W950i
Pravila foruma
Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Motorola ● Sony Ericsson ●
Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Motorola ● Sony Ericsson ●
Evo mog predloga, imao sam i ja slicnih iskustava (doduse ovo sa sms porukama ne ali sa zahtevima za "install" da ) i resio sam ih ovako:
1. prvo backup telefona, obavezno
2. format media memory (onu od 4GB)
3. format internal memory (gore * dole dole* dole * (na tockicu)), pa selektujes to
4. potom sam update-ovao software preko SEUS-a i to je to.
To je resilo problem sa zahtevima za instalaciju posto nista pre toga nije upalilo.
Ne bi bilo lose da jos neko proba da da predlog posto je ovo ipak drasticna mera i ako je vec sprovodis u delo, radi to pazljivo.
Valjda sam pomogao
1. prvo backup telefona, obavezno
2. format media memory (onu od 4GB)
3. format internal memory (gore * dole dole* dole * (na tockicu)), pa selektujes to
4. potom sam update-ovao software preko SEUS-a i to je to.
To je resilo problem sa zahtevima za instalaciju posto nista pre toga nije upalilo.
Ne bi bilo lose da jos neko proba da da predlog posto je ovo ipak drasticna mera i ako je vec sprovodis u delo, radi to pazljivo.
Valjda sam pomogao
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
hejter probaj uci u: Tools/Control Panel/Call Settngs/Accept Calls/Accept calls from: Listed callers only, i tu imas i listu gde stavljas brojeve koje hoces da prihvatis, one koje ne stavis u listu, idu u black listu.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
mimago uradi backup pre update ili formata, sve prebaci na racunar, pesme, spotove, poruke, imenik, calendar uradis preko SE PC Suite.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- LesaTheGreat
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 15. Okt 2007. 01:32
Ajd' pomozite molim vas!
Kako da napravim playlist na kompu? Ako se dobro secam, ranije sam procitao da se to radi tako sto se napravi lista u winampu,e sad... Spojio sam fon na komp i pesme koje hocu stavio u winamp, znaci pesme od kojih hocu da napravim listu postoje na telefonu, tj. direktno sa njega su ubacene u winamp. Napravio sam listu, sacuvao je, prebacio na telefon, uradio update music i kada listu pokrenem kroz walkman nista ne pronalazi, samo pise track not found. Isto sam probao u windows media player-u, ali je situacija potpuno ista. Prethodne liste koje sam pravio na samom telefonu su bile u "m3u" formatu kao i ove koje sam sada pravio. Mislim da sam sve opisao tako da mozete da razumete. Sad jos samo da pomognete ako mozete!
Kako da napravim playlist na kompu? Ako se dobro secam, ranije sam procitao da se to radi tako sto se napravi lista u winampu,e sad... Spojio sam fon na komp i pesme koje hocu stavio u winamp, znaci pesme od kojih hocu da napravim listu postoje na telefonu, tj. direktno sa njega su ubacene u winamp. Napravio sam listu, sacuvao je, prebacio na telefon, uradio update music i kada listu pokrenem kroz walkman nista ne pronalazi, samo pise track not found. Isto sam probao u windows media player-u, ali je situacija potpuno ista. Prethodne liste koje sam pravio na samom telefonu su bile u "m3u" formatu kao i ove koje sam sada pravio. Mislim da sam sve opisao tako da mozete da razumete. Sad jos samo da pomognete ako mozete!
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
LesaTheGreat ja sam taj problem resio uz pomoc lcg jukeboxa.u njemu napravim listu i to je to.a listu iz winampa ces morati da modifikujes malo jer ona pravi path svake pesme sa drajvom naravno.e sada ti kada ubacis 950 on ga prepoznaje kao E disk npr i path ide tipa e:/music bla bla bla zato ovo i ne vidi listu
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 26. Avg 2008. 21:45
- Kontakt:
Svideo mi se mod shto je PsyMan postavio za pojachavanje zvuka
Jel mi se slushalice stvarno slabo chuju , kao i zvucnik (sa obzirom da je ovo muzicki telefon)
Kada povezem telefon za kompjuterom , ne moze da mi pristupi C nego samo D memoriji od 4gb
Probao sam preko oba transfera , al mi se nishta ne pojavljuje na C
Zanima me da li trebam da imam neki program na kompjuteru ili neshto slicno kako bih pristupio memoriji telefona?
Pozdrav...
Jel mi se slushalice stvarno slabo chuju , kao i zvucnik (sa obzirom da je ovo muzicki telefon)
Kada povezem telefon za kompjuterom , ne moze da mi pristupi C nego samo D memoriji od 4gb
Probao sam preko oba transfera , al mi se nishta ne pojavljuje na C
Zanima me da li trebam da imam neki program na kompjuteru ili neshto slicno kako bih pristupio memoriji telefona?
Pozdrav...
Re: Sound Mod(W950i)
Ja nemam ni folder 10202be9 ni persists ni fajl 1020867a.crePsyMan napisao:evo ovako![]()
-onda kopitare fajil 'C:\Private\10202be9\persists\1020867a.cre' sa vasheg telefona na kompijuter,
-pokrenete se_sound_patcher, selektujete fajil '1020867a.cre',
Uzivajte!
Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka ! Sledeći put brisanje bez upozorenja!