Diskusija o UIQ3 telefonima (M600, W950, P990 i P1i)
Pravila foruma
Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Motorola ● Sony Ericsson ●
Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Motorola ● Sony Ericsson ●
Pravo da vam kazem, malo sam se razocarao u SE W950!
Nemojte da me pogresno shvatite, super je kvalitete izrade telefona ali prvenstveno sam ga kupio, a ne CECT (iPhone klon) ili Anycool (koji imaju lude fore kao 2 kartice istovremenoi i cak i TV a cena je smesno mala), jer je SE ipak SE i postoje servisi kao i aplikacije. Tu sam se presao!
Player koji ide uz telefon je neupotrebljiv za vece fajlove (mislim na film, za muziku je ok). Prebacio sam spotove od 20tak mb i radi ok ali kada sam prebacio futuramu od 150mb, on je pusti pa pose 2-3min mi pocrni ekran i sve stane. Ne blokira se telefon, mogu normalno da radim i da ponovo pustim ali se ponovo koci.
Probao sam sve moguce playere za UIQ i ni jedan ne mogu da instaliram! Nije to poenta nego da treba da prodaju telefone sa funkcionalnim playerom, ako ga vec ima a ne da se placa/skida sa neta drugi!
Nemojte da me pogresno shvatite, super je kvalitete izrade telefona ali prvenstveno sam ga kupio, a ne CECT (iPhone klon) ili Anycool (koji imaju lude fore kao 2 kartice istovremenoi i cak i TV a cena je smesno mala), jer je SE ipak SE i postoje servisi kao i aplikacije. Tu sam se presao!
Player koji ide uz telefon je neupotrebljiv za vece fajlove (mislim na film, za muziku je ok). Prebacio sam spotove od 20tak mb i radi ok ali kada sam prebacio futuramu od 150mb, on je pusti pa pose 2-3min mi pocrni ekran i sve stane. Ne blokira se telefon, mogu normalno da radim i da ponovo pustim ali se ponovo koci.
Probao sam sve moguce playere za UIQ i ni jedan ne mogu da instaliram! Nije to poenta nego da treba da prodaju telefone sa funkcionalnim playerom, ako ga vec ima a ne da se placa/skida sa neta drugi!
Koga zanima konacno je u "MyPhoneExplorer" zvanicno ubacena puna podrska za symbian UIQ3 telefone.
Download link: http://www.fjsoft.at/files/MyPhoneEx...etup_1.7.0.exe
Download link: http://www.fjsoft.at/files/MyPhoneEx...etup_1.7.0.exe
- PsyMan
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pet, 29. Jun 2007. 10:00
los_trip, za verziju software-a na fonu, udjesh u "main menu" pa "more" i "system information"
a zadnji dostupni mozesh videti na: http://uiq3.sourceforge.net/wiki/index.php/CDA/P1i
a zadnji dostupni mozesh videti na: http://uiq3.sourceforge.net/wiki/index.php/CDA/P1i
I GOT NEED FOR SPEED
- los_trip
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sub, 12. Apr 2008. 06:47
- :: Lumia 920
opet vel pozz za sve
ja bas peglam al sta cu bolje pitat i bit glup 5 min nego sutiti i bit glup citav zivot
u vezi ovog ubdates za P1
inastaliro sam PC suite i update service
i kad hocu da pokrenem updat pojavi mi se ovo
i ja odem prvo preko mozile i to instal i nece i onda malo googlam i vidim da se to treba preko internet explorera instal i to uradim i kaze mi tamo da je uredjena zadnja verzija Adobe flash
i opet nece izabcuje mi ovu sliku gore
ja dalje neznam sta treba ako ko zna nek baci neko korisno objasnjenje
pozzz
ja bas peglam al sta cu bolje pitat i bit glup 5 min nego sutiti i bit glup citav zivot

u vezi ovog ubdates za P1
inastaliro sam PC suite i update service
i kad hocu da pokrenem updat pojavi mi se ovo

i ja odem prvo preko mozile i to instal i nece i onda malo googlam i vidim da se to treba preko internet explorera instal i to uradim i kaze mi tamo da je uredjena zadnja verzija Adobe flash
i opet nece izabcuje mi ovu sliku gore
ja dalje neznam sta treba ako ko zna nek baci neko korisno objasnjenje
pozzz
Ma brate sto se pustanja filmova tice,,,ja na mom w950i pustim filmove od 250 mb i ne kuca,,,fora je u software-u..Skini Generic world 1,,i moci ces da gledas filmove bez problema,,zato sto je noviji software takav da obezbedjuje vise rama pri ukljucivanju telefona...A i sam mp4 i 3gp za video klipove je dossta bolji,,nista ne kuca i otvara sve,,,,a za DivX skini DivXPlayer....i moci ces sve...
Imam problem, ne mogu da updatujem telefon (Sony Ericsson P1i). Kad pokusam preko SEUSa kaze mi da nema raspolozivog softvera i da je moj vazeci, medjutim moj softver je onaj fabricki - gledao sam na sony ericsson sajtu - prvi koji je poceo da se instalira u telefone. Procitao sam negde post o debrandiranju telefona preko XS++, i to sam pokusao ali mi uvek izbaci
12:22:39| Ready for operation!
12:23:19| A Brown Smartphone? Joking?
12:23:19| Error: Failed to send CSLoader!
12:23:19| FSX Shutdown!
12:23:21| Disconnected... Unplug the phone
12:23:33| Shutting down...
Pomozite!!!
12:22:39| Ready for operation!
12:23:19| A Brown Smartphone? Joking?
12:23:19| Error: Failed to send CSLoader!
12:23:19| FSX Shutdown!
12:23:21| Disconnected... Unplug the phone
12:23:33| Shutting down...
Pomozite!!!

Hij
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
hij1902, nazalost neces moci nista da radis sa tvojim telefonom jer je brown, tj. prototip, a iskreno ovo mi je prvi put da vidim da neko ima SE UIQ koji je brown!
E sad, nisam ni ja siguran jel moze da se radi iz brown u red (fabricka verzija) na UIQ telefonima, to moze da ti kaze neko drugi ko se bavi malo vise njima od mene!

E sad, nisam ni ja siguran jel moze da se radi iz brown u red (fabricka verzija) na UIQ telefonima, to moze da ti kaze neko drugi ko se bavi malo vise njima od mene!

jedno pitanje,izvinjavam se ako ga ima, ali ja nisam uspeo da ga nadjem
imam p1i sa druge strane telefona odmah pored kamere,a ispod zvucnika ima jedan poklopcic koji se naravno skida, e to mi nije jasno sta je, lici mi kao neki prikljucak za neku antenu,ako neko zna sta je - voleo bih i ja da saznam
unapred hvala
imam p1i sa druge strane telefona odmah pored kamere,a ispod zvucnika ima jedan poklopcic koji se naravno skida, e to mi nije jasno sta je, lici mi kao neki prikljucak za neku antenu,ako neko zna sta je - voleo bih i ja da saznam
unapred hvala