Diskusija o UIQ3 telefonima (M600, W950, P990 i P1i)
Pravila foruma
Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Motorola ● Sony Ericsson ●
Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Motorola ● Sony Ericsson ●
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 16. Avg 2006. 00:59
Ne bih da ti kvarim iluzije, ali, koliki je kvalitet slika na tih standardnih 99.9% sluchajeva? Da li si ikada uspeo da napravish neku sliku bilo kojim mobilnim telefonom koja je bila kvalitetnija od prosechnog digitalca?
OK je koristiti kameru za zezanje i za slikanje na brzaka, ali postoje ljudi kojima jednostavno to ne treba, koji koriste mobilni telefon pre svega da bi komunicirali sa ljudima, shto je uostalom i svrha mobilnog telefona.
Mozda postoji par modela koji zaista prave zadivljujuce slike, ali shto se tiche konkretno M600i i W950i, oni su koncipirani drugachije. W950i nema kameru, ali zato ima najchistiji zvuk od bilo kog drugog telefona (mozda ne najjachi, ali najchistiji sigurno). Recimo, meni je chistina zvuka jako bitna stvar, dok mi kamera uopshte nije potrebna, tako da ne znam zbog chega bih onda platio za neshto shto mi ne treba i shto necu koristiti?
Nemam nishta protiv telefona sa kamerom, u proshlosti su svi moji telefoni imali kameru, i jeste to zgodna stvar, ali se vremenom ispostavilo da mi kamera na telefonu ne treba, tako da ja nedostatak iste na ova dva modela uopshte ne ubrajam u nedostatke.
A verujem da postoji josh poprilichno ljudi koji dele moje mishljenje.
That were my 2 cents...
OK je koristiti kameru za zezanje i za slikanje na brzaka, ali postoje ljudi kojima jednostavno to ne treba, koji koriste mobilni telefon pre svega da bi komunicirali sa ljudima, shto je uostalom i svrha mobilnog telefona.
Mozda postoji par modela koji zaista prave zadivljujuce slike, ali shto se tiche konkretno M600i i W950i, oni su koncipirani drugachije. W950i nema kameru, ali zato ima najchistiji zvuk od bilo kog drugog telefona (mozda ne najjachi, ali najchistiji sigurno). Recimo, meni je chistina zvuka jako bitna stvar, dok mi kamera uopshte nije potrebna, tako da ne znam zbog chega bih onda platio za neshto shto mi ne treba i shto necu koristiti?
Nemam nishta protiv telefona sa kamerom, u proshlosti su svi moji telefoni imali kameru, i jeste to zgodna stvar, ali se vremenom ispostavilo da mi kamera na telefonu ne treba, tako da ja nedostatak iste na ova dva modela uopshte ne ubrajam u nedostatke.
A verujem da postoji josh poprilichno ljudi koji dele moje mishljenje.
That were my 2 cents...
iPhone 4 16GB SIM Free
Mikele, znam da madness nosi neku torbicu, tako da moze da nosi digitalac sa sobom, i zaista mu ne treba kamera
I ja sam od skora poceo da nosim torbicu, ne treba mi ni mp3 ni kamera na fonu(nosim iPod, a za kameru nemam sta da slikam, ako bas zatreba, p990 je ima, ali u zivotu sam samo jednu sliku propustio, i to kada sam trcao, video neku cudnu zmiju, pa sam hteo da je slikam, ali to je jednom u pet godina, tako da mislim da mi je kamera prilicno beskorisna...)

iPhone + CX300
ma Mikele nije stvar u kameri nego jednostavno za ovo zasta ja koristim ne treba mi nosios am K800 7 meseci uradio 20 slika i to je bilo
imam fotoaparat a ako mi bude trebala kamera uzecu k850.Sto se tice kamere kad je izasao telefon sa kamerom S55 kupio sam tj sa externom bio je tad 300-350 sa kamerom nisam ni tad slikao al je bilo zanimljivo prvih 5 dana kao i uvek takod a ...

iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
ne pricam ja o kamerama na telefonima kao kvalitetu nego kao dobroj stvarcici da se zabelezi neki trenutak kad ti fotoaparat nije pri ruci! ja sigurno ne koristim P990i radi fotografisanja jer i sam imam digitalca ali ga ne vucem uvek sa sobom.....
Kamiondzija, ako bih hteo telefon da koristim samo za komunikaciju sa ljudima, nosio bih i dalje 3310
Kamiondzija, ako bih hteo telefon da koristim samo za komunikaciju sa ljudima, nosio bih i dalje 3310

Ex Sir_Oliver
Slazem se. Zato cu ja biti pametan i kupiti W950 i tako imati tri telefona, jedan sa i dva bez kamere. Nego, da li neko zna koja je cena slusalica sa gps prijemnikom i gde ima to da se kupi u Beogradu (u kojoj vrsti prodavnica) i da li ima podrsku za bezicni internet (Wi-Fi) i 3g sadrzaje?Mikele napisao:naravno da je mana kad neki telefon nema kameru,
Izmenio:gameforce: Zabranjeno citiranje celih poruka!
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Evo kako promeniti ikonice na UIQ telefonima 

Please download .rar file and all folders copy for memory card D;\resource, but You must use card reader. When You have this file on memory card, put card for phone. RESTART phone. In menu of supply You will see new icon.
You make on own responsibility
I fail to change icons of applications: calendar, contacts, camera, time itp.
This package created laren0 and zaper13(idea laren0)
DL: http://www.sendspace.com/file/20vagf
Ovo sam dao samo primer, vi nadjite neke druge, za sve je ista procedura...
Evo jos jedna

http://rapidshare.com/files/41438903/AL ... n.rar.html

Please download .rar file and all folders copy for memory card D;\resource, but You must use card reader. When You have this file on memory card, put card for phone. RESTART phone. In menu of supply You will see new icon.
You make on own responsibility
I fail to change icons of applications: calendar, contacts, camera, time itp.
This package created laren0 and zaper13(idea laren0)
DL: http://www.sendspace.com/file/20vagf
Ovo sam dao samo primer, vi nadjite neke druge, za sve je ista procedura...
Evo jos jedna

http://rapidshare.com/files/41438903/AL ... n.rar.html
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
lepo
uzeo ga u ruku i razvalio od zid i pukao ki sam djavo srecom komsiju nisam probudio,razmisljao sam sat al ipak jeftiniji mob

Predlozio sam drugu da promenimo meni i ubio sam mu telefon tj dodje do 3/4 ona crta se popuni i nece dalje jel ima neko predlog sta da radimo?(ne bih da placam njemu nov telefon
)
Spojio: gameforce:Zabranjeno uzastopno postovanje.Za dopunu koristi opciju „Izmeni“ !

Predlozio sam drugu da promenimo meni i ubio sam mu telefon tj dodje do 3/4 ona crta se popuni i nece dalje jel ima neko predlog sta da radimo?(ne bih da placam njemu nov telefon

Spojio: gameforce:Zabranjeno uzastopno postovanje.Za dopunu koristi opciju „Izmeni“ !
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
bambi, znam sta si gledao
to je posebni program koji se ubaci u UIQ telefon, i onda se dobiju ikonice kao na iPhone-u
i sve se ponasa kao iPhone...
Evo link za to
http://www.tricastmedia.com/twuik/
madness99, na koji fon si ubacivao?? Ovde lepo pise na mem.karticu...

Evo link za to

madness99, na koji fon si ubacivao?? Ovde lepo pise na mem.karticu...
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...