W950i
Pravila foruma
Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Motorola ● Sony Ericsson ●
Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Motorola ● Sony Ericsson ●
- LesaTheGreat
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 15. Okt 2007. 01:32
mimago uze mi rec iz usta.. 
pokusavam da pojacam zvuk na w950
otkljucao sam pristup sistemskim fajlovima na c disku
"onda kopitare fajil 'C:\Private\10202be9\persists\1020867a.cre' sa vasheg telefona na kompijuter"
nasao sam file preko x-plore a, ali ga ne znam iskopirati...
moze li neko da pomogne?

pokusavam da pojacam zvuk na w950
otkljucao sam pristup sistemskim fajlovima na c disku
"onda kopitare fajil 'C:\Private\10202be9\persists\1020867a.cre' sa vasheg telefona na kompijuter"
nasao sam file preko x-plore a, ali ga ne znam iskopirati...

moze li neko da pomogne?

Ovo sa zvukom cu probati cim malo sredim telefon
...
Nasao sam touchscreen za w950 i m600 :
http://cgi.ebay.com/**TOUCH-SCREEN-+TOO ... 1010r15069
probacu da ga kupim... nadam se da ce stici ako narucim.
Sad me interesuje da li ima neki program kojim mogu da promenim area-code tj. da ga dekodiram da bih mogao da instaliram najnoviji firmware posto je moj radjen za Italiju/Svajcarsku, pa ne mogu da update-ujem. A moj firmware sada je star otprilike 2god.
Da i zna li da li ima da se kupe neke A2DP BT slusalice jeftinije od 50e...
Ja sam cuo za neke Motorola HT820 ali nigde traga i glasa sada od njih?

Nasao sam touchscreen za w950 i m600 :
http://cgi.ebay.com/**TOUCH-SCREEN-+TOO ... 1010r15069
probacu da ga kupim... nadam se da ce stici ako narucim.
Sad me interesuje da li ima neki program kojim mogu da promenim area-code tj. da ga dekodiram da bih mogao da instaliram najnoviji firmware posto je moj radjen za Italiju/Svajcarsku, pa ne mogu da update-ujem. A moj firmware sada je star otprilike 2god.
Da i zna li da li ima da se kupe neke A2DP BT slusalice jeftinije od 50e...
Ja sam cuo za neke Motorola HT820 ali nigde traga i glasa sada od njih?
^ viewtopic.php?t=8580&start=1560
Tu imaš uputstvo za debrandiranje, pod uslovom da na to misliš. Takođe, planiram da uzmem ovaj fon za par dana, pa ako neko može da mi preporuči neku radnju u BGu gde se dobija najbolji paket
Takođe, izvinjavam se ako nije dozvoljeno po pravilima foruma, onda neka mi neko pošalje PM
I, šta mislite o Logic Shopu? Danas mi rekoše kada sam zvao da im stižu telefoni, ali kada sam pozvao ponovo da proverim da li su stigli i šta imaju u paketu, niko se nije javljao :/
Tu imaš uputstvo za debrandiranje, pod uslovom da na to misliš. Takođe, planiram da uzmem ovaj fon za par dana, pa ako neko može da mi preporuči neku radnju u BGu gde se dobija najbolji paket

Takođe, izvinjavam se ako nije dozvoljeno po pravilima foruma, onda neka mi neko pošalje PM

I, šta mislite o Logic Shopu? Danas mi rekoše kada sam zvao da im stižu telefoni, ali kada sam pozvao ponovo da proverim da li su stigli i šta imaju u paketu, niko se nije javljao :/
E, hvala puno na informacijama, pozvaću ih sutra da pitam još kolika je garancija, pa ako uspem da ubacim u raspored, u ponedeljak idem da kupim (pod uslovom da su im je danas stigao telefon
). A, da, da li ću morati da debrandiram telefon ili nema potrebe (tj. prodaju li telefone kojima je to potrebno ili ne)?

Evo, uzeh telefon, ali je sa O2 mreže i ima one ikonice i sl, pa razmišljam da ga još večeras debrandiram (dok ga nisam napunio, i ako stignem bateriju da napunim). Sad me zanima, da li stvarno dobijam ja nešto tim flashovanjem? Naime, našao sam uputstvo viewtopic.php?t=8580&start=1560 ovde, pa sam hteo po njemu da radim. Znači, da li dobijam stvarno nešto bitno? Jbga noob sam :E
Onda neću ništa čačkati, meni i sada radi sasvim zadovoljavajućom brzinom. Probao sam par aplikacija, Core player zeza kada se ubace sluške, kao što je očekivano
, par igara takođe, i ubacio nekih 2.7 GB muzike
Za sada izuzetno pozitivni utisci, a i na prepoznavanje rukopisa sam se lakše navikao nego kod HTC Touch Cruise 
EDIT: Imam problema sa Operom Mini, koja kaže da ne može da ode na net, a meni su stigla iz MTSa ona podešavanja, i preko "regularnog" browsera idem na net, ali ne mogu ovako preko ove Opere :/

EDIT: Imam problema sa Operom Mini, koja kaže da ne može da ode na net, a meni su stigla iz MTSa ona podešavanja, i preko "regularnog" browsera idem na net, ali ne mogu ovako preko ove Opere :/