Diskusija o UIQ3 telefonima (M600, W950, P990 i P1i)

Pravila foruma
Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
MotorolaSony Ericsson
Odgovori
mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2005. 17:48

Post od mixxx »

meni za mail kazhe da incoming serv odbija da se konektuje!

shto se tiche usb konekcije m600 ima dva moda da ga prepozna kao flash memoriju...i lepo shalje ne sporo a ne neshto ni brzo....i mod kad ga prepozna u pc suite i odatle mozhesh da radish sa fonom! ja nisam mogao ovo prvo da izaberem jer mi je fon bio na kablu!

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

Ma radi kao flash m600, ali SpoRo, nisam video W950 da bih poredio, ali sumnjam da je ista brzina. kao pc suite ne vidim smisao, posto nista ne radi kako treba. Da mogu full da koristim fon preko pc-ja tako bilo bi...
...shit happens... keep d smile!

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Hm.. ljudi sto se tice onog otvaranja fajlova... otvorio sam s p910 pdf velicine 40mb :ohmy: i tu su naravno i slike, exel file sam otvorio najveci sto sam imao od 11mb i nwki word dokument ima oko 16mb :D otvara kao secer, ma odusevljen sam...jel ste vi sa m600 uspeli da otvarate ogromne fajlove?
5130+Koss the plug....

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

blade_bre, nije ista brzina jer kod m600 imas i citac kartica, pa su zato i u w950 stavili brz usb, da ne bi bio "ugrozen"....

Masterokrata, nemam m600, ali na w950 nisam probao...
iPhone + CX300

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od blade_bre »

"blade_bre, nije ista brzina jer kod m600 imas i citac kartica, pa su zato i u w950 stavili brz usb, da ne bi bio "ugrozen".... " - To je trebalo da mi neko kaze, kontam sad....

Masterokrata, nisam uspeo nista veliko da otvorim, cak mi jedva otvara i male txt...

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od mixxx »

Masterokrata, evo sad sam probao i otvorio mi je ladnjaka pdf od 10 mb.....to je najveci shto imam pa sam sa njim probao.....a tekstualni jedini velik koji sam nashao je 2.15 mb i sve radi perfektno! i chitanje i editovanje! btw. m600

ljudi mnogo mi tih mp3.....kontam da uzmem adapter za obichne slushke i neke bubice do 1000 dindzi al ne znam da li ce zvuk bit ishta jachi!

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od blade_bre »

mixxx, razradjena tema u "Kafic/upgrade slusalica" :wink:

Okac
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 13. Dec 2006. 21:38

Post od Okac »

Izasao je novi Firmware :) za M600 i P990 telefon, evo jednog linka za info http://semania.mobilmania.cz/content/view/2129/2/ Nadam se da će u paketu i za w950 biti ovih dana, imam prilične zamerke na softversko rešenje (pored hardverskog o kojem ću ovih dana...).

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

mixxx, blade_bre, izgleda da vasa 2 m600 nemaju isti firmware....kako to da jedan otvara velike fajlove a drugi ne? :uhuh:
5130+Koss the plug....

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

Masterokrata, mozda je to zato sto je Blade-u puna memorija... Secas se onog testa w950 na tv-u, gde je ispao g***o, a u stvari je mnogo brzi od svih Nokia... Mislim da je isti slucaj ovde... :wink:
iPhone + CX300

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od blade_bre »

Da,da puna mi je memorija, vrlo moguce da je zbog toga... ali ipak mislim da trebam menjati firmware.... :wink:

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od mixxx »

ja cu sad da gi update-jem pa cemo videti kako ce da radi posle! cenim da mi je star firmware! na ovom sve funkcionishe kako treba pa se neshto premishljam da li da ga ponovim softverom!

Okac
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Okac »

Evo napokon :D i nove verzije firmware za w950:

Ph: R9EA001 Bt: R3A01 Org: R4A11(negde R5A12) Cda: R4A07

EDIT:
Na SEUS-u ništa za sad! :smutny:

corado
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 29. Jun 2005. 11:04

Post od corado »

Uzeo sam se m600i i ne mogu nikako da konfigurisem gprs. Skinuo sam uputstva za slicne tel. p900 i sl. a li nesto nece....

kada odem na
menu/tools/control panel/connections/internet accounts i kad treba izabrati novi account, ja imam DATA, DIAL UP, BLUTOOTH INTERNET i BLUETOOTH LOCAL.

Za p900, kada se napravi gprs account onda treba da se pravi WAP accounts, a ja to nemam nigde....
Ako neko zna.... pomozite

ps. Inace tel je super, jos samo da konfigurisem gprs i.... :D

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od mixxx »

odesh na telenorov sajt ( www.telenor.co.yu ) i tamo lepo na prvu karticu ponuda i usluge koliko mi se chini....onda birash u ponudjenim opcijama automatska podeshavanja i lepo poshaljesh na telefon! to u sluchaju da imash telenor karticu! za mts ne bih znao da ti pomognem! nisam siguran ali mislim da nemaju opciju slanja sa neta! ako si mts zovi korisnichki servis i trazhi da ti poshalju!

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

mixxx, a ako je 064 :roll: ?

iPhone + CX300

corado
Novajlija
Novajlija

Post od corado »

mixxx, telenorov sam korisnik. Naravno da sam prvo otisao na njihov sajt, da nadjem manuelna podesavanja racunam naucicu nesto... kad od toga nije bilo nista probao sam i sa automatskim, ali nece da salje... Samo mogu da posaljem adresu, nece ni internet, ni mms, wap.... nista!!! Probao sam tada da poslajem na stari ngage i na njega stize... Pa pomislih da jos nisu postavili, nov je tel i sl.
Da li si ti uspeo? Ako jesi i ako ti nije problem, ispisi to sto su ti poslali :wink:

corado
Novajlija
Novajlija

Post od corado »

Snasao sam se.... Ko ima problema kao ja, preporucujem zvanicni sajt sony ericsson za Srbiju... Podrska je odlicno uradjena, a automatske poruke za konfigurisanje stizu... I za MTS i za telenor...
ima cak i za Cg operatere...

Okac
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Okac »

Evo malo pre sam pokušao da update-ujem software i konačno su je pustili u promet....
Nažalost prekinuo sam na nekih 3-4% jer će mu izgleda trebati da skine fajl ćini mi se po sećanju(sa stranih foruma a tako se i ponaša download) oko 50mb+- (nisam siguran) tako da bi se to završilo (a moram da idem).... ne znam kako će ovi sa dajl upom....
Sutra je novi dan (nažalost moraću da čekam)!!!!
Ovo sa Germany nisam siguran!?
Slika

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

imam jedno pitanje za vas,korisnike UIQ op sistema,da li je moguce da se p990 nema delivery report,ja sam tako cuo,pa vas sada pitam za odgovor iz prve i prave ruke?
D500&E71

Odgovori