Diskusija o UIQ3 telefonima (M600, W950, P990 i P1i)
Pravila foruma
Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Motorola ● Sony Ericsson ●
Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Motorola ● Sony Ericsson ●
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
Lazaboj stavio sam ti odgovor tamo u temu za patchovanje uiq3 telefona, nije mi problem da napisem ponovo:
probar preko xs++ da ubacis ponovo sw u telefon.
probar preko xs++ da ubacis ponovo sw u telefon.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Mene očigledno niko nije ozbiljno shvatio. Molim vas da mi odgovorite kako da podesim P1 za pristup internetu preko zaštićenog WiFi rutera. Napominjem da sa ukucanom šifrom neće da se konektuje, a bez šifre se konektuje, ali nema pristup serveru.
Ovaj forum mi je jedina šansa da rešim problem, drugi to nisu uspeli(među njima i momak iz Vektora koji je uradio zaštitu rutera i koji sam ima P990i)
Ovaj forum mi je jedina šansa da rešim problem, drugi to nisu uspeli(među njima i momak iz Vektora koji je uradio zaštitu rutera i koji sam ima P990i)
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Qz, za teme vidi na www.zedge.net (valjda je dozvoljeno da napisem? sorry u suprotnom)
slavisact, ahahahahhaa koji CAR!!!
ti si neki mnooogo luckast lik 
slavisact, ahahahahhaa koji CAR!!!

.
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
Qz mobile9 ima ok teme.inače ljut sam na zedge jer nisu normalni. kada tražim teme za p990 oni daju teme za w950/m600
kada tražim teme za e61 oni daju teme 240*320 znači za vodoravne ekrane
kada tražim teme za e61 oni daju teme 240*320 znači za vodoravne ekrane
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Da li postoji mogucnost da se na neki nacin gleda mapa grada na telefonu bez gps prijemnika, znaci samo da se gleda mapa, ne pozicioniranje. Nisam to pre koristio pa pitam. Nesto slicno kao plan plus, znaci ako trazim neku ulicu u Begradu npr. Ili karta cele Srbije. Jel moguce to izvesti sam tomtom-om ili necim slicnim?
Moj P990 nakon mesec dana rada nakon upgrade sa SE sajta, prestao je da pokazuje imena nekih od contacta, nego pokazuje samo broj telefona i pita dali zelis da ga ubaci u contacts, iako to je broj koga vec odavno imash u contacts. Nakon shto ga unesesh i pod drugim imenom, na sledeci pozov opet prikazuje da zove novi broj i ne prikazuje ime onoga ko zove i ponovo pita dali zelis da ga ubacish u contacts
- kljun
- Mobil manijak
- Kontakt:
PsyMan napisi, svako uputsvo je korisno, ja sam ubacio ceo player od w950 u moj p990, sa sve rating i mods i visualation opcijama, bice uputsvo i toga kad mi se telefon vrati iz servisa.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Ukoliko jos nisi resio problem: udji u "Service menu/Service test/Speakers"Kamiondzija napisao:E pa ovako ljudi...
Vec duze vreme imam W950i, i do sada nisam imao nikakvih vecih problema sa njim. Medjutim, pre nekoliko dana sam preshao sa Telenora na Telekom mezu, i primetio sam da sada kada koristim drugu mrezu mnogo slabije chujem sagovornika, bez obzira da li me neko zove sa neke druge mobilne mreze ili sa fiksnog, a takodje nije bitno da li neko zove mene ili ja nekog zovem. E sad, jel moguce da je to do telefona ili je ipak mreza u pitanju? Jel ima neko ideju kako bih mogao da nekako pojacham zvuk na prednjem zvuchniku, jer sada ne chujem sagovornika gotovo uopshte ako je oko mene samo mala buka.
i pojacaj i front i rear na 100% izadji na back dugme i odmah resetuj telefon.
Ja sam imao isti problem mislio sam da mi je otisao zvucnik, medjutim sad se cuje ok. Ovo se desave nakon formatiranja memorije telefona ili nakon update-a preko seusa. Pozzz
- kljun
- Mobil manijak
- Kontakt:
Low Rider kod mene, na p990, master reset ide ovako:
Tools/Control Panel/Other/Master Reset
verovatno je i kod tebe tako, nema razloga da bude drugcije.
a sto se tice backlight-a, to resi ovako:
Tools/Control Panel/Device/Backlight, i tu podesi kako ti odgovara, ako ti sta nije jasno imas help u telefonu u vezi samog osvetljenja pa pogledaj tu.
Tools/Control Panel/Other/Master Reset
verovatno je i kod tebe tako, nema razloga da bude drugcije.
a sto se tice backlight-a, to resi ovako:
Tools/Control Panel/Device/Backlight, i tu podesi kako ti odgovara, ako ti sta nije jasno imas help u telefonu u vezi samog osvetljenja pa pogledaj tu.