Diskusija o UIQ3 telefonima (M600, W950, P990 i P1i)

Pravila foruma
Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
MotorolaSony Ericsson
Odgovori
Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

E ljudi jel ste provalili da kad pisete (poruku na primer) koristeci handwriting ako pisete u donjem delu ekrana slova su mala u srednjem slova su velika a u gornjem ispisiju se brojevi i znakovi?

MOzda sam otkrio toplu vodu ali ovo mi je prvi fon sa TS :oops:
and justice for all...

Kuzman
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 22. Nov 2004. 22:16

Post od Kuzman »

Niko nije lud, ja sam sludjen trenutno od umora. Kada mod vidi nek brise sva 3 posta. Moja greska. Izvinjavam se!
Black Sabbath!!!

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Dream Weaver, svaka cast. Meni to uopste nije palo na pamet kad sam ga imao (w950), ali mogu ti reci da sam pokusavao da otkrijem u cemu je fazon....

Stvarno korisno :)
iPhone + CX300

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

Jel ima neki program da zakljucam poruke i pozive ili uopsteno ceo meni,ne volim da mi iko gleda sta ima u telefonu :x
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

bambi
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 24. Jan 2007. 13:05

Post od bambi »

Naravno da imas, probaj sa WebGate Advanced Device Locks on je trenutno najbolji u toj klasi. Ima i opciju zakljucavanja pojedinih aplikacija

Pozdrav
| E72 | Vivaz Silver | SE c902 |

gajic_ivan
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
:: iPhone 7 Plus
Kontakt:

Post od gajic_ivan »

Dream Weaver napisao:E ljudi jel ste provalili da kad pisete (poruku na primer) koristeci handwriting ako pisete u donjem delu ekrana slova su mala u srednjem slova su velika a u gornjem ispisiju se brojevi i znakovi?
ja sam se zbog ovoga nervirao jedno dva dana, mislio sam da je mob neispravan.. i onda sam uzeo uputstvo kad tamo sve lepo piše :)

Kuzman
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 22. Nov 2004. 22:16

Post od Kuzman »

Ljudi naleteo sam na problem koji me dosta nervira. Primim sms dok je telefon zakljucan, otkljucam telefon, ali se dole pri dnu ekrana ne pojavi view/_/don't view dog stoji onaj dijalog gore da imam novu poruku i hocu li je sada pogledati. NEgo dole stoji calls/select/more. FOn ne reaguje ni na koje od ova 3 "dugmeta" ni na bilo koje drugo mesto. Onda moram da kliknem back dugme i kroz meni dodjem do poruke. Da li je to samo kod mene ili je svuda tako? Ima li nacina da to sredim?
Black Sabbath!!!

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

kpih taj w950 da se prikljucim klubu.nije sa mreze sto je dobro.lepo radi sto je dobro ali nemam nista od muzike sto je lose.
naadam se da necu morati da radim update
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

todos
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 24. Jul 2007. 20:49
Kontakt:

Post od todos »

Posto sam izgubio olovku za W950i,da li neko zna gde mogu da je kupim?Takodje me zanima gde mogu da se nadju besplatni programi,muzika i igre prvenstveno sah,ako ga uopste ima besplatan? :smutny:

Okac
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 13. Dec 2006. 21:38

Post od Okac »

Olovka novi Mercator radnja u prizemlju a možda i radnja na spratu (stari derači) doduše pakovanje tri olovke sive boje, narandžastu nisam nigde video u prodaji....

A šah .sis imaš ovde http://www.zingmagic.com/

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

Okac meni drug treba da donese narandyaste olovke pa me interesuje ako moyes da kayes koliko kostaju te sive?

todos
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 24. Jul 2007. 20:49
Kontakt:

Post od todos »

Sah na tom sajtu nije besplatan???I mene zanima cenastylus olovke,unapred hvala posto sam iz Cacka imamo merkator,pa cu videti posto su,ne verujem da su tako u kompletu ispod 20eura.I jos posto sam relativno nov korisnik nikako da ukapiram kako se slike,i igre prebacuju na W950i?
A za forumase koji su raspravljali u vezi zvuka,je da je zvuk izuzetno cist ali da je preporuka da se zbog jacine koriste velike slusalice,moje su logitechove koje imaju u sebi dodatak za jaci bas.Inace sa takvim slusalicama i kvalitetnom MP3 melodijom zvuk je isti kao ispod satre ili u sali gde muzika svira na nekom veselju.100% sam siguran u to.

Okac
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Okac »

Ne znam ali koga interesuje evo link http://www.quadra-com.net/ pa zovite, (nadam se da nije protivu pravila) by the way radnje nemaju veze sa Merkatorom samo se nalaze u kompleksu.

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

moj savet nemojte drzati na max-u dok slusate muziku.Ja sam drzao i ogluveo.Imam utisak da nekad kada pricam sa nekim kao da je tise nego ranije.Hvala Okac sutra cu pogledati licno.Cini mi se da od vadjenja olovke da se malo rasklimalo,kako vama izgleda?

step89_la
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 05:36
Kontakt:

Post od step89_la »

Da li moze neko da mi kaze gde mogu da kupim olovku za w950? Ako ne moze na forumu neka mi posalje e-mail step89_la@yahoo.com HITNO MI JE!!!! :( :( :( :(

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

evo danas mi riknula zvucnik na slusalici tj jako tiho se cuje iako je na maxu,sta mislite od cega moze da bude?Da nema neko podesavanje pored + -.Da li zna neko kakav je postupak npr da ja zamenim slusalicu jer mi se neda ostavljati u servisu.

Hvala unapred na pomoci

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Ja sam imao utisak da mi je odjednom oslabio zvuk, ali sam mislio da malo umisljam, pa nisam hteo da pisem. Znaci, nisi jedini. Inace, zbog cega se to desava, nemam pojma...
iPhone + CX300

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

znaci isti slucajevi treba da idem uskoro do bg-a pa cu ga odneti.Ja reko da ja ne haluciniram dao sam 10 ljudi da proba i ista stvar.Da ne zna neko dal moze da se kupi nova futrola jer u silnom neredu u sobi ne mogu da nadjem ni futrolu ni HBH-DS970 :smutny: :smutny: .Nego drug mi doneo jednu olovku nije nasao vise a narucio sam 10 komada :D .

Okac
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Okac »

Što se tiče rasklimavanje još jedan nelogičan potez od strane SE (moglo je to da se uradi kako treba ali...???)
Slika

Na slici možete videti obeleženi deo tjst plastika koja puca/lomi se (drži metalnu "opugu") u mom slučaju se odvalio deo skroz pa sem zalepio super lepkom ((Locttite gel)najbolji/najjači u nas) sve sa "oprugom" pa sad drži olovku mnogo jače nego pre. Na nekom forumu sam video kod više ljudi takav problem...oni su rešavali nekakvim naguravanjem papira, nisu čuli za lepak 8)

A za jačinu zvuka ne znam šta da vam kažem, ja sam pomalo i ogluveo od glasne muzike tako da meni je ovaj telefon slab, po mojoj proceni on ima snage oko 2x7/8mW+- dok kineski takozvani mp4 koji imam (dobijen i ne služi ničemu) ima oko 2x10mw a moj mp3 player Cowon/iAudio u2 kojeg je žena konfiskovala ima 2x13mW i to mi je bilo dovoljno a šta reći o modelima iznad koje ću nadam se i nabaviti imaju od 20-30mW...

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

da kucnem u drvo meni jos ovo nije otpalo,a ovo dok razgovaram pocinje mnogo da me nervira videcu da odnesem u ponedeljak u garanciju

Odgovori