Diskusija o UIQ3 telefonima (M600, W950, P990 i P1i)

Pravila foruma
Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
MotorolaSony Ericsson
Odgovori
Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Handwriting je odlicna stvar, poruke kucam brze nego na tastaturi, jedino sto ponekad fon drugacije prepozna slovo sto sam napisao :dry:
Meni baterija drzi oko dan, dan i po.
and justice for all...

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

Evo uzeo sam danas u vojvodjasnkoj 16a folije za 174 dinara .Sad cu da isecem i da zalepim.Unutra ima mokra krpica da isecem i suva da obrisem posle ciscenja

PS:Jednu sam upropastio,a drugu jedva nekako namestio malo mi je usla u onaj mali otvor izmedju ekrana i maske,a ostalo je vazduha na nekim delovima iako sam radio as onim kartonom.Jel ima neko ideju gde mogu da kupim original zastitu neki sajt ili sta vec :?
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Okac
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 13. Dec 2006. 21:38

Post od Okac »

@ Deus...
Link o debrandiranju --- viewtopic.php?t=11118
Cda/31 pretpostavimo da je neki od T-mobile...
Rad sa telefonom je brži sa novim softverom...(narvno debrandiranim)
Na R9F011 softveru je pojačan zvučnik (R9G007 nema ništa bolje po zvuku+-) a za slušalice (creative ep630 + HBH DS970) nisam siguran više ga i ne koristim za ono za šta sam ga i kupio i by the way ipod nije reper za nešto najbolje, to što kod nas nema da se kupi ništa drugo od creative, iriver i ipoda ne znači da je najbolje.

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

Ja sam platio na KulanKendiju 6 eura i lakse mi je nekako bilo zavrsilo se za 30 sekundi i sve je bilo odlicno.Moj savet da tako uradite koji menjate cda

DeuS.Mikelle
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 08:37

Post od DeuS.Mikelle »

@ valhala Okac
Hvla legendo na informacijama , inace ne tvrdim ja da je Ipod najbolji , ali bolji nisam imao od njega ... a stvarno sam imao dosta playera ...
Inace ja sam apsolutno prezadovoljan ovim telefonom , stvarno svaka cast SonyEricssonu , ovako nesto nisam ni zamisljao ;)

Molim te gde si nabavio te bluetooth sluske ? jel to ima kod nas ? I ako nije problem koliko si ih platio ?
Kako si zadovoljan sa njima, jel se desava da ti se istrosi baterija ili slicno (u toku slusanja bas kad ne treba , kad si on the go) ?

@ Madness99
Sto se folija tice ja sam ih kupio u toj plato radnji, onoj gornjoj gde se spajaju Knez Mihajlova i Cika Ljubina i platio ih 300 dinara , a sa tim kartoncicem sam izravnjao i nemam ni jedan mehuric , znaci legla je tako dobro da se ni ne primecuje da je tu i bas sam zadovoljan tim ;)
Videcu kako izgleda taj link a ako se ne snadjem i ja cu da platim , samo nisam siguran da znam sta je Kulan Kendi ??

POzZ i hvala !

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

Deus ja imam isto te sluske kupio sam na ebay i odlicne su ja platio oko 45 eura ovde oko 100 eura meni se nije desilo al ih vise ne koristim dosadile mi :wacko: . Jesi sekao Foliju ? A jedan softver gde platis credis i imas opicje itd ako hoces objasnicu ti detaljno na pm samo podseti

Okac
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Okac »

Da dešavalo mi se da se iznenada ugase (indikator baterije bio na pola) baš kad mi je trebalo (baš ume da isfrustrira) al to je bilo zimi, a zimi baterije na hladnoći imaju veće samopražnjenje i umeju da budu malo van kontrole.... Sad ih i ne koristim ne volim da kačim na sebe to čudo. Što se tiče zvuka (pošto imaš CX300) a ove sluške su iz iste fabrike (moje mišljenje) na jačini (dok SE ne odlimitira signal preko BT) nećeš dobiti a u zvuku imaju nešto dublji/isbasiran zvuk... Ja sam platio po sećanju oko 5000din od nekog lika koji je pretpostavljam naručio preko ebay-a, kod nas su skupe pa vidi pre tamo (samo pazi se lažnjaka)...

DeuS.Mikelle
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od DeuS.Mikelle »

E ljud svka cast, hvala !
Sto se tice sluski , identicno izgledaju Sennhaiser i creative i predpostavljam da isto zvuce samo odkud znam , ja sam se opredelio za ove , bio je jedan veliki thread na forumu benchmark pa su tamo svi koji imaju sluske iznosili utiske , najvise su hvaljene upravo ove cx300 ... pa sam zato uzeo :D

Jesam, odmah sam sekao foliju .. e sad ja sam to radio nekim hirurskim skalperom , ali to je to .. izravnjao sa kartoncicem , nisam pritiskao kao sivonja , ali nisam ni ultra nezno ... i stvarno nema mehurica ;)

@Okac
Sto se tice ona dva fajla , ne mogu da nadjem onaj sto bi trebao da zauzima 335 ili koliko vec, kod mene ima 4 ukupno da su manji od 1kb tj 998bytes 670 bytes 570 bytes i 49 bytes :) , znaci ludilo !

Okac
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Okac »

Da na tom tredu sam izneo veliki broj po meni istih sluški a različitih proizvođača sve u svemu nisi pogrešio to su odlične sluške.

U vezi debrandiranja imao sam i ja takav problem... pa sam uninstalirao program (SEUS) očistio smeće/registry ako je i bilo šta pa ponovo instalirao program pa update-ovao isti i flešovao telefon iako kaze da nema potrebe (takav je proces) tek onda sam imao te 3xx i 4xx byte.... Malo mučno al se isplati!

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

interesuje me sta vi koristite od programa za pustanje avi filmova?Jel gledate filmove na mobu?Jel zna neko mozda kako da namestim u mp4 subtitle?

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

madness99, za mp4 za subtitlom koristi M3 konvertor koji je i pravljen za SE telefone tako da u njemu vec imas profil za w950.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

DeuS.Mikelle
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od DeuS.Mikelle »

@Okac
Legendo ! Hvala ti na interesovanju ! Ja cu verovatno u toku dana da obavim to pa javljam sta sam uradio ! Hvala pozZ

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

meni se cini da sa novom verzijom softvera zvucnik lose radi barem je meni tako.U nekim pesmama na kojima stari softver nije imao problema ovaj novi jednostavno kao da puca auspuh usred nekih pesama.Jel se desava ovo kome i jel znate mozda sta da radim da ovo nekako izbegnem :?

gajic_ivan
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
:: iPhone 7 Plus
Kontakt:

Post od gajic_ivan »

madness99, i meni se ovo dešava. mislio sam da je zvučnik riknuo, al nije mi palo na pamet da je do softvera... to je tačno počelo kad sam ga update-ovao. mada i ne smeta mi toliko pošto muziku slušam obično preko slušalica.. a i kao što si već rekao, čuje se samo ponekad u nekim pesmama.. valjda će rešiti to novijom verzijom sw..

pozz
make. believe

Okac
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Okac »

Evo citiraću samog sebe...
Što se tiče jačine zvuka sa zadnjim softverom nema ništa od jačine (ja mislim da neće ni biti, hardware limit) samo su pojačali tzv. rare zvučnik na telefonu pa tako mučenik sad raspada kada pustite nešto "jače". Čak su i limitirali (tu može biti korekcije) signal koji se šalje bluetooth-om na Headset...

Kuzman
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 22. Nov 2004. 22:16

Post od Kuzman »

Oj ljudi. Kupio sam m600i. Zadovoljan sam fonom jako, sve radi super. Samo je jako spor, mada verujem da ce update sw-a to resiti. I imam jos jedan problem. Tek sam malocas primetio, fon nije revan odpozadi. Tj one cetiri nozice nisu u istoj ravni i onda kada se stavi na sto fon klacka po desnoj dijagonali(desna kada se gleda normalno). Mislio sam da sam lose namestio masku, ali maska ok stoji, mora da je kriva. Sta da radim, jako me nervira?!
I da li kupovati one folije za ekran? I da li ce to uticati na kvalitet slike i osetljivosti ekrana?
Black Sabbath!!!

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

kupi ja sam vec jednu sjebao foliju tj izgulio dok sam igrao SkyForce :lol: .Uticace na kvalitet slike,ja nisam imao problema sa osetljivosti ekrana tako moj savet kupi.

gajic_ivan
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
:: iPhone 7 Plus
Kontakt:

Post od gajic_ivan »

Okac, pročitao sam to što si napisao, al sam zaboravio :)

Kuzman
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 22. Nov 2004. 22:16

Post od Kuzman »

Uh. GDe kupiti foliju za ekran? U platou nemaju, niti imaju ideju kada ce je dobiti, onda sam obisao malo radnji po centru i nisam nasao. Gde jos ima da se kupi? I kako se to drzi da ne spadne sa ekrana?

Izvinjavam se ako je bilo ranije, ali nisam nasao.
Black Sabbath!!!

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Kuzman, izgleda da nisi ni trazio :roll:

madness99 napisao:Evo uzeo sam danas u vojvodjasnkoj 16a folije za 174 dinara .
Cekaj, ko je sad ovde lud, ovo stoji par postova iznad tvog :roll:

Odgovori