Pozdrav svima u ovom delu foruma po prvi put! Od skoro sam vlasnik W950i (moj prvi UIQ) pa da i ja iznesem utiske posle kraceg vremena....
Kao prvo telefon izgleda odlicno, dizajn se razlikuje od svega do sada

. Kvalitet izrade je solidan, i jedino sto mi smeta (pogotovo kod telefona ove klase) je ona linija koja se vidi ispod ekrana gde de pocinje tastatura

Mislim da je to SE morao da resi malo bolje. Sama tastatura nije nista posebno i vise mi sluzi da ulepsa telefon nego njena funkcionalna strana. Procitao sam ovde neke komentare tipa najbolja tastatura do sada i sl. ali to je daleko od toga.... I jos jedna zamerka u dizajnu pozadinskog osvetljenja tastature (nije mi jasno kako konacno ne mogu da je osvetle ravnomerno, kad se setim samo Motorole V3 i njenog svetla

) Ostalo je super. Softver je toliko prilagodljiv, da se sve svodi na individualno privikavanje na komande i koriscenje koje se razlikuje od klasicnog telefona (pogotovo touch screen). Zvuk ne treba komentarisati

Tako da sam za sada zadovoljan kupovinom... I kao sto neko rece za SE UIQ: nije telefon, vec PDA sa funkcijom telefoniranja