Korisne aplikacije i igre za symbian UIQ3
Pravila foruma
Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Motorola ● Sony Ericsson ●
Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Motorola ● Sony Ericsson ●
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
4life neverujem da je izasao program koji radi obrnut proces, da je izasao verujem da bih saznao za njega, i ovo je dosta korisno.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- kljun
- Mobil manijak
- Kontakt:
kljaja tacno tako, ima svega par aplikacija, koje se vrte u krug, samo se izbacuju nove verzije istih programa, a na pitanje: "zasto" nemam odgovor, voleo bih i ja da ga znam.
Cak iz update fw-a dosta retko izlazi, za razliku od Nokia symbian aparata.
Posledji update za P990i je izasao 01.08.2007, dok je za N73 izasao 22.02.2008.
Cak iz update fw-a dosta retko izlazi, za razliku od Nokia symbian aparata.
Posledji update za P990i je izasao 01.08.2007, dok je za N73 izasao 22.02.2008.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
kljun, to za aplikacije ja ne kapiram npr ne kapiram razliku izmedju swissa 1.51 i 1.60 ali nema veze....mislim da fw updejt nije toliko potreban kod SE-a uglavnom su tim poslednjim sve obuhvatili i zaista poboljsali....nokiu sam batalio nju vise i ne stizem da updejtujem...
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
kljun, kljaja,
i plus SE je za svoj top proizvod izabrao windows, sto jos od p800 nije slucaj, jer je uiq bio primaran izbor, a uiq je zadrzao za proizvode srednje klase.
i plus SE je za svoj top proizvod izabrao windows, sto jos od p800 nije slucaj, jer je uiq bio primaran izbor, a uiq je zadrzao za proizvode srednje klase.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
Jel zna neko koji program da koristim da bih dobio mapu beograda a moze i srbije.
Sve jedno mi je da li je java ili uiq3.
I naravno ako je uiq3, volio bih da je neki koji ne zahtjeva serfifikaciju jer nemam sertifikat.
Isto me interesuje i to koji plejer da kosistim za klipove, jer mi divix ne otvara
Sve jedno mi je da li je java ili uiq3.
I naravno ako je uiq3, volio bih da je neki koji ne zahtjeva serfifikaciju jer nemam sertifikat.
Isto me interesuje i to koji plejer da kosistim za klipove, jer mi divix ne otvara
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
- kljun
- Mobil manijak
- Kontakt:
kefalo za mapu mozes da koristis GarminXT ili TomTom, svejedno, to su GPS programi, al mislim da mozes i da pregledas samo mapu i ako nemas GPS reciver, kod Garmin-a je bolje odradjena mapa Srbije/Beograda, ali je malko komplikovano zbog registracija mapa, tom tom je lakse snimiti ali je zato mapa Srbije lose odradjena.
Za pustanje klipova koristi CorePlayer, ovaj program pusta sledece formate:
Audio
MP3, MP2, AAC, MKA, WMA, Midi*, WAV, OGG, Speex, WAVPACK, TTA, FLAC, MPC, AMR, ADPCM, ALaw, MuLaw, G.729
Video
H.264 (AVC), MKV, MPEG-1, MPEG-4 part 2 (ASP), DivX, XviD, WMV*, Theora*, Dirac*, MJPEG, MSVIDEO1
a usput moze da cita i sledece formate slika
JPEG (420, 422, 440, EXIF Headers)*, BMP, GIF, PNG, TIFF, MJPEG
impresivno.
Za pustanje klipova koristi CorePlayer, ovaj program pusta sledece formate:
Audio
MP3, MP2, AAC, MKA, WMA, Midi*, WAV, OGG, Speex, WAVPACK, TTA, FLAC, MPC, AMR, ADPCM, ALaw, MuLaw, G.729
Video
H.264 (AVC), MKV, MPEG-1, MPEG-4 part 2 (ASP), DivX, XviD, WMV*, Theora*, Dirac*, MJPEG, MSVIDEO1
a usput moze da cita i sledece formate slika
JPEG (420, 422, 440, EXIF Headers)*, BMP, GIF, PNG, TIFF, MJPEG
impresivno.
- Doolentije
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 03. Mar 2006. 13:34
Е људи, да ли неко зна како могу да подесим ћирилицу и латиницу у програму Documents To Go...? Програм исте не види, тј. види као коцкице, стандардно за не препознавање фонта, али када исте отворим у стандарднном прозору у коме куцам на виртуелној тастатури, све је ок, види и ћирилицу и латиницу!
Иначе, поседујем SE W950!
Хвала!
Поздрав!
Иначе, поседујем SE W950!
Хвала!
Поздрав!

Mali off, jbt prodao sam w950 pre 2 meseca, neverovatno mi fali
Stelle, jedino gdesk i linkboy (prava stvar, e sad naći je...)
iwanman, dobrodošao, nema potrebe da gnjaviš bilo koga, potrudi se, w950i je jednostavan mob, UIQ isto. JEDNO!kratna pomoć-pošalji email na pp

Stelle, jedino gdesk i linkboy (prava stvar, e sad naći je...)
iwanman, dobrodošao, nema potrebe da gnjaviš bilo koga, potrudi se, w950i je jednostavan mob, UIQ isto. JEDNO!kratna pomoć-pošalji email na pp

zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm