Diskusija o UIQ3 telefonima (M600, W950, P990 i P1i)

Pravila foruma
Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
MotorolaSony Ericsson
Odgovori
lanmibg
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 03. Avg 2007. 23:51

Post od lanmibg »

madness99,A jel mozes da opises futrolu, boju itd... E da i koji fotoaparat imas? Meni isto treba fotoaparat ali sa mogucnoscu snimanja u 640x480. Kakav je kvalitet snimanja video zapisa? znam da je offtopic, ali ako nista drugo odgovori mi na pm.

Izmenio:gameforce: Zabranjeno citiranje celih poruka!

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Pa stara zaliha mozda? A kad pogledate "specijalne" Sony Memory Stick za PSP(pise na kutiji gaming card i te sheme) a skoro duplo se skuplja od Sony-jeve za digitalni fotoaparat. Ma sve je to do reklame i aktuelnosti uredjaja.
5130+Koss the plug....

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

pa mogao bih da slikam al ne mogu da prebacim na komp zaboravio i kabal i citac memorijskih.Imam Samsung A50 to sam uzeo prosle godine u januaru i to slucajno hteo sam da kupim kradenu digitalnu kameru i zovne me prijatelj iz prodavnice komp. opreme i kaze extra ovo ono i uzme cale na firmu i radi odlicno moze cak i zoom prilikom snimanja znaci extra slike su boli glava.Moj savet uzmi ja sam ga platio oko 190 e tada.A futrola je crna pise sony ima onaj cicak ima mogucnost da nosis oko vrata tj ima onu metalnu gajku moze i na pojas ima prednji dzepic a unutra je neki mekan materijal.A memorijska je kao za photo aparate medjutim se je to isto po meni,ja sam se bojao da ne bude problema kod snimanja al cim je 60x odlicno radi i na najboljoj rezloluciji i svim dodacima moze 699 slika.Proizvonja mem je jun ove godine
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

kljaja, reci mi da li je ts i ako je tastatura stavljena, ili je tada obican ekran? I da li sa stavljenom tastaturom moze da se koristi bez TS-a ili mora i tako da se koristi TS?
iPhone + CX300

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

kad je tastatura stavljena tad je isto ts a ovo drugo kako god hoces.Ovo mi je drug rekao koji ga ima takodje prezadovoljan.Danas upalim ja Web Browser i IM+ i kad da upalim TomTom trebala mi neka ulica u BG kad ono not enough memory kad nisam zaplakao :cry: ugasim IM+ najnormalnije stvarno steta

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

Alien, pa ja koristim uglavnom ts sa virtuelnom tastaturom bilo da kucam poruke ili tekstove...a ova standardna je dobra samo sto npr kad hocu da koristim znakove interpunkcije mora da ritisnem ALT pa tek onda da trazim de je to dugme ali vremenom zapamtis tastaturu i sve je ok..mozes i standardno da pises sms preko 123 tastature....
madness99, reci mi koji ti je softver na telefonu...kod starijih verzija postojao je tzv MEMORY LEAKING sto znaci da se ram memorija zauzme previse i tek kad upalis ponovo fon imas celu ram memoriju na raspolaganju...kod mene to ne postoji...javi obavezno oznaku softvera pa cu ti reci! :wink:
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

Trenutno mi mob u drugoj sobi i mrzi me da ustajem zadnja verzija softvera ima oznaka na prethodnim stranama.

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

kljaja, sta si sve dobio u full pakovanju?

Gde si uzeo karticu?
iPhone + CX300

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

Alien imas sliku u podforumu Kafic pa tema full pakovanja a ide Uputstvo,stoni punja,dve olovke,kabal,64 mb,slusalice,telefon i mislim da je to to.A karticu imas da uzmes u Merkuru barem je danas bilo .

Mikele
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 08. Nov 2004. 22:49
Kontakt:

Post od Mikele »

Alien, kutija, punjac, usb, dock station, upustva, cd, 2 olovcice, 2 srafa i srafcigercic, poklopcic, kartica od 64, sluske..... to sve ide uz fon, mislim da nista nisam zaboravio 8)

sto se tice futrola za p990i, ja imam ovu originalnu za njega

Slika Slika Slika
Ex Sir_Oliver

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od kljaja »

Alien, u pakovanju stize telefon originalni punjac za se kojija do sada nisam video(na punjac moze da se nakaci usb i bilo koja druga periferija) zatim adapter za karticu plus kartica od 64mb,usb kabal,rezervna olovka,srafcigera 2 komada plus srafovi i zamena za vratanca.2 cda jedan sa trial programima drugi disk je pc suite,trakica za nosenje oko ruke,i trakica za oko vrata,stalak za telefon CDS-60,standardne slusalice plus rezervne gumice,u kutiji dolazi internacionalna garancija plus kutija sa detaljnim uputsvom na sprskom engleskom,hrvatskom nemackom i slovenskom jeziku...u kutiji postoji jos neke reklame tzv BUNDLE ponude i slicno...I da na kutiji pise za trziste istocne evrope IMEI broj plus datum proizvodnje_verovali ili ne????! :D
PS karticu sam kupio u istoj radnji a staru moram da cuvam zbog garancije...

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

Ma uzeo sam ga vec, super je fon. Stvarno nemam reci... Sve je super, osim baterije koja je BST-33, ali nigde u Srbiji nema neka druga, pa mi je svejedno... Inace, nije mi to problem, drzace dva dana...

Da ne smaram sa utiscima, ako neko zeli, ja cu napisati, nije mi tesko, ali da dzabe ne pisem ako ne zelite.

Sve u svemu super je... Skidao sam tastaturu, ali sam je vratio, ne znam ni sam zasto. Inace, ono sto sam pitao, da li je TS ako je zatvorena tastatura, odgovor je ne, znaci onda je normalan telefon...
iPhone + CX300

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

Alien ako hoces jacu bateriju mogu ti ja uzeti na nemackom ebay.de tu potrazi i ako nadjes baci link na pm i dogovoricemo se.Nego danas mi se dva puta ugasio W950 sa punom baterijom sta misliste sta moze biti :o

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

Ja mislim da se ugasio od globalnog zagrevanja. Ljudi bi trebali da vise paznje obrate na to, inace ce prema neki procenama skoro cela amerika i cela v. britanija biti pod vodom... :lol:

Znate li vi koji je najbolji posao na svetu? Kupiti stan u nekoj zabiti Londona, i za par decenija ga prodati po visokoj ceni, jer ce zbog globalnog zagrevanja imati pogled na more, i samim tim vecu cenu... :lol:

Ma nemam pojma sta ti je sa telefonom, desi se to ponekad... Mislim, meni se nije desilo, ali se sigurno desava nekome... Uh, ala sam te utesio :lol:

Ajde videcu za bateriju, mozda ima i negde u Srbiji...
iPhone + CX300

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

E da zaboravio sam da napomenem da sam igrao ceo dan SkyForce :D i mogu samo reci da me oci bolu ki ...

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

Pa kako neces igrati kad je bolja od pola igara za komp... Zaista je super igra, meni je akki nju preporucio, i nisam zazalio(ja sam je kupio za 10e, tada nije bila krekovana). Mada, telefon me je cesto zajebavao, pojavljivao se neki eror... Mada, on je nestao sa novom verzijom softwera. Sada na p990 radi ko podmazano...
iPhone + CX300

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od kljaja »

Alien, tacno sam znao da su ti uvalili BST-33 to nece da ti drzi ni cela dva dana jedva meni izdrzi ova od 1120 a kamoli od 950 mada ja cepam po ceo dan igrice i net ko lud...

Mikele
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 08. Nov 2004. 22:49
Kontakt:

Post od Mikele »

meni BST-33 traje i duze od 2 dana :wink:
na koju foru si ti dobio tu od 1120 mAh? koliko ja znam, ona nije ni dolazila uz P990i? jesi je kupio dodatno?
Ex Sir_Oliver

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

On je dobio telefon iz inostranstva...

Kod nas ide baterija bst-33, tako da nas nisu zajebali nego je takvo pakovanje :wink: Zvao sam i nigde ne ide sa bst-34...

A, i baterija nije uopste losa, treba da je punim svaki drugi dan(potrosim oko 45% dnevno...
iPhone + CX300

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od kljaja »

Alien, ma meni je to stiglo uz pakovanje ao treba da ih dobije odnosno vec ih je dobio te BST-34....ja treba da kupim jos jednu plus poseban adapter za punjenje baterija tako da se ne bakcem vec samo ubacim bateriju i pichim...javicu vam za cenu baterije...pozz

Odgovori