dobijaju se bolje slushke od w850....za remote control-om na kablu!
Diskusija o UIQ3 telefonima (M600, W950, P990 i P1i)
Pravila foruma
Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Motorola ● Sony Ericsson ●
Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Motorola ● Sony Ericsson ●
- Sladjan012
- Banned
- Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 21:58
- MilančeBGD
- Expert

- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- Sladjan012
- Banned
- MilančeBGD
- Expert

Ja ne znam
evo probaj ovaj(ja koristim na k800 i odlicno radi):
www.mtsmondo.com/rss/all.php
ali pazi da ispred www bude HTTP 
www.mtsmondo.com/rss/all.php
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- Sladjan012
- Banned
- MilančeBGD
- Expert

- Sladjan012
- Banned
Ok, hvala. Ali meni stvarnon nece da radi b92... Inace, gde mogu da nadjem free programe za mob, kao sto su smartmovie, slovoed, posto ne sme ovde da se stavi link posaljite mi na private ili mi posaljite neke korisne programe na stankovic012@gmail.com.... Hvala puno!
Zamolio bih nekog da mi na pp baci linkove gde mogu da sknem free programe!
Zamolio bih nekog da mi na pp baci linkove gde mogu da sknem free programe!
Narode,imam N73ME,uzet preko telekoma pre sest meseci i resio sam da ga menjam.Deluje mi suvise nezno i ako sam ga maksimalno cuvao.Za oko mi je zapao W950 i posle iscrpnog informisanja i citanja ovih 36 strana cvrsto sam odlucio da ga kupim,tako da cu posle Nokie 6630,pa N73ME opet da se vratim na sony ericsson i ako sam mislio da to necu nikada uraditi(posle loseg iskustva sa k500i mnogo sam zamrzeo SE).Zato cim utopim moj N73 eto me u BG po telefon posto ga u Kg slabo ima.Sta mi preporucujete,gde da kupim u orginalnoj kutiji u fulu,da nije skidan sa mreze.Citajuci postove video sam da mnogi hvale Media mobile pa mi dajte neki savet.Unapred zahvalan
P.S. Nadam se da cu vam se skoro pridruziti sa svojim iskustvima,a mozda i ponekim pitanjem.
P.S. Nadam se da cu vam se skoro pridruziti sa svojim iskustvima,a mozda i ponekim pitanjem.
- Sladjan012
- Banned
Pozdrav... Ja sam ovaj telefon uzeo pre 5 dana i odusevio sam se. Kamera mi ne nedostaje, sta vise zaboravio sam za nju, ali i ako mi zatreba imam e900. No, ja sam ga kupio u najskupljoj radnji, u Euro Mobil i dao sam za njega 230 evra, dobio sam original kutiju, futrolu, slusalice (koje su me prosto odusevila, mogu da ih prikacim na bilo koji zvucnik i da slusam muziku sa moba), punjac, garanciju i uputstvo. Obisao sam pola Beograda i samo sam ga nasao u Milenijumu. Ali sada znam da je stigao u Logic Shopu i imas ga po ceni od 180 evra i takodje dobijas full opremu. Meni je telefon strava... Znaci odusevljen sam.
E sada, opet pitam nekog da mi posalje na pp neke linkove de mogu naci besplatne korisne programe.
Prlecar, neces pogresiiti ako ga uzmes.
E sada, opet pitam nekog da mi posalje na pp neke linkove de mogu naci besplatne korisne programe.
Prlecar, neces pogresiiti ako ga uzmes.
- Sladjan012
- Banned
Kljaja-ok,hvala ti.Mozda sam dosadan ali koju mi radnju od ovih ponudjenih ti preporucujes.Posto bih dosao iz Kg,ne bi da se cimam po celom Bg-u,ima ih dosta u Balkanskoj posto mi je to blizu autobuske stanice,i ove dve u milenijumu u Knez Mihajlovoj.Jos samo ovo,je li treba da mi naplate nesto za flesovanje ili su to duzni da urade,cisto da znam da se ne bi magarisao.
- Sladjan012
- Banned
Prlecar, posto sam ga skoro i sam kupio mogu ti reci da Orange nudi sve sto ti treba. Pre manje od mesec dana kostao je 200 eura a dobio sam sve: plisanu futrolu, sluske, USB, CD itd. Kutija fakat nije original niti su prodavacice najljubaznije ali je softver najnoviji tako da za flash-om nema potrebe. BTW, sto se "tihog" zvuka tice jedna opaska; slusalice su earbuds, drugim recima sluze kao cepic koji blokira dosta spoljne buke, samim tim prejak zvuk bi doveo do dosta problema, ostecen sluh je prvo sto pada na pamet ali isto tako potpuna zvucna izolacija ne pomaze kada prelazis ulicu
(po meni prolazi "GSP/razdrdan-bus test").
Nadam se da je ovo od pomoci.
Nadam se da je ovo od pomoci.