Problem sa SIM karticom u n70
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Problem sa SIM karticom u n70
shta se desava:korsitim n70n 10-ak meseci sa 063 karticom i pre neko vece mi iz cista mira telefon predje na offline mod,ja probam da vratim na neki drugi profil on mi izbacuje insert sim card.imam 064 karticu i ubacim nju i telefon normalno radi.A 63 kartica normalno radi u drugim telefonima.probao sam format 7370(shto mi nije imalo logike da ce nesto uraditi)i sve po starom ne vidi karticu uopste,ako neko ima neku ideju nek se javi posto nameravam da ga nosim u servis.eto
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Nisi napomenuo dali posle vadjenja i vracanja 63 kartice fon normalno radi ili ne? Ako ne moguce da je i nesto do kartice, recimo ja sam imao slican problem sa Samsungom T100 svojevremeno, nije hteo da mi prepozna articu koaj je u njemu normalno do tada radila, a svaku drugu je iz prve prepoznao. Nikad nisam utvrdio u cemu je bio problem, jer sam fon prodao.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
dabox, to se meni desilo dva puta sa novom Telenor karticom u 6630 - na kraju je proradila sama od sebe - da li od vađenja/vraćanja, da li zato što sam obrisao kontakte na sim-u (mislim na fizičke kontakte, a ne na telefonski imenik..... mada ko zna
) ili možda zato što sam je pritisnuo presavijenim komadićem papira koje sam uglavio između kartice i baterije - da je malo pritisne bolje
ako ti ni posle toga ne proradi idi da ti zamene karticu...
pozdrav...

ako ti ni posle toga ne proradi idi da ti zamene karticu...
pozdrav...