W950i
Pravila foruma
Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Motorola ● Sony Ericsson ●
Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Motorola ● Sony Ericsson ●
Velika memorija i odličan, veliki display su njegove najjače strane. Zvuk nije ništa bolji nego kod drugih W (pa čak i K) modela. Tastatura je očajna. Za multimediju je OK. Ni za šta drugo. Imam ga, pa znam o čemu pričam. Stoji mi u sobi prikačen na aktivne zvučnike i glumi muzičku liniju (večito je u flight-modu), a sa sobom nosim drugi telefon.
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
uros8 mogu ti dati sugestiju koji player da korists, ali link ka full programu ovde neces dobiti, koristi SmartMovie (u daljem textu SM) , DivX Player, CorePlayer... ovi su mi "The Best", mada jedino od njih SM ima opciju za prevod, naravno uz SM dobijas i konverter za komp., samo konvertovanje je lako, odaberes fajl, podesis kvalitet zvuka, slike, i odma znas kolko ce fajl zauzimati, i konvertujes, kasnije ga prebacis na fon, bilo gde, preko SM uradis Scan, i gotovo.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- Doolentije
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 03. Mar 2006. 13:34
- kljun
- Mobil manijak
- Kontakt:
Doolentije mozes da ubacis srpski jezik u home varijanti, to predstavlja veoma dugacak posao, i potrebno ti je odlicno znanje stranog jezika, mada nije sve bas tako lako, ja sam pokusao, pa sam morao da flashujem fon, mada na kraju sve je dobro ispalo.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Šta je na kraju dobro ispalo? Uspeo si? Nešto sam izgleda propustio. Wooow............ Mislim lepo. Meni ne treba ali lepo je što može. A još bi zanimljivije bilo kada bi postojala varijanta ubacivanja "čćžšđ", što u Symbianu ima, i srpski T9. E to bi bila sistemska podrška a ovo je čisto natpis u meniju. Ali nije loše.

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
imam nameru da kupim W950 pa me interesuje kakav je dozivljaj slusati muziku na njemu.Da li je neko poredio zvuk sa N73 ME,ciji je kvalitetniji i glasniji?
Postoji li neki telefon iz W serije da ima bolji zvuk od W950?
Postoji li neki telefon iz W serije da ima bolji zvuk od W950?
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Sale_M,
Ja sam poredio sa w810, sa koss sluskama, i to primejrak sa sw r4ea031, sto je varijanta koja je utisana,i mogu da kazem da je sa koss-om veoma pristojno, naravno ne na nivou da mozes da ogluvis.
Identicna je jacina reprodukcije, na razlicitim zanrovima.
Jedina prednost w950, sto ga u konacnici cini kvalitetnijim, je veci broj podesavanja, sto pravi razliku u kvaltetu reprodukcije.
E ovo poredjenje sam pravio sa koss sluskama, a ove fabricke zaboravi.
Cak i sa podesavanjema, su daleko slabije.
Za kvalitet ces morati da se isprsis za jedne kvaltetne sluske, ako hoces kvalitet i glasnocu reprodukcije, ali bih ti preporucio da zaobidjes ove spark plug model kossa koje ja imam, jer su mi i pored najvece paznje ponovo riknule, tj. pocele su da gube kontakt.
One jesu kvalitetne sto se tice reprodukcije, ali ne i izrade.
Eto toliko.
Ja sam poredio sa w810, sa koss sluskama, i to primejrak sa sw r4ea031, sto je varijanta koja je utisana,i mogu da kazem da je sa koss-om veoma pristojno, naravno ne na nivou da mozes da ogluvis.
Identicna je jacina reprodukcije, na razlicitim zanrovima.
Jedina prednost w950, sto ga u konacnici cini kvalitetnijim, je veci broj podesavanja, sto pravi razliku u kvaltetu reprodukcije.
E ovo poredjenje sam pravio sa koss sluskama, a ove fabricke zaboravi.
Cak i sa podesavanjema, su daleko slabije.
Za kvalitet ces morati da se isprsis za jedne kvaltetne sluske, ako hoces kvalitet i glasnocu reprodukcije, ali bih ti preporucio da zaobidjes ove spark plug model kossa koje ja imam, jer su mi i pored najvece paznje ponovo riknule, tj. pocele su da gube kontakt.
One jesu kvalitetne sto se tice reprodukcije, ali ne i izrade.
Eto toliko.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
- kljun
- Mobil manijak
- Kontakt:
gargamel4 dobro je to sto sam sredio telefon bez nosenja u servis, samo sam mu dignuo sistem ponovo i gotovo, a sto se tice prevoda, to je posao za one sa velikim zivcima, jer je potrebno prevoditi svaku rec za svaki program, znaci za Control panel sve moras da prevedes, isto tako moras i za File manager, i ako ima reci koje se podudaraju, a sam prevod je lak, jedino treba paziti na broj slova originalne reci, evo primera:
ako hocu da prevedem Music player (12 slova) u Muzicki plejer (14 slova), doce do greske i sistemu koji je prethoditi padu sistema, to me je pomalo iznerviralo, ima nekih kratkih engleskih reci koje se na Srpskom pisu duze, pa sam i odustao od tog posla, preveo sam samo Main Meni i njegove komponente, a sto se tice čćžšđ slova, to bi se moglo nekako srediti, samo je potrebno ubaciti takva slova u softversku tastaturu, i on ce ih prepoznati (valjda), i ima da sljaka ko lood, pokusacu to da ubacim pa sta bude.
ako hocu da prevedem Music player (12 slova) u Muzicki plejer (14 slova), doce do greske i sistemu koji je prethoditi padu sistema, to me je pomalo iznerviralo, ima nekih kratkih engleskih reci koje se na Srpskom pisu duze, pa sam i odustao od tog posla, preveo sam samo Main Meni i njegove komponente, a sto se tice čćžšđ slova, to bi se moglo nekako srediti, samo je potrebno ubaciti takva slova u softversku tastaturu, i on ce ih prepoznati (valjda), i ima da sljaka ko lood, pokusacu to da ubacim pa sta bude.

-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
kefalo, hvala na iscprnom odgovoru.Nailazio sam na svakve komentare kada je pitanju zvuk na W950 i nije mi bilo logicno da jedan jak uredjaj W serije ima slab zvuk.Na mobile-review i gsmareni je ocenjen kao odlican muzicki telefon i ja mislim da je to stvarno tako.
Sto se tice kombinacije sluski znam da to igra veliku ulogu a i trenutno imam jedan dobar model Pioneer-ovih inear sluski.Posto mi je zvuk jedna od najvaznijih stvari na telefonu najverovatnije cu uzeti W950 ili eventualno N81,jer me je N73 malo razocarao u ekvilajzeru i veoma slabom basu cak i uz bolje slusalice.
Pozdrav
Sto se tice kombinacije sluski znam da to igra veliku ulogu a i trenutno imam jedan dobar model Pioneer-ovih inear sluski.Posto mi je zvuk jedna od najvaznijih stvari na telefonu najverovatnije cu uzeti W950 ili eventualno N81,jer me je N73 malo razocarao u ekvilajzeru i veoma slabom basu cak i uz bolje slusalice.
Pozdrav
XIAOMI Mi 11 midnight grey
PsyMan, thanks man, naravno da je čak i poželjno da napišeš, mada meni sa CX 300 zaista to ne treba, ali ima i drugih ovde osim mene
Sale_M, pristojan je zvuk na W950. Nije u klasi najboljih plejera, ali mu ni ne fali mnogo. Podešavanja equilizera jesu jadna, ali 2-3 su upotrebljiva i sasvim dovoljna. Odlika stvarno dobrih uređa je da ti podešavanja tog tipa i ne trebaju, ali dobro sad. To previše košta. Ja ga imam 8-9 meseci i zadovoljan sam. Ne znači da neću uzeti još neki plejer, čisto da ne moram uvek da ubijem bateriju telefona, ali sasvim je pristojan
kljun, Na to sam i mislio. Na podršku pri upisu, jer ako sa Nokie prebacim neki kontakt koji ima domaća slova w950 to prepozna i prikazuje sasvim normalno. Nikakvih problema u vezi s tim nema. Ali unos ili edit je nemoguć. Vidi ako ovo može nekako da se reši, ja to zaista ne znam, a to je modovanje koje me možda i najviše zanima

Sale_M, pristojan je zvuk na W950. Nije u klasi najboljih plejera, ali mu ni ne fali mnogo. Podešavanja equilizera jesu jadna, ali 2-3 su upotrebljiva i sasvim dovoljna. Odlika stvarno dobrih uređa je da ti podešavanja tog tipa i ne trebaju, ali dobro sad. To previše košta. Ja ga imam 8-9 meseci i zadovoljan sam. Ne znači da neću uzeti još neki plejer, čisto da ne moram uvek da ubijem bateriju telefona, ali sasvim je pristojan

kljun, Na to sam i mislio. Na podršku pri upisu, jer ako sa Nokie prebacim neki kontakt koji ima domaća slova w950 to prepozna i prikazuje sasvim normalno. Nikakvih problema u vezi s tim nema. Ali unos ili edit je nemoguć. Vidi ako ovo može nekako da se reši, ja to zaista ne znam, a to je modovanje koje me možda i najviše zanima

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
- PsyMan
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pet, 29. Jun 2007. 10:00
Sound Mod(W950i)
evo ovako
:
ovaj mod omogucjava da se pojacha zvuk u slushalicama kod UIQ3 telefona.
treba da uradite sledecje:
-da otkljuchate pristup C: disku na vashm telefonu putem CapsSwich aplikacije ili kako god zelite,
-skinete zip-ovan fail odavde,
-onda kopitare fajil 'C:\Private\10202be9\persists\1020867a.cre' sa vasheg telefona na kompijuter,
-pokrenete se_sound_patcher, selektujete fajil '1020867a.cre', kopiran sa telefona, i stisnate Install,
-zatim taj pechovan fajil ('1020867a.cre') kopirate nazad u telefon u direktorijum 'C:\Private\10202be9\persists\'
-restartujete telefon i to je to
!!
testirano na W950i i P1i
Uzivajte!

ovaj mod omogucjava da se pojacha zvuk u slushalicama kod UIQ3 telefona.
treba da uradite sledecje:
-da otkljuchate pristup C: disku na vashm telefonu putem CapsSwich aplikacije ili kako god zelite,
-skinete zip-ovan fail odavde,
-onda kopitare fajil 'C:\Private\10202be9\persists\1020867a.cre' sa vasheg telefona na kompijuter,
-pokrenete se_sound_patcher, selektujete fajil '1020867a.cre', kopiran sa telefona, i stisnate Install,
-zatim taj pechovan fajil ('1020867a.cre') kopirate nazad u telefon u direktorijum 'C:\Private\10202be9\persists\'
-restartujete telefon i to je to

testirano na W950i i P1i
Uzivajte!
I GOT NEED FOR SPEED
- PsyMan
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pet, 29. Jun 2007. 10:00
evo josh jednog veoma korisnog moda koji omogucjava instaliranje UNSIGNED aplikacija i igrica za UIQ3 
-prvo morate otljuchati pristup C: folderu na vashem telefonu putem CapsSwich ili kako god zelite,
- skinite zip-ovanu arhivu odavde,
-kopirate Installserver.exe iz zip-ovane arhive u 'c:\sys\bin\' na vasem telefonu
- restartujete vash telefon i uzivate
testirano na W950i i P1i

-prvo morate otljuchati pristup C: folderu na vashem telefonu putem CapsSwich ili kako god zelite,
- skinite zip-ovanu arhivu odavde,
-kopirate Installserver.exe iz zip-ovane arhive u 'c:\sys\bin\' na vasem telefonu
- restartujete vash telefon i uzivate

testirano na W950i i P1i
I GOT NEED FOR SPEED
- kljun
- Mobil manijak
- Kontakt:
Sale_M jesam ja, i radi prefektno, mod za zvuk je cudo, duplo jace se cuje, al samo u sluskama i to samo preko music playera/walkmana, a i ovaj drugi mod sam ubacio, i neznam da li radi, jer sve instalacije koje snimam su signed.