W960
Pravila foruma
Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Motorola ● Sony Ericsson ●
Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Motorola ● Sony Ericsson ●
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
kao p1 se koristi,nisu potrebne obe ruke,u podesavanju telefona pishe da ima 16 miliona boja mada cisto sumnjam.
kamera je 3,2 mpx sa auto fokusom,blic,video zapis 240 x 320 ja mislim sa 30 fp nekoci ni malo pri snimanju
zvuk je jak,prezadovoljan sam,na sluskama je slabiji od w810,ali ja mislim da ce to biti ispravljeno u sledecem update-u sw-a
naj inovantnije resenje predstavlja muzicki player,koji je extra odradjen(za svaku pohvalu)ima (visualization tipa disco kugle,ekvilajzera) koji radi u u bekgraundu,nemoze se opisati,samo uzivo videti,podrzava mp3,mp4,aac,amr.....ekvilajzer je tu samo nemogu da provalim kako da namestim na moje podesavanje
memorija telefonska 130,ram max slobodno 74mb,flesh memorija 7800mb
telefon extra lezi u ruci i lagan je
neznam sta vise da pisem postavite pitanja,a ja cu se potruditi da odgovorim
ljudi recite mi neki dobar upload sajt,da bi okacio slike
kamera je 3,2 mpx sa auto fokusom,blic,video zapis 240 x 320 ja mislim sa 30 fp nekoci ni malo pri snimanju
zvuk je jak,prezadovoljan sam,na sluskama je slabiji od w810,ali ja mislim da ce to biti ispravljeno u sledecem update-u sw-a
naj inovantnije resenje predstavlja muzicki player,koji je extra odradjen(za svaku pohvalu)ima (visualization tipa disco kugle,ekvilajzera) koji radi u u bekgraundu,nemoze se opisati,samo uzivo videti,podrzava mp3,mp4,aac,amr.....ekvilajzer je tu samo nemogu da provalim kako da namestim na moje podesavanje
memorija telefonska 130,ram max slobodno 74mb,flesh memorija 7800mb
telefon extra lezi u ruci i lagan je
neznam sta vise da pisem postavite pitanja,a ja cu se potruditi da odgovorim
ljudi recite mi neki dobar upload sajt,da bi okacio slike
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
fain2daniel
otisci prstiju ostaju ali je to manje primetno,ali tu je futrola koja to ocisti kad vadis ili guras fon u nju.
brzina prebacivanja neznam,ali moze ovako,prebacivao sam film blow 700mb oko 2 minuta ili manje,uglavnom je brzo
a shto se tice dodira meni je ok nemoras da pritiskas nego cisto onako dodirnes
evo slike sa w960i,na standardnoj 3mpx rezoluciji

evo slika uskoro cu staviti jos,ovo je originalni paket koji sam dobio sa kablom line out mmc-70

Spojio iz 3 posta:gameforce:Zabranjeno uzastopno postovanje!Sve to može u jednoj poruci! Koristi opciju "Izmeni".
Sledeći put brisanje bez upozorenja!
otisci prstiju ostaju ali je to manje primetno,ali tu je futrola koja to ocisti kad vadis ili guras fon u nju.
brzina prebacivanja neznam,ali moze ovako,prebacivao sam film blow 700mb oko 2 minuta ili manje,uglavnom je brzo
a shto se tice dodira meni je ok nemoras da pritiskas nego cisto onako dodirnes
evo slike sa w960i,na standardnoj 3mpx rezoluciji
evo slika uskoro cu staviti jos,ovo je originalni paket koji sam dobio sa kablom line out mmc-70

Spojio iz 3 posta:gameforce:Zabranjeno uzastopno postovanje!Sve to može u jednoj poruci! Koristi opciju "Izmeni".
Sledeći put brisanje bez upozorenja!
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
ako neko zna da mi pomogne kako da ukljucim blic pri snimanju nepostoji opcija u settings-u
imao sam p990i kod njega je bila fora da kamera bude namestena na fotografiju i da se stisne dugme kamere do pola da isfokusira tada non stop gori svetlo,i onda da se prebaci na video,ali na ovom fonu to nemoze
imao sam p990i kod njega je bila fora da kamera bude namestena na fotografiju i da se stisne dugme kamere do pola da isfokusira tada non stop gori svetlo,i onda da se prebaci na video,ali na ovom fonu to nemoze

tekt, teško da ima 30fps. Znaš kakav procesor za to teba, a i standard je 24. A to što ne secka prisnimanju je za svaku pohvalu, koa i sve preko 15fps.
Tih zvuk će teško biti ispravljen u sledećem fw-u jer je stvar u hardveru. laičko objašnjenje je da telefon koji na sve što radi troši struju u ogromnim količinama, nema taj luksuz da ga još i plejer kolje, a što je jači zvuk kraće traje baterija (jačina izlaznog stepena). Trebaju ti samo efikasne slušalice, što hpm-70 nisu preterano, ali Sennheiser već rešava problem. A i ne isplati se da sahranjuju postojeće modele koji su samo W, kao i sopstvene zasebne plejere.
Ekvilajzer ne može ručno da se podesi. Samo preset
MOžda je lampica bila bug koji je ispravljen
Tih zvuk će teško biti ispravljen u sledećem fw-u jer je stvar u hardveru. laičko objašnjenje je da telefon koji na sve što radi troši struju u ogromnim količinama, nema taj luksuz da ga još i plejer kolje, a što je jači zvuk kraće traje baterija (jačina izlaznog stepena). Trebaju ti samo efikasne slušalice, što hpm-70 nisu preterano, ali Sennheiser već rešava problem. A i ne isplati se da sahranjuju postojeće modele koji su samo W, kao i sopstvene zasebne plejere.
Ekvilajzer ne može ručno da se podesi. Samo preset

MOžda je lampica bila bug koji je ispravljen

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO