Pravila foruma Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Motorola ● Sony Ericsson ●
kljaja, gresis, ovaj, gresis silno, sinko!!! Nemoj uvek verovati Eldaru, citao sam njegov review P990 gde pise da je odlicna vidljivost na suncu, a znas i sam da je upravo suprotno. U ovom konkretnom slucaju mislim da je u pitanju greska u kucanju, zato si dobio pogresnu informaciju. Posto Eldar pojma nema, tu sam ja da te prosvetlim!!!
pilgrim, he he da gresim desava se...a to za vidljivost jeste na 50% brightness nista se ne vidi tek na 10% mogu da se citaju poruke...(ali nije sunce u rusiji isto kao nase u srbiji he he) ....
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
Ja dok sam imao 7710 brisao sam ga onom krpicom za brisanje stakla na naocarima. Ima u svakoj opticarskoj radnji da se kupi i nije skupa a fino otklanja otiske prstiju.
MilančeBGD, to je strava samo ne valja toliko ja jeo pljesku umazao ruke prilozima i posle nema sanse samo razmazuje...moze da se koristi i sredstvo za ciscenje naocara ona prskalica mala bocica bez problema jer ne sadrzi alkohol....
Pozdrav svim vlasnicima UIQ telefona... Iako sam napustio Symbian mislim da su cene vishe nego povoljne da se vratim... E sad se dwoumim izmedju ova dva modela M600i i W950... Mislim da je o5 4gb memorije bolje i nadam se da je bolji zvuk na Walkmanu, a ostale funkcije mislim da su podjednake,tako da za sada on prednjaci... Samo bih molio ko zna da mi potvrdi to moje mishljenje da je W950 bolji izbor, ili da mi nabroji neke prednosti od M600i nad W950... Unapred zahvalan..
Speed! Brzina je odlika velikih!
Pametan covek ne govori sve sto misli, ali misli sve sto govori!
speed, ovako ako ti znači qwertz tj Y na kraju onda m600 i kupiš m2 od 2gb za nekih 30e i eto ti dobrog moba.naravno update odmah novog SW da ti ne koči itd.ako ti ne treba ona tastartura i ako te mrzi da kupuješ kartice enda naravno w950.razlika izmedju ova dva modela u ceni je nekih 30e koliko košta m2 ako naravno znaš gde da je tražiš.
lično meni je potrebna Q tastatura ali ostao sam na 950 i veoma sam zadovoljan kako radi.
Tnx venom... Pa voleo bih da probam tu tastaturu, ipak kazu da je dobra kad se naviknesh, ali ako sam dobro shvatio na oba moze da se kuca sa olovkom, kada se u donjem telu youcha pojavi cela tastatura? jesam li u pravu?
A shto se tice momorije, ipak moje subjektivno mishljenje da je brzi pristup internoj memoriji makar ona bila 4gb, nego bilo kojoj kartici tj slotu, josh kada je ta 2gb skoro puno... mislim ne znam, mozda greshim...
Po meni je W950 bolji izbor za svakog kome ne treba qwerty, jer ima bogatiju opremu, vise memorije. Ja sam se odlucio za M600 jer mi je to jedan od najlepsih telefona ikada(W950 mi izgleda nekako detinjast, iritirajuce mi je ono narandzasto osvetljenje), a i hteo sam qwerty.
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!
Ok... Hwala... Eto mene u Bg za desetak dana i pazarujem neshto od ta dwa, mozda i cena malo padne Jer ipak su to meni osetljiviji telefoni i ne uzimaju mi se polovni.....
speed pa i w950 ima karticu samo što je ona u njemu i ne može da se izvadi.isto kao i drugi ima internu memoriju i externu memoriju.ako ga uzmeš razumećeš o čemu pišem.a i u pravu je pilgrim za narandžasto osvetljenje.hajde da je crveno pa da mi ne smeta ali ovako...
zavisi od velicine slike meni napr sa olympusa od 7 mpx nije hteo da stavi kao n i od 3.2 mpx ali uglavnom sve ostalo moze...koje rezolucije ti je ta slika?
pa sve su slikane mobilnim telefonima... K800i, V3x, W850i, K750i... ne znam sta bi moglo da bude...evo sad sam proverio...sa K800i nece da ucita a sa V3x hoce ali samo na interni ekran...
step89_la napisao:
Da li neko od vas koristi smart movie player i da li zna kako da se ubacim prevod kad gledam film. pozz....
Smartmovie hoce da cita samo titlove u SUB formatu, znaci moras da konvertujes ako je SRT, za to treba da saznas i framerate filma i onda konvertujes pomocu nekog alata, ima ih puno..
i treba da podesis opciju u smartmovie da prikaze titlove i da stavis na central european encoding(za nasa slova).
vidi da ti svaki film bude u razlicitom dir-u jer ne moraju da se slazu imena filmova i titlova da bi ih on nasao, pa ako imas vise filmova moze da pogresi..
luca, koji ti je softver?Da li hoce neku default sliku koja je stigla uz fon?Mora da hoce sa novijim softverom otvara sve slike cak i sa k810(ja proverio)....treba da ti bude softver noviji znaci R6 pa nadalje...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.