Diskusija o UIQ3 telefonima (M600, W950, P990 i P1i)
Pravila foruma
Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Motorola ● Sony Ericsson ●
Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Motorola ● Sony Ericsson ●
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
PsyMan, Da promenis ekstenziju teme (Tema.utz = Tema.rar ili Tema.zip) i otvoris je kao arhivu.
A sad jedno vrlo vazno pitanje:
Kopirao sam sa kompa preko bluetooth-a jedan poveci fajl (30MB) i kada sam usao u inbox nije ga bilo ali mi zauzima memoriju na telefonu. Sad stalno dobijam poruku da imam manjak memorije i startuje se Storage wizard ali mi ni on ne prikazuje taj fajl.
1. Kako da ga izbrisem?
2. Kako da mi telefon sve sto prebacujem preko bluetooth-a stavlja direktno na memorijsku karticu a ne u inbox?
A sad jedno vrlo vazno pitanje:
Kopirao sam sa kompa preko bluetooth-a jedan poveci fajl (30MB) i kada sam usao u inbox nije ga bilo ali mi zauzima memoriju na telefonu. Sad stalno dobijam poruku da imam manjak memorije i startuje se Storage wizard ali mi ni on ne prikazuje taj fajl.
1. Kako da ga izbrisem?
2. Kako da mi telefon sve sto prebacujem preko bluetooth-a stavlja direktno na memorijsku karticu a ne u inbox?
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
LittlePrince
2. to i mene muci, i jos nisam nasao resenje za to, verujem da ga ni nema.
bOOdala oticu danas na taj sajt da vidim o cemu se tu konkretno radi pa ti javljam.
2. to i mene muci, i jos nisam nasao resenje za to, verujem da ga ni nema.
bOOdala oticu danas na taj sajt da vidim o cemu se tu konkretno radi pa ti javljam.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- bajce
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 05:05
zna li neko kompletan postupak flesa p990 pomocu xs++,i ako mu nije tesko da napise sve korak po korak?(ne mora bas onaj deo do konektovanja telefona).
flesovao sam obicne telefone ko zna koliko puta,ali ovo je prvi smartphone i nije moj,pa ne bih nesto da uprskam.
flesovao sam obicne telefone ko zna koliko puta,ali ovo je prvi smartphone i nije moj,pa ne bih nesto da uprskam.
Budi svoj!Sledi svoje instikte! K810/R8BA024
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
bajce evo nasao sam ja, posto je i meni trebalo:
viewtopic.php?p=140051&highlight=#140051
viewtopic.php?p=140051&highlight=#140051
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Imam P990i vec par meseci i zaista sam njime jako zadovoljan, sve funkcionise besprekorno (instalirao sam vec desetine aplikacija i igara, s obzirom da za ovaj telefon toga i inace nema previse). Avaj, ni sam ne znam kako, ali sam ovih dana bas dooobro izgrebao ekran i to me sada strasno deprimira. Na zalost, nisam koristio nikakvu foliju, bas zato sto nisam ni uspeo da je pronadjem. Laicko pitanje: ima li ikakve mogucnosti zamene ekrana, jer me zaista nervira pogled na ovakav ekran, a na drugoj strani sve ostalo na telefonu je potpuno OK? Sta mi je sada ciniti?!? Prethodno sam imao Nokiu 6630 i N73 i sa ekranom nije bilo nikavih problema...
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
markos99 nemaš potrebe da menjaš ekran zameni samo tač foliju koja mislim da košta oko 20€ a posle toga odmah kupi one zaštitne folije koje koštaju manje od 200din
i naravno nemoj da nosiš mob isto gde i ključeve
i naravno nemoj da nosiš mob isto gde i ključeve

Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
Daddy Yankee imaš visokokvalitetne folije, koju ja imam na p910 koja se ne razlikuje od ekrana i lovbudžet folije za 171din i to 3 komada koje izgledaju kada se stave kao da se neko ukenjao na mob ali čuvaju dobro ekran.inače probaj u pakomu ako ima tamo video sam da prodaju u bgd
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 05. Mar 2008. 04:40
Imam p990i i bluetooth konekciju sa windows sp2 default programom (pokusao sam i sa softverom MSI bluetooth-a koji imam) , portovi su ok, ali telefon zeza. Racunar mi je u telefonu u "my devices" ,trusted i aplikacije na racunaru se konektuju na telefon ali apps na telefonu (mobilola web cam npr.) i druge, nece da se povezu. Racunar je na "discovery ON" . Nije mi jasno. Dosta bedne opcije za bluetooth na UIQ. Sa k750i samo avion nisam vozio preko bluetootha. Da li je neko imao slicne probleme ? Tnx