Diskusija o UIQ3 telefonima (M600, W950, P990 i P1i)

Pravila foruma
Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
MotorolaSony Ericsson
Odgovori
Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Ja nisam imao nikakvih problema sa olovkom... Inace, madness99, pogledaj pp, i samo mi reci, da li su SENNHEISER MX75 Sportstabilne u usima, tj. da li ce ispadati u toku trcanja? Da li su stabilne kao hpm-70 ili hpm-82(isto je)

Mozes mi odgovoriti na pp, da ne bi kvarili temu :)
iPhone + CX300

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

sad mi drug serviser kaze to je tako najnormalnije,pala mi je na pamet ideja da nije mozda to do zamene softvera :? Nego jel izasla neka nova verzija softa :unsure:
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

I meni je zvuk na jednoj (levoj) slusalici oslabio tj. utisao se ali sa drugim slusalicama (neke sonijeve) zvuk je normalan.
Mislim da je sluska pri crkavanju.
Jel postoji neki nacin da se ekvilajzeri rucno podesavaju a da ne moram da biram neki od vec ponudjenih podesavanja?
and justice for all...

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

meni su ok slusalice ali nisam nesto ni preterano koristio,koristim sennheiser nekako mi vise odgovaraju.Koliko sam video nema mogucnost podesavanje rucno ekvilajzera.Nego Dream Weaver jel imas ti problema sa zvucnikom za razgovor

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

Kakvih problema sa zvucnikom za razgovor? Ja nisam imao nikakvih problema...
iPhone + CX300

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

pa slabije mi se cuje dok razgovaram,stvarno cu poludeti nego jel ko uspeo da instalira SmartMovie i da ga registruje?

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

Da ti se nije neko igrao sa fonom pa pomerio u podesavanjima?
iPhone + CX300

Okac
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 13. Dec 2006. 21:38

Post od Okac »

Ukoliko se zvučnik "prednji" za razgovor slabije čuje od uobičajenog a sve je pojačano (dok razgovaras skroluj točkic) a posle update-a nisi uradio master reset uradi to sad treba da pomogne i vrati u normalu!
P.S. Uradi back-up narvno (software nije baš poželjno već je bolje instalirati ponovo)

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

E.da. posto se na tockic pojacava i smanjuje( zaboravio sam vec), mozda si u toku razgovora slucajno zakacio :)
iPhone + CX300

pilgrim
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 00:22

Post od pilgrim »

Ljudi, ako nekoga interesuje, jedna firma(tj. "Davinci" tim) smislila je nacin da putem interne modifikacije softvera na SE Symbian telefonima ukine potrebu za "sign-ovanjem" aplikacija. Primer: skinete sa neta krek..... "unsigned" aplikaciju, dvoklik na nju i - instalirana je na fon! 8) Kao u dobra stara vremena! :D Vise o tome ovde.

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 18. Jun 2006. 11:24

Post od rixxon »

Hmmm, primamljivo!! Samo se pitam koliko će DaVinci Team naplaćivati tu "uslugu" (znamo da kod njih nema ništa džaba) :angry:

==========================================

EDIT: Evo, bacih pogled. Tričavih 20 jura :disgust:
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

hmm sta znam dal se za ovo po vama dati 20 eura ? Video sam kod nekog coveka koznu futrolu sasivenu za nokiu 6300 nalik ovoj za w950.Nesto mislim posto sam stavio negde originalnu i ne znam gde :( sta mislite koji materijal da bude za unustrasnjost da se ne guli itd?

pilgrim
Mobil fan
Mobil fan

Post od pilgrim »

rixxon, 20 jura po meni nije mnogo(posebno ako se zna da su programi za UIQ po pravilu dosta skuplji od onih za s60, neki kostaju i po 50-ak evra:shock: ), jer time covek sebe TRAJNO oslobadja muka oko sign-ovanja aplikacija, a sam proces sertifikovanja je sada maltene nalik kvantnoj fizici... :dry: :wink: Inace, sama interna modifikacija podrazumeva, pored navedenog, i da se dobija mogucnost da se java aplikacijama dodeli trajna "dozvola" npr. za pristup netu, citanje/pisanje podataka u fonu(sto je inace nemoguce - uvek te pita "Allow application to send to the internet" i sl.), i jos neke manje bitne stvari.

