Pravila foruma Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Motorola ● Sony Ericsson ●
Takodje,moze cak i 3 dana ako telefon malo manje koristim!
Btw baterija na ovom telefonu mi vise drzi nego na W850,K800,K750...znam da je za nevericu al...
Mikele, ma samo kod nas je to da ti daju sugavu BST-33...a za poznanike i sebe uzimaju BST-34 nigde po divljim radnjama i nema BST-34 a posto je to relativno nova baterija onda je veoma slabo ima kod nas jednom klincu su takvu prodali za 1900 dinara kao navodno jer tu spadaju troskovi uvoza iz inostranstva kad sam cuo nisam imao sta drugo da mu kazem osim da je on u pravu(jer mu je navodno ovaj posazao kao kutiju u kojoj je stigla)...strava zar ne?
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
Ma bre, nije nista namesteno, kod nas se dobija bst-33, znam jer imam original pakovanje i bilo je ne-odpakovano.
I, da se razumemo, baterija nije losa, ja sam fon tek uzeo(sto znaci da ga jako mnogo diram) i skida mi 40% dnevno. Za dva dana mi je skinulo 83% sto uopste nijr lose
ja sam dobio original neotpakovanu kutiju iz Nemacke pa sam dobio BST-33... baterija uopste nije losa, moze da izgura jace od 2 dana bez problema..... mogu samo da pretpostavim koliko drzi BST-34
Mikele, Spyker, pa desava se eto uglavnom meni drzi jedva 3 dana(cepanje brother in arms,sky force return to mysterious island igrice su extra za neko duze putovanje) s tim sto se treci dan ugasi fon pre ponoci znaci neki 68 sati toliko pokazuje swiss manager da traje baterija tzv "up time"...ne kazem ja da je baterija losa nego samo da uz fon treba da ide bst-34 ali da ne vodimo vise raspravu o tome zavisi od pakovanja i kako je nabavljen fon sve u svemu bat je manje bitna vaznoje da je fon extra...
Pre cetiri dana sam kupio w950 i samo mogu da kazem da je extra.Trebace malo vremena za navikavanje,jer velika je razlika u odnosu na 6630,ali fon obecava.jedino baterija ne trpi mnogo maltretiranja.....
Zasto ne mogu da instaliram teme za p990, sve su sa ekstenzijom "utz", jednostavno pise "acces is denied", igrice i programi se normalno instaliraju, ali teme nece.
Izvinjavam se moderatorima zbog postavljanja teme na pogresnom mestu.
madness99, pa za 6e se svakako isplati uzeti,naravno ako imas telefon u koji da je stavis,a posto je nekih 15% jaca od standardne,racunaj da ce otprilike duze trajati...
meni je baterija od 950 ako se ne varam i cepa sa koriscenjem tj zvanje i sms i to dosta nekih 5 dana.muziku ne slusam jer nemam nista u njemu.3.8gb cuce u prazno
nije lose uzeti to cudo od 1300maha ja bih uzeo
jovan1994, u covece to vise ne postoji bilo nekada na t230 i starim SE telefonima cak i da slucajno namestis(a sigurno ne moze jer je dzek drugaciji) telefon nema tu opciju i kraj...to je to
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.