Diskusija o UIQ3 telefonima (M600, W950, P990 i P1i)
Pravila foruma
Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Motorola ● Sony Ericsson ●
Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Motorola ● Sony Ericsson ●
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
loki13, koristio sam symbian telefone uglavnom nokie ali ovaj je ukraden iz neke radnje u italiji tako da ne mora da se dekodira u paketu stize sve cak i rezervna olovcica paket srafcigera poklopac za vratanca(tj izmenjivi umesto tastature da se koristi) ima cak i hologram i cenu na kutiji...a ona je neotvorena...ja dajem moj w800 i doplacujem mozda nekih 150 evra..sto i nije tako lose...a video sam u radnji da u pakovanju daju samo slusalice i memorijsku a ovde je kutija ogromna srebrna...u stvari uzecu pa sta bude...ionako cu moci da ga prodam ako zeza....hvala na savetu...
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
Ljudi evo i ja sam uzeo w950 pre par dana, i telefon je ekstra, ali me muce neke stvari:
Moze neko da mi baci link ovde ili na private, gde da skinem smartmovie cracked, ako uopste postoji, nigde ga nema.
2. Ima neko nalog na symbian signed, da ga odradim preko toga, posto nikako ne mogu da se registrujem na njihov sajt.grrrr
3. link za skyforce cracked
4. Jos neki link za free ili "sredjene" aplikacije za uiq 3
Moze neko da mi baci link ovde ili na private, gde da skinem smartmovie cracked, ako uopste postoji, nigde ga nema.
2. Ima neko nalog na symbian signed, da ga odradim preko toga, posto nikako ne mogu da se registrujem na njihov sajt.grrrr
3. link za skyforce cracked

4. Jos neki link za free ili "sredjene" aplikacije za uiq 3

- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Kontakt:
Wow uzeo danas p990i full pack....ovo je katastrofa koliko je fon dobar...softver najnoviji mnooogo brzi nego nekadasnji p800(ako uopste mogu da se porede)...btw ima li neko savet ili sajt predlog o nekom besplatnom uiq 3 softveru(nazalost danas nema vremena da pregledam saj i pretrazim temu)... 

Posto se dosta pominje i p990, promenio sam ime teme, sto ste verovatno vec primetili. Takodje, ne bi bilo lose da neki moderator ili administrator stavi temu u lepljivu, jer je tema zaista dosta dobra, tako da ce mnogima pomoci i ako ne bude vise aktivna
McLaren, kljaja, cestitam, mnogo srece sa novim telefonima, verujte mi, niste pogresili...

McLaren, kljaja, cestitam, mnogo srece sa novim telefonima, verujte mi, niste pogresili...

iPhone + CX300
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 16. Avg 2006. 00:59
Posle 2 nedelje koriscenja W950i, mogu samo da kazem da sam prezadovoljan telefonom.
Medjutim, vidim da se u ovoj temi to pominjalo jedno vreme, ali nisam skontao je li neko to provalio ili ne, da li mogu email poruke da se chuvaju u NO NAME particiji, a ne sistemskoj, poshto imam obichaj da primam jako velike mailove sa povecim attachment - ima, tako da mi sistemska particijia ode skroz, a onda je telefon izuzetno 'brz'. Jel' moze to nekako da se podesi, poshto sam prevrnuo ceo telefon uzduz i popreko i nisam nashao podeshavanja nigde za to...
Medjutim, vidim da se u ovoj temi to pominjalo jedno vreme, ali nisam skontao je li neko to provalio ili ne, da li mogu email poruke da se chuvaju u NO NAME particiji, a ne sistemskoj, poshto imam obichaj da primam jako velike mailove sa povecim attachment - ima, tako da mi sistemska particijia ode skroz, a onda je telefon izuzetno 'brz'. Jel' moze to nekako da se podesi, poshto sam prevrnuo ceo telefon uzduz i popreko i nisam nashao podeshavanja nigde za to...
iPhone 4 16GB SIM Free
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Kontakt:
E treba mi pomoc zna li neko kako da uninstall-iram teme iz telefona u opciji uninstall mogu da izbacim programe ali ne i teme(ps ubacio sam oko 40 mb tema i sad nekih 35 ne trebaju)...probao sam i raznim menadzerima ali ne postoji folder(tj ja ga nisam nasao) gde su teme instalirane...
-
- Entuzijasta
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Kontakt:
Kamiondzija, to nemoze ni kod mene na p990 barem ja nisam nasao u podesavanjima ali zato mail poruku mogu da sacuvam na kartici postoje primim i procitam...moze li tako kod tebe?
Imam jedno pitajne zasto kad primim poruku u npr. 12 i 30 pokazuje vreme u poruci da je primljena u 11 30?Dok kad saljem pise tacno vreme kad je poslao poruku?
Imam jedno pitajne zasto kad primim poruku u npr. 12 i 30 pokazuje vreme u poruci da je primljena u 11 30?Dok kad saljem pise tacno vreme kad je poslao poruku?
Zbog casovnih zona, ti namestis da je vreme u beogradu 13 i 30. On racuna posto je u BG GMT+1 casovna zona, da je u londonu 11:30, i to stavlja kao default time, i onda mu je lakse da radi, jer samo se namesta gmt+1, gmt+2 itd.
E, sad, kod e-maila su zaboravili da mu nameste pomeranje vremena, tako da tu gresi, jer zaboravi da doda jedan sat.
Isto meni radi k800 kada pokazuje delivery report, jer ni njemu nije namesteno kako valja.
Nadam se da si razumeo...
E, sad, kod e-maila su zaboravili da mu nameste pomeranje vremena, tako da tu gresi, jer zaboravi da doda jedan sat.
Isto meni radi k800 kada pokazuje delivery report, jer ni njemu nije namesteno kako valja.
Nadam se da si razumeo...
iPhone + CX300
-
- Entuzijasta
I ja sam imao taj problem sa obelezavanjem vremena, a onda sam malo nesto cackao oko tih vremenskih zona, i sada prikazuje vreme sasvim lepo u svim situacijama. Dakle, to je 100% do podesavanja u telefonu, a ocigledno da moze da se podesi, ali da me ubijete sad ne mogu da se setim sta sam tacno radio. Probacu da se setim pa vam javljam.
Sto se tice problema sa skladistenjem poruka, ja nemam opciju da snimim email poruku na eksternu memoriju (tj. na NO NAME, posto moj telefon nema podrsku za mem. kartice), pa sam resenje nasao u tome da procitam poruku, a attachment snimim rucno na NO NAME, a potom poruku obrisem na serveru, posto nisam nasao opciju da se obrise samo attachment koji je dosao uz poruku.
Sto se tice problema sa skladistenjem poruka, ja nemam opciju da snimim email poruku na eksternu memoriju (tj. na NO NAME, posto moj telefon nema podrsku za mem. kartice), pa sam resenje nasao u tome da procitam poruku, a attachment snimim rucno na NO NAME, a potom poruku obrisem na serveru, posto nisam nasao opciju da se obrise samo attachment koji je dosao uz poruku.
iPhone 4 16GB SIM Free
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Kontakt:
Alien, Kamiondzija, hvala momci puno sad sam skapirao i podesio normalno vreme za beograd i sve je ok osim za e-mail kao sto je Alien, naveo....jos jednom se izvinjavam sto vas davim nekim pitanjima ali ovo je meni prvi UIQ telefon i mnoogo se razlikuje od symbian telefona...snalazim se vec odlicno i strava je telefon...
Pozz svima! Kupio sam W950 i telefon je ludilo, odusevljen sam i to sa kamerom ste u pravu nije nikakva mana sto je nema jer ja koristim digitalni aparat i ona mi uopste ne treba samo bi smetala jedino je trebalo da ugrade prednju zbo 3G mada i to je eto... Zanima me da li ima negde kod nas da se kupe SE zvucnici za ovaj tel nasao sam u Bigapple ali samo MPS-60 a meni trebaju MPS-70, ako ima negde kod nas da se nadje u nekom ovlascenom servisu itd. recite.
-
- Entuzijasta