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od rixxon »

pilgrim, slažem se (u principu). Al isto tako se nadam da će se naći neki lik(ovi) koji će obnarodovati besplatnu varijantu istog. Nije fora u tome da sam cicija i da mi je žao da dam 20e za nešto što mi može biti vrlo korisno, al prosto više gajim simpatije prema volonterskim i besplatnim poduhvatima tipa FAR/SEFP, GFlash ili XS++ (OK, DaVinci je uvek korak ili dva ispred, al šta da se radi - oni su profesionalci 8) )

pilgrim
Mobil fan
Mobil fan

Post od pilgrim »

rixxon, naravno da se i ja nadam tako necemu, Srbija je ipak siromasna zemlja... :wink: :lol: Instalirao sam na hiljade aplikacija na kompu, slicno je i sa fonom, i do sada nijednu nisam kupio!!! :oops: :) :D
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od rixxon »

SRAM TE BILO!!! :wink: Ja sam kupio JEDNU! (PlanPlus, na trafici, za 200dindži).

Ne mislim da softverske kompanije treba da crknu od gladi! Mislim da za poslovnu/profesionalnu primenu software treba da bude kupljen, legalan i registrovan, dok za kućnu/hobi/učenje isti taj sw treba da bude FREE. Znači možeš besplatno da koristiš npr AutoCad dokle god učiš da ga koristiš i koristiš ga za lične potrebe. Ako pokušaš za nekog da odradiš projekat (i naplatiš ga) e onda moraš da imaš licencan software. To se zove demokratija (utopija?)

Sorry za OFF!!!

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

odlucio sam da kupim ovo cudo kad dodjem kuci samo me interesuje u slucaju flashovanja jel mogu ponovo da koristim ili moram da placam :?

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od rixxon »

madness99, U slučaju flashovanja si upravo obrisao DaVinci-jev modifikovani flash, tako da moraš ponovo da platiš (tj da flashuješ preko DaVinci-ja). 8)

Ljudi, planiram da pazarim W950 (s obzirom da mu je cena više nego primamljiva), pa ako imate kakvih saveta tipa verzija SW, detalji na koje treba da obratim pažnju i sl. bio bih vam zahvalan :)

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

Pa, kao sto mozes videti, niko se nije pokajao sto ga je uzeo, jeste da ima nekih sitnih gresaka, ali smo svi zadovoljni, tako da go for it... Mada, ja cu ove nedlje verovatno uzeti n91, tako da cu napisati sve razlike, bar na osnovu secanja na w950... A, ajde, ako neko zivi blizu Sapca, dogovorimo se da nadjemo, bilo kod mene ili tebe, pa da uporedimo zvuk...

I, samo da na pomenem da uzimam n91 ne zato sto mislim da je blji od w950, nego sam SE vec imao, i zelim novu avanturu :wink: A, taman cu i otkloniti vecnu dilemu, i vecno poredjenje...
iPhone + CX300

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

uf to mi se ne svidja sacekacu jos malo dok jos koji put isfleshuejm.Pa moj jedini savet samo gledaj da ti bude neotpakovan i u full-u i da nije brandiran mislim da pise nesto na njemu.Pa Alien ja zivim u Sapcu pa cemo videti nesto :) Ja sam se dvoumio Alien izmedju N91 i W950 i E61 al posto nokiu nesto ne volim ipak sam odlucio za w950.Jedan dalji moj rodjak ima N91 i meni licno nije nesto sad kada sam se igrao sanjim.

Odgovori