Diskusija o UIQ3 telefonima (M600, W950, P990 i P1i)
Pravila foruma
Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Motorola ● Sony Ericsson ●
Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Motorola ● Sony Ericsson ●
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
Pa problem je meni sto sam tel ostavio na krovu od automobila sa sve futrolom da bih zavezao pertlu usao u kolu i zgazio na papucicu gasa i kad sam stigao kuci tel nije bilo vratio se i na jedinoj mogucoj krivini(gde mi je ispao) zatekao sam zgazenu i unistenu futrolu sa tragovima guma i telefon 10tak metara dalje sve izgreban doduse radi bez problema...u servisu su mi prefarbali masku ispolirali pukