Pravila foruma Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Motorola ● Sony Ericsson ●
kako nema????On ima flash memoriju i kada ga nakacis kablom i izaberes fast konekciju on prepozna kao flash i iz telefona ne mozes da pristupis.Kada iskljucis kabal on prikaze da je ubacena memorija.Tako da provereno moze u W950
PS:A neko skim sam razgovarao i puce film al nisam razbio malo je falilo malo sam se nasalio
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
P990I problem...
pozdrav svima..
dakle ovako,spajam se na besplatnu nezaštićenu mrežu(na koju sam se sa bar 3 moba spojio i besplatno surfao prje bez ikakvih problema),spojim se,odem da surfam,a kad ono umjesto da mi otvori stranicu,izbaci mi poruku,unable to locate local server???dakle mob se spojim na mrežu,za koju ne trebaju nikakvi podaci niti išta,a ne želi str otvarati,niti išta??šta da učinim? imam zadnji soft gore..nadam se da će te mi pomoći..hvala
e ljdui imam jedan mali problem.kako u ovom walkmanu njegovom da stavim npr da mi pusta pesme iy jednog DIRa a ne ono po izvodjacima i slicno.malo me ovo nervira
VeNoM, bas tako samo treba da napravis playlist-u i u nju ubacis sve pesme iz memorije.. i to je to...ili napravis folder sa omiljenim pesmama i taj folder ubacis u playlist-u...
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
kljaja, nikada nisam imao problema sa time ali ovo me malo zeza ili pak namerno nece.to je moglo sa powermp3 i ultramp3 ali sa ovim nekako nece.narpavim listu ali ne mogu da ubacim nista kao da ga nesto blokira.ali moze pesmu po pesmu.ali kako da idem tako kada ima nekih 200pesama
zvijerr, postoji više nivoa zaštite preko access point-a.
Moguće da je vlasnik postavio autorizaciju na MAC address of the bridge recimo
Ti je vidiš kao free (jer nema pass) ali prima samo odredjene AP a možda i samo preko odredjenog kanala
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Ljudi imam gadan problem, menjao sam shortcut-ove na glavnom ekranu i sad sam izgubio ikonicu za main menu, i nigde ne mogu da je nadjem da je vratim, pa ne mogu da udjem u meni. Jel zna neko sta mi je ciniti, gde se nalazi ta ikonica i kako da je vratim na pocetni ekran?
Ubih se trazeci. Nasao sam. Hvala kralju! BTW jel neko video onaj software sto menja izgled potpuno da bude kao iphone? twuik se zove, ima klipova na youtube, mnogo dobro izgleda.
Twuik stvarno extra izgleda, samo ja ne znam kako se to ubacuje u phone, poshto, koliko sam skontao na sajtu proizvodjacha, ono nije obichan program, vec chitava platforma, a u tom sluchaju se radi o mnogo ozbiljnijoj stvari...
Hajde ako neko zna vishe detalja neka napishe ovde neshto ili bar neka ostavi neki link.
VeNoM, nemoguce da nece da ubaci ceo folder kod mene hoce i obican player a i pwer mp3...mozda je problem barem kod mene na starom w800 tzv disc2phone program kojim moras mp3 da ubacujes da bi ti ocitavao tagove i bla bla...
VeNoM, Imas w950?jel da?Onda ides u playlist,zatim create new,zatim ides na add pa selektujes foldere i pesme koje zelis da ubacis kliknes add i to je to...posle ides u media player i tu slektujes svoju playlistu i pojavice se pesme koje si ubacio...tako bi trebalo da radi...
madness99, mogu ti reci da sam se ja puno iznenadio mislio sam da nokia pravi najbolje smart telefone ali p990i je to demantovao...javi dal si uspeo nesto sa wifi....
I ja se ponovio - kupio sam M600 i zasad je sve super(sem sto postoji alarm bug, ali nista strasno)!!! Najlepsi telefon koji sam imao, pritom ima i OS i ogroman ekran!
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.