Diskusija o UIQ3 telefonima (M600, W950, P990 i P1i)
Pravila foruma
Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Motorola ● Sony Ericsson ●
Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Motorola ● Sony Ericsson ●
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
madness99 sto se tice snimanja razgovora tu mozes da koristis Sound Recorder koji imas u samom telefonu, u folderu Multimedia.
kontakte mozes da prebacis preko SE PC Suite-a a mozes i direktno da ih saljes na komp pod uslovom da imas Bluetooth na kompu kao vCard.
kontakte mozes da prebacis preko SE PC Suite-a a mozes i direktno da ih saljes na komp pod uslovom da imas Bluetooth na kompu kao vCard.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
ljudi moze li mi neko odgovoriti, bas mi je bitno, uzeo sam m610i SE i neznam da li se to jos nekom desava, sta da radim, na desnoj polovini ekrana mi je reakcija na dodir tacna a na levoj moram da ubodem malo iznad da bih cekirao ili obelezio ono sto zelim ! Sta a radim........
Telefon je dobar, svidja mi se ali me ovo bas brine
Telefon je dobar, svidja mi se ali me ovo bas brine
venom, sad ga punim sutra cu probati, samo mi reci gde bi to trebalo da stoji, to je neki program kako kapiram sistemski ....?
telefon je ekstra ima slika u novim modelima, to je nesto izmedju p1 i m600 - meni vise lici na p1 ima istu tastaturu, ima radio i vise memorije od m600(ima 180, od cega je 160 free), ali takodje nema kameru i nisam ga bas ni upoznao, ovo me nerviralo jako.....moracu sutra da posetim prodavca, da vidim sta on kaze !
znate li moze li se naci maska od p1, jer je kuciste isto i dimenzije ?
telefon je ekstra ima slika u novim modelima, to je nesto izmedju p1 i m600 - meni vise lici na p1 ima istu tastaturu, ima radio i vise memorije od m600(ima 180, od cega je 160 free), ali takodje nema kameru i nisam ga bas ni upoznao, ovo me nerviralo jako.....moracu sutra da posetim prodavca, da vidim sta on kaze !
znate li moze li se naci maska od p1, jer je kuciste isto i dimenzije ?
taj ko ti je rekao da ima kameru ocigledno nema pojma, postoji isti ovaj fon samo sa kamerom i boljom maskom, ali je to p1 i kosta duplo vise i jos neki evro preko ! yna li neko gde i kako se radi ta kalibracija ? jedina stvar koja me nervira u vezi sa fonom je to sto ne znam kako da resim ovaj problem, inace je vrh ....
ajde neko pametan da se nadje pa da mi objasni, ako mu nije tesko.....ljludi gde sam kupio ne znaju !
ajde neko pametan da se nadje pa da mi objasni, ako mu nije tesko.....ljludi gde sam kupio ne znaju !
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
hvala narode na pomoci, uspeo sam da nadjem i odradio, sada bode kao sa snajperom !
moje, mozda jos rano misljenje o fonu je skroz zadovoljavajuce, mislio sam da cu se pokajati i necu prodavati n73me, ali ce ona ipak ici na tender ovih dana...
pitao sam vec, ali ajde opet, u vezi sa maskom od p1, da li moze da se nadje, kao i baterija, to je jedina losa stvar, bas siromasno, na njoj pise ''for SE V800'' li-jon 800mah, posle prvog punjenja uz malo vise prckanja jedva jedan dan !?
moje, mozda jos rano misljenje o fonu je skroz zadovoljavajuce, mislio sam da cu se pokajati i necu prodavati n73me, ali ce ona ipak ici na tender ovih dana...
pitao sam vec, ali ajde opet, u vezi sa maskom od p1, da li moze da se nadje, kao i baterija, to je jedina losa stvar, bas siromasno, na njoj pise ''for SE V800'' li-jon 800mah, posle prvog punjenja uz malo vise prckanja jedva jedan dan !?
Posedujem P1i evo vec nedelju i po dana baterija mi traje uz max koriscenje,ne ispustanje iz ruku slusanje muzike ,igrice ,poruke ,razgovori...,jedan dan.Poslednjih dana uz malo vise od normalnog koriscenja ,zovu me non stop ,poruka je bilo oko 60-70 za tri dana koliko je baterija i trajala.Sto znaci ima dobru bateriju i traje oko 2-3 a meni sve cesce 3 dana.
- bOOdala
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 28. Nov 2007. 22:40
- :: Sony Xperia Z ultra
- :: Nokia 7600
ja sam nashao jednu sliku SonyEricsson m800
isti kao m600 samo sto ima kameru http://img360.imageshack.us/img360/9249/25295lu9.jpg

- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Taj m610 i jeste pravi
ocekuje se izlazak verovatno krajem decembra i pocetkom januara, nista novo u odnosu na m600 osim malo promenjenog dizajna i wifi, i vece interne memorije.
Mislim da sam negde kacio slike tog telefona

Mislim da sam negde kacio slike tog telefona

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Evo sam malo nasao vremena i sad bi da instaliram neke aplikacije, malo da personalizujem telefon, jer sam eto odlucio da se zadrzim na w950 i da probam i nesto drugo osim muzike.
E ja bi da instaliram, ali mi neke stvari nisu jasne, tj. ne znam kako.
Moze li neko da pojasni proceduru, sa smartovima imam iskustvo samo na mpx200, a ne bih da nesto eksperimentisem.
Znaci volio bi da neko pojasni proceduru u kratkim crtama, i ako je moguce da mi na pp stavi linkove sa free software.
Interesuje me nesto za word i pdf, i onaj swish manager.
E da koji se program koristi za konverziju filmova ja imam neki sa motorolu, ali mi neradi tako konvertovan, iako idem na istu rezoluciju.
Eto toliko, bio bih zahvalan na svakom savjetu.
E ja bi da instaliram, ali mi neke stvari nisu jasne, tj. ne znam kako.
Moze li neko da pojasni proceduru, sa smartovima imam iskustvo samo na mpx200, a ne bih da nesto eksperimentisem.
Znaci volio bi da neko pojasni proceduru u kratkim crtama, i ako je moguce da mi na pp stavi linkove sa free software.
Interesuje me nesto za word i pdf, i onaj swish manager.
E da koji se program koristi za konverziju filmova ja imam neki sa motorolu, ali mi neradi tako konvertovan, iako idem na istu rezoluciju.
Eto toliko, bio bih zahvalan na svakom savjetu.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
kefalo za konvertovanje koristi smart movie, postoji instalacija za telefon i instalacija za komp.
sta te konkretno interesuje za word, pdf+? swis manager je program koji ti omogucava da zatvaras pokrenute aplikacije, ima ulogu file managera, pokazuje razne informacije o telefonu...
sto se tice instaliranja aplikacija, nije tesko, neke aplikacije nece moci da ti snimi jer je potrebno da ih sertifikujes, ili da vracas datum. sve zavisi sta pise.
sta te konkretno interesuje za word, pdf+? swis manager je program koji ti omogucava da zatvaras pokrenute aplikacije, ima ulogu file managera, pokazuje razne informacije o telefonu...
sto se tice instaliranja aplikacija, nije tesko, neke aplikacije nece moci da ti snimi jer je potrebno da ih sertifikujes, ili da vracas datum. sve zavisi sta pise.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album