Korisne aplikacije i igre za symbian UIQ3
Pravila foruma
Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Motorola ● Sony Ericsson ●
Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Motorola ● Sony Ericsson ●
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
E ovako...naleteo sam na emulator za DOS igre(cini mi se da je to, posto sve igre uz njega su iz vremena DOS-a), i uglavnom point & click avanture rade. Extra izgleda, nista ne stuca, sve klizi(SLI)
. Isprobao sam za sada samo Secrets Of Monkey island 1 & 2, Indiana Jones and the Last Crusade i jos neku nesto Goblins. A da umalo da zaboravim
aplikacija se zove Scumm virutal machine.

5130+Koss the plug....
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
Pojavio se potpuno besplatan
Worldmate za sve UIQ V3 aparate. Mozete ga preuzeti sa oficijelnog sajta: h**p://www.mobimate.com/SonyEricsson/M600/worl ... onal.shtml

VeNoM, bio je on sredjen, al' ga ni puskom
nisi mogao naterati da prikaze prognozu za Beograd - London moze, Pariz isto tako, i svaki grad u svetu, ali BG - no way!
Sada nema potrebe za (lose) "izlecenom" verzijom, jer su osnovni servisi besplatni. Mada ja ionako za prognozu koristim 2 java app: Weather2Umbrella(tj. WeatherMob) i AccuWeather, jer su najdetaljnije i najtacnije. Vlada Zem, ja samo pregledam slike, i najjednostavniji nacin za baratanje fotosima mi je preko Xplore-a.

Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
tacno tako i ja sam kod sebe namestio world mate i prognoza za beograd radi.axy kad se plati onda imas neke opcije vise u programu, ono za raspored letova aviona...
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- kljun
- Mobil manijak
- Kontakt:
koje su najbolje igre al da se mogru igrati i na Touch Screen i da su u .sis formatu? nemam ni jednu igru a da ispunjava ove uslove, osim onog golfa kojeg sam dobio uz telefon. pa me interesuju neke igre.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- kljun
- Mobil manijak
- Kontakt:
postoji jedan veoma koristan program za one kojima geografija nije jaca mana(kao na primer ja), i program se zove:
The World Fact Book, najnovija verzija je 3.0, program je demo (mora da se plati da bi bio u full verziji) i zauzima nekih 4-5 mb. ima i srbija u tom programu, i moze se dosta saznati o geografiji.
Program mozete skinuti sa ove adrese(trial):
http://www.getjar.com/products/2426/The ... ctbook2005 verzija na ovom sajtu je 1.4 nisam mogao da nadjem najnoviju verziju, ja sam to skinuo preko torrenta.
The World Fact Book, najnovija verzija je 3.0, program je demo (mora da se plati da bi bio u full verziji) i zauzima nekih 4-5 mb. ima i srbija u tom programu, i moze se dosta saznati o geografiji.
Program mozete skinuti sa ove adrese(trial):
http://www.getjar.com/products/2426/The ... ctbook2005 verzija na ovom sajtu je 1.4 nisam mogao da nadjem najnoviju verziju, ja sam to skinuo preko torrenta.
Za preporuku igre:
1. Interstellar Flames 2 ( Letelica,upravlja se olovkom po ekranu)
2. KRally (Reli, upravljanje isto kao u prethodnom slucaju)
3. Invasion ( Strategija)
4. Warring Nations ( Strategija, mislim da je dobila neku nagradu)
5. MassiveSnowboarding3D ( Ime sve kaze
)
6. Midnight Pool 3D ( Isto
)
Sve igre su .sis tj Symbian igre(neke po par megabajta)
DA li je neko uspeo da instalira igru Return to Mysterious Island (40MB cca)
1. Interstellar Flames 2 ( Letelica,upravlja se olovkom po ekranu)
2. KRally (Reli, upravljanje isto kao u prethodnom slucaju)
3. Invasion ( Strategija)
4. Warring Nations ( Strategija, mislim da je dobila neku nagradu)
5. MassiveSnowboarding3D ( Ime sve kaze

6. Midnight Pool 3D ( Isto

Sve igre su .sis tj Symbian igre(neke po par megabajta)
DA li je neko uspeo da instalira igru Return to Mysterious Island (40MB cca)