Diskusija o UIQ3 telefonima (M600, W950, P990 i P1i)
Pravila foruma
Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Motorola ● Sony Ericsson ●
Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Motorola ● Sony Ericsson ●
Ovo sto su vec neki pitali za pravljenje playliste, je i kod mene problem, znaci, mogu da ubacujem jednu po jednu pesmu u playlistu , ali ne postoji opcija (ili ja ne mogu da je nadjem a provaravao sam 10-ak puta) da se ubaci ceo folder ili vise pesama odjednom.
Druga stvar koja me interesuje je kako da izbacim vise precica na desktop osim ovih 5 osnovnih, video sam na nekim slikama da ima cak i vise redova precica, ali takodje ne mogu da nadjem opciju za dodavanje vise od 5 precica.
Druga stvar koja me interesuje je kako da izbacim vise precica na desktop osim ovih 5 osnovnih, video sam na nekim slikama da ima cak i vise redova precica, ali takodje ne mogu da nadjem opciju za dodavanje vise od 5 precica.
Jos jedan problem imam sa w950 ,dok sam ubacivao pesme preko bluetooth-a (dok nisam otkrio fast transfer), telefon mi je tacno pokazivao koliko je mesta zauzeto, ali kada sam preko fast transfera prebacio oko 200 pesama (oko 1 GB), sada mi telefon pokazuje da je zauzeto samo 1.2 GB (koliko je bilo pre ovog prebacivanja), a zauzeto je sigurno oko 2 - 2.5 GB.
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
scorpio, napravi iz winampa PL i rešićeš probleme,barem ja tako radim.a što se tiče drugog posta, da li ti možda piše da je slobodno 1.2gb jer to bi baš trealo da piše ako je zauzeto onih 2.5gb
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Pozdrav svima. Imam ovaj telefon par dana, i zaista mi se jako svidja... Medjutim ima jedna stvar koja me jako nervira, pa bih molio ukoliko neko zna kako bi se to moglo promeniti na ovom telefonu da mi to i pojasni kako. Naime, na "glavnom ekranu" pri dnu uvek stoji 5 ikonica brzog pristupa, ili kako god. Po defaultu to su ikonice za Walkman, Radio, Net, Poruke i Settings. Elem, moze li se (a na nekim slikama na stranim sajtovima sam video da moze) promeniti to i recimo umesto Walkman staviti Phonebook, a recimo umesto Radio staviti bilo sta drugo, recimo Calendar ili sl? Ajd pa pomozite. Thanks
VeNoM
U prvom trenutku je pisalo pogresno, ali je nakon instalacije nekih igrica na D disk ispravili (osvezilo) stanje i sada valjda tacno pise da je zauzeto oko 2.1
GB.
Napravio sam ja playlistu iz winampa ( ucitao iz telefona folder), ali mora playlista rucno da se edituje posto nisu iste adrese pesama, ili ti to radis na drugi nacin ??
A da li neko zna kako da se doda vise od 5 precica?
Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka! Sledeći put brisanje bez upozorenja!
U prvom trenutku je pisalo pogresno, ali je nakon instalacije nekih igrica na D disk ispravili (osvezilo) stanje i sada valjda tacno pise da je zauzeto oko 2.1
GB.
Napravio sam ja playlistu iz winampa ( ucitao iz telefona folder), ali mora playlista rucno da se edituje posto nisu iste adrese pesama, ili ti to radis na drugi nacin ??
A da li neko zna kako da se doda vise od 5 precica?
Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka! Sledeći put brisanje bez upozorenja!
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
koliko znam normalnim načinom ne može da bude više od 5 komada scorpio, mada neki tvrde da su vidile više od 5 komada a to radi verovatno neki program...
inače tako i ja radim plejlistu i ok je .samo edit i toje to
inače tako i ja radim plejlistu i ok je .samo edit i toje to
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 16. Avg 2006. 00:59
Imam i ja jedno pitanje u vezi playlista...
Znachi, ubacim pesme u telefon, odradim Update, on pronadje nove pesme, oznachim koje mi trebaju i napravim novu playlistu i u nju stavim te pesme. To sve super radi, ali nigde nisam nashao opciju da sortiram pesme onako kako ja hocu, tj. po nekom redosledu koji ja odredim.
Ovo mi je bitno jer sam stavio par live nastupa, pa se pesme pomeshaju u listi i onda se uopshte ne stiche taj utisak kao da je to jedan isti live nastup, vec da su pesme "sechene", a bash i nije neki ugodjaj slushati tako muziku...
Znachi, ubacim pesme u telefon, odradim Update, on pronadje nove pesme, oznachim koje mi trebaju i napravim novu playlistu i u nju stavim te pesme. To sve super radi, ali nigde nisam nashao opciju da sortiram pesme onako kako ja hocu, tj. po nekom redosledu koji ja odredim.
Ovo mi je bitno jer sam stavio par live nastupa, pa se pesme pomeshaju u listi i onda se uopshte ne stiche taj utisak kao da je to jedan isti live nastup, vec da su pesme "sechene", a bash i nije neki ugodjaj slushati tako muziku...
iPhone 4 16GB SIM Free
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 16. Avg 2006. 00:59
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
madness99, folija ne treba a i video sam da ima na netu da se kupi bas to ali vec je bilo price o tome da smanjuje vidljivost ekrana...tesko da moze da se ekran sam osteti osim neki udarac isl...
pilgrim, ja mislim da m600 ima 32mb rama?da li sam u pravu?
pilgrim, ja mislim da m600 ima 32mb rama?da li sam u pravu?
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Kontakt:
Kamiondzija, meni se licno vise svidja LCG razbija default media player....mada je to slucaj samo kod mene na p990i...ne verujem da bi dobio veci napredak u odnosu na w950 default media player...
pilgrim, ma slucajno procitao neke testove pise da m600 ima 32mb RAM,p990i 64mb,a ovaj p1 128mb....pitam onako zanima me...ja sam moj p990i pretrpao programima i igricama a o slikama da ne pricam nego ono sto me najvise mrzi jeste da zatvaram programe(end task) i zbog toga nekad ima jedva i 6 mb...
pilgrim, ma slucajno procitao neke testove pise da m600 ima 32mb RAM,p990i 64mb,a ovaj p1 128mb....pitam onako zanima me...ja sam moj p990i pretrpao programima i igricama a o slikama da ne pricam nego ono sto me najvise mrzi jeste da zatvaram programe(end task) i zbog toga nekad ima jedva i 6 mb...

- kljaja
- Mobil stručnjak
- Kontakt:
pilgrim, ipak sam bio u pravu...u testu SE P1 pise u tabeli (poredjenje m600 kao prethodnika i p1 kao naslednika serije) M600 ima 32mb a P1 128mb ram memorije....PS P1 je cak bolji i od Nokie E61i???zanimljivo...