Pravila foruma Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Motorola ● Sony Ericsson ●
Kupio sam owaj telefon i hteo bih da ga restartujem ali ne moze , nece fabricke sifre da rade werowatno je promenjena . Pa bih hteo da pitam da li neko zna kako da prowalim ti sifru ili cak ako ima neki drugi nacin da se restartuje fon ? ? ?
pa u principu, koliko znam, ne mozes nikako, jedino resenje je flesovanje softwera na novo da bi ponistio te neke postojece sifre, ispraviteme ako gresim.. ..
kljun, je u pravu, fabricka sifra jeste 0000, mislim da je za Nokia telefone 1234. Ajoj kad se setim kako sam bio uporan da na w810 unesem 1234 i naravno nije htelo, ali hvala bogu na forumu koji je pun SE vlasnika, problem je brzo resen(posle 10-ak pokusaja 1234)
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.