6630, hteo bih da odbijam pozive
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- Gallee..
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37
6630, hteo bih da odbijam pozive
da ne otvarm novu temu.. ja imam 6630 i hteo bi nekim smaracima da odbijam pozive.. kako? znam da ima program ali ne znam koji? imam za zabranu sms..
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!
I ja sam probao ta dva programa ali mi se nije svidjalo kod njih sto onaj koji zove dobije na kratko signal kao da je zazvonio telefon pa to ispada kao da namerno prekidam vezu.Tako da sam trazio program koji ne prekikida tako vezu vec daje ton zauzeca odmah i nasao sam ga zove se Interactive Voice Call Master v1.01 to je verzija koju koristim preko godinu dana u 6630 i radi savrseno,po meni mnogo bolje nego ta dva!
Ako gresim oprostite ja sam navikao na ovaj program pa sam mozda malo subjektivan!
Pozdrav!!!
Ako gresim oprostite ja sam navikao na ovaj program pa sam mozda malo subjektivan!
Pozdrav!!!

zox, OK, pojasni malo šta i kako radi. Koliko znam postoje i programi koji mogu da poštaju ono što se snimi (MP3 npr.), a u najčešćem slučaju će to biti: "Pozvani korisnik trenutno nije dostupan, molimo pokušajte kasnije, hvala". Ali problem s ovim je što ako je taj neko uporan, a ti ne znaš sa kog sve broja može da te pozove, pa time ni da podesiš program za taj broj, ispalićeš se, jer ćeš onda sa drugog broja biti dostupan. Takođe smarač može (ako se imalo razume) da pusti poruku, i kad dobije izveštaj da je poruka primljena, da skapira o čemu se radi. O ovome smo već raspravljali. Za poruke ne postoji način da se izbegne uručivanje, tj. ne postoji program, jer server to radi automatski i ne možete ga u tome sprečiti.

-
- Novajlija
- Pridružio se: Pon, 08. Jan 2007. 17:25
I kod mene na N91 je AC Manager, imam isti problem koji je naveo Zox.
Dakle, onaj koji zove dobije na kratko signal kao da je zazvonio telefon, nakon cega se cuje zauzece, pa to ispada kao da namerno prekidam vezu, sto je bezveze. Ne znam kako da namestim da odmah dobije poruku tipa: "Pozvani korisnik trenutno nije dostupan, molimo pokušajte kasnije, hvala"
.
Instalirao sam i Blackballer, problem je isti. Ovaj program navodno ima i opciju =filter SMS= ali nisam uspeo da podesim da funkcionise
Dakle, onaj koji zove dobije na kratko signal kao da je zazvonio telefon, nakon cega se cuje zauzece, pa to ispada kao da namerno prekidam vezu, sto je bezveze. Ne znam kako da namestim da odmah dobije poruku tipa: "Pozvani korisnik trenutno nije dostupan, molimo pokušajte kasnije, hvala"

Instalirao sam i Blackballer, problem je isti. Ovaj program navodno ima i opciju =filter SMS= ali nisam uspeo da podesim da funkcionise

dexx
gargamel4, Oprosticete mi nisam bio dugo tu pa nisam gledao poruke na forumu,pa ukratko cu reci par stvari koliko znam o Interactive Voice Call Master v1.01 koji koristim rekoh vec duze vreme i koristim samo opciju black list u tom programu koji radi upravo ono sta se od njega ocekuje a to je da prekine poziv,odnosno ima vise opcija kako da se ponasa sa black list da ne nabrajam sad sve a ima takodje i mogucnost da se snimi poruka (pa i ta da mob pr nije dostupan) sto je po meni glupo jer nije originalno ni autenticno pa makar ga snimio i sa call racorderom,ima i mogucnost da prekine vezu i da posalje predefinisanu poruku,i jos nekih zanimljivih stvari tako da preporucujem ovaj program svima.