W960
Pravila foruma
Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Motorola ● Sony Ericsson ●
Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Motorola ● Sony Ericsson ●
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
gajic_ivan Ako mi verujes da nisam video ove slike,smeo bih se zakleti da je w960 u istoj boji kao w950,uopste nisam obratio paznju na boju.Takodje nisam gledao klipove sa you tube-a nego sa SE sajta i onaj promo video.
Izvinjavam se na gluposti koju napisah.
Izvinjavam se na gluposti koju napisah.

When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
Svako koga zanima ovaj telefon zanimace ga i ovo http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w ... ew-172.php
pa uzivajte !
pa uzivajte !

Nokia 5610 Xpress Music Blue Edition ! 1gb Nokia MicroSD card !
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
Stvarno telefon izgleda bozanstveno.Jednostavan je,bez glupog dzoistika,ogroman ekran lepa boja,konacno da SE uradi nesto po pitanju izgleda telefona i to je ucinjeno stvarno vrhunski.Prelep je i bogat funkcijama i ostaje jos da vidimo kako ce se pokazati u praksi i kolika ce mu cena biti.Steta sto ne prave kao Nokia modele sa velikom memorijom i obicne modele za one koji ne slusaju muziku na telefonu.Voleo bih da kupim ovaj telefon zbog izgleda,mogucnosti a ne slusam muziku na telefonu pa ce sigurno biti mnogo skup zbog ovolike memorije.
LG G2 Black,16GB
- gajic_ivan
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
- :: iPhone 7 Plus
- Kontakt:
Evo malo da unesete w960 svežine u vaše izgustirane uiq3 naprave
Originalne w960 teme, melodije, sličice i video snimci se mogu preuzeti OVDE!

make. believe
Za sve ljubitelje ovog telefona kompletan test
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w ... ew-172.php

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w ... ew-172.php

Nokia N73 ME+2GB MiniSD Kingston+AD-49+Hama CS-408 Headphones
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 12. Feb 2007. 23:09
Ovaj telefon stvarno izgleda mocno, ima touch screen od 2,6 inch-a, 3 mpx kamera, strasan walkman pleyer, WiFi.... Ja mislim da su trebali da stave dzojstik ili d-pad (znam, znam reci ce te: 'alo idiote ima displey od 2,6 inch-a!') ali recite mi koliko vas se naslo u situaciji da nema obe ruke slobodne? (a, da touch screen je nemoguce koristiti prstima) Recimo u autobusu ste, jednom rukom se drzite a zelite da recimo da promenite pesmu . koliko sam ja shvatio walkman pleyer je bas strava, ni u jednom (walkman) telefonu tako dobar nije vidjen. WiFi je nova stvar u odnosu na w950 i trebala bi da bude vrlo korisna! Kamera od 3mpx slika u rezoluciji od 2048x1536 dva LED flash-a autofokus....
Sve u svemu mozda cu da ga kupim samo mu je mana to sto nema dzojstik!!!
Izvinjavam se sto sam otvarao novu temu nisam video ovu!
Sve u svemu mozda cu da ga kupim samo mu je mana to sto nema dzojstik!!!
Izvinjavam se sto sam otvarao novu temu nisam video ovu!

Ako ja budem kupio telefon za vise od 300e znajte da je to smak sveta!!!!
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 12. Feb 2007. 23:09
pa imam iskustvo sa w800 telefon je stvarno mnogo mnogo dobar ali pregazilo vreme. Pa sam uzeo w850 i bio sam bas te srece da mi ga ukradu
Uzmem (posle dobrih 3 meseca sa caletovim siemens-om iz 2001) Nokiju 5700 koj je ludacki brz telefon pa sam ukapirao sta sam sve mogao da kupim od nokie za onih 300e kojim sam platio w800.....

Ako ja budem kupio telefon za vise od 300e znajte da je to smak sveta!!!!
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
mladennnn naravno da moze prstima da se upravlja, telefon ima TS i mozes bilo cime da udaras po njemu, nezna on sta je olovka a sta prst, njemu je bitno sta si ti stisnuo. valjda bi trebalo da izadje u decembru.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
mladennnn 300 evrica te malo teza da kosta u pocetku, 400 evra pa navise ce biti neka realna cena na pocetku.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Normalna stvar je da za takav uredjaj cena bude, ne previsoka, nego bezobrazno visoka
ali kao sto je neko vec pomenuo, to je za one pametnjakovice, koji bi odmah da imaju najnovije gadgete...
i kada se oni ispucaju, tada dolazimo na red mi smrtnici
he he ... bez pogovora cena preko 500 evra...

ali kao sto je neko vec pomenuo, to je za one pametnjakovice, koji bi odmah da imaju najnovije gadgete...

Apple Iphone 4S, Nexus S 16gb, Nokia E71, Nokia 7110
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i