update fajl...i bez veze sa internetom radis update-ovanje... 

- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Jesmo koristili internet vezu za 'apdejt'. Sam program proverava telefon i pronalazi potreban 'apdejt' (ukoliko ga ima), skida ga na komp i pokreće flešovanje. Od trenutka kada se završi skidanje 'apdejta' net u principu više nije potreban, sem možda eventualno na kraju da prijavi da li je postupak uspeo ili ne. Verujem da Nokia skuplja i te podatke u bazu... 

● PRAVILA FORUMA ●
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Mislim da znam ja koja bi druga mogucnost mogla biti (ako nije spora veza sto je i meni bezveze) a to je da mu je softver brandiran na neku mrezu sa koje je skinut a koju bas briga za update-ove (recimo Tre nije imao update bas od verzije 2... ako se ne varam,i sigurno nije jedina mreza koja tako"brine"o svojim korisnicima) pa zato i ne moze da izvrsi update jer Nokia daje SAMO softver koji je odredjen za Product Code tvog telefona jos kad je posao iz fabrike,pa ako update-a nema... onda nista!
Pozdrav
Pozdrav