Jbg. , prebacim nesto slucajno... Ma ni sam ne znam sta ce mi... Bolje da ga imam nego da ga nemam...
Akki, da li ti znas odgovor na moje pitanje, par postova pre ovog, vezano za konekciju na komp?
Pozdrav...
Edit: Pade mi kamen sa srca...

Zvao sam danas da vidim da li se u bilo kojoj od prodavnica koje imaju w950 dobija besplatan update softwera, ali nigde ga ne daju, tako da posto nisu ni meni dali, nisam nista izgubio...

A pokusao sam da zaradim koji evro tako sto cu prodati svoj w950 u prodavnici sa najvisom cenom, a onda ga kupiti u prodavnici sa najnizom, ali mi nije uspelo... A i nema veze... Jako sam zadovoljan sa onim sto sam dobio za te pare, delom sto je telefon super, a mozda sto mi je tata kupio telefon( pare mi nisu problem )...
A sto se tice pada cene, sutra bi trebalo da padne cena i u ostalim prodavnicama za 50-ak evra, i tako ce se zadrzati duzi vremenski period... Izvor: Necu da vam kazem...
E sad pitanje: Mogu li da trazim besplatan updejt softwera, posto mi sa ovom verzijom koci video, a rekli su da ga besplatno menjaju ako je u pitanju softwerski problem...
Pozdrav...