Pravila foruma Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Motorola ● Sony Ericsson ●
VeNoM@ Izgleda da je ipak do kartice. Stavio sam 063 i od naseg razgovora danas do sada je sve ok. Znaci da je nesto osetljiviji telefon jer mi 064 kartica koja je bila u njemu ceo dan normalno radi u T610. Ne znam samo da li ce ovi u Telekomu hteti da mi zamene karticu a da mi ostane isti broj,cisto sumnjam,ali cu vec sutra videti.
Ajde da mi neko kaze gde je u svemu ovome (moj) software R9G007 za W950 posto vidim da pominjete update-ovanje sa R6D22 na R6E28?!
pa tvoj je ovaj R6D22, cini mi se jer je i kod mene R9G007... Ewo ja punim moj pa radim update pa ako swe prodje kako treba prenecu utiske, ako ih primetim:)
Speed! Brzina je odlika velikih!
Pametan covek ne govori sve sto misli, ali misli sve sto govori!
LesaTheGreat promeniće ti karticu nije problem. e da meni je sw r6a16 u w950 i super radi nema problema samo voli da blokira malo fon ako se ne gasi 24dana
LesaTheGreat, ja imam 063 karticu pa mi ponekad izgleda izgubi mrezu i javi se to Emergency calls only ali posle par minuta opet je sve u redu bez gasenja fona
Update-ovan w950i... Izbrisano sve sa telrfonske memorije, ukljucujuci i programe, podeshenja za Gprs... Malo da prostudiram pa javljam ima li neke razlike..
Speed da li se odjednom updejtuju sve stavke iz System information-a ili posebno? Po System information R6D22 je verzija Organizer-a a R9G007 firmware telefona,
Mik@ Meni je u W950 064 kartica, ali je malo ostecena pa verovatno negde gubi kontakt, nemam pojma, a nije bilo signala po nekoliko sati. Nema veze, utvrdio sam UZ POMOC VeNoM-a (hvala mu) da se radi o ostecenoj kartici. Ceo dan mi je u telefonu 063 i nema vise tih problema. Ujutro idem u Telekom da vidim da mi daju novu karticu.
VeNoM@ Ja jos nemam fon cela 24 dana, a gasio sam ga... Hm... 5-6 puta. Nije mi nikad blokirao za ovih nedelju dana. Ne zalim se na telefon, bruka je . Mnogo mi se svidja i preporucujem ga svima.
A iskreno, nemam nameru da ga update-ujem, zadovoljan sam zvukom, alarm mi zvoni onako kako ga namestim. Danas sam nabacio oko 2GB muzike i imam 4 filma, sto mu dodje oko 3GB zauzete memorije i uopste ne secka. Brz je k'o munja!
Mik@ Tako je i kod mene, a CDA (ma sta to bilo) je R6D19 i bluetooth R3A01
Poslednja izmena od LesaTheGreat u Čet, 08. Nov 2007. 05:42, izmenjeno 1 put ukupno.
Update-uje swe odjednom.... Lesa ja imam 200mb slobodno i radio je extra i pre a radi extra i posle update-a... Cisto sam hteo da probam kakav je novi softwer....
Ako bude potrebno da se fleshne ili ako nesto za.ebem onda cu da radim, ovako nema potrebe, za sada, uvek su mi govorili "Nikad ne reci Nikad"...Videcemo
LesaTheGreat kako se cuje radio kod tebe? Provalio sam za mp3 pesme koje se cuju slabije na fonu da isto vazi i za komp, znaci muzika koju sam grebovao sam cuje se ok dok se ona sumnjivog porekla obicno zvuci slabo. Kvalitet (tj. jacina zvuka)moze da se sredi u Sound Forge-u ili slicnom programu ali ko ce da se zamlacuje time za pesmu po pesmu. Ima li jos neko resenje sem updejta za koji sam cuo da podize jacinu za 20% sto je cini mi se malo?
Mislim da je ova tema - Diskusija o UIQ3 telefonima (M600, W950, P990 i P1i), postala haotična za nekoga ko bi hteo da se na jednostavan način upozna o tome šta se sve raspravljalo o konkretnom telefonu i da se uključi u diskusiju ili postavi pitanje. Tema je zamišlena dobro, da se u njoj raspravlja uopšte o UIQ3 telefonima, ono što je zajedničko za sve, ali u praksi to nigde nije funkcionisalo tako, pa i ovde evo dogodila se nepregledna zbirka o svemu i svačemu - jedan govori o P990, drigi pita za P1i, a za odgovore i pitanja trećih se ne može brzo i lako odgonetnuti na šta se odnose! Ako bih hteo da propratiš svoj telefon, to je mučenje. Ovako nešto nije organizovano ni na ostalim forumuma, zato što oni imaju organizovan direktorijum koji to onemogućava ...
Predlažem da se otvore posebne teme za svaki UIQ3 telefon posebno kao i jedna tema o UIQ telefoni (uopšte), koja videćete, ostaće skoro prazna, što je i logično (forum je po samoj svojoj prirodi uvek specijalistički)
Otvorene teme bi mogle biti:
P990
M600
P1i
W950
UIQ telefoni (generalno)
Lično ja bih otvorio temu samo o P1i i za početak dao jedan opšti prikaz P1i, zatim bi dao rezime šta je do sada raspravljeno, ovde i "po belom svetu" i otvorio nekoliko pitanja za raspravum a onda će sve krenuti kako treba. Ali, hteo bih da za to čujem najpre mišljenje nadležnih za ovaj forum.
U ovoj temi definitivno vlada zbrka. Postoje već neke teme koje bi mogle da se odvoje kao lepljive za određene modele, a ti Gojo otvori temu o P1 pa ćemo videti kako teku stvari.
e stvarno ne bi bilo loše ono tipa da se otvori još neka tema. e sada dodje tip i pita nešto tj otvori novu temu a moderator mu zaključa temu sa linkom ovde.a ovde svega 55 strana. mislim meni ne smeta na svu sreću sve sam ih pročitao
Vis ja razmisljao da kupim M600 ili W950 a sad kako citam sve me vise vuce da se strpim i kupim P1 ili W960 a toga ne bi bilo da su otvorene posebne teme. 55 strana nije mnogo a i ako me interesuje samo jedan telefon necu citati komentare za druge i procitas ono sto te interesuje cas a ako ne znas koji ti je UIQ fon najbolje odgovara ovo je pravo mesto.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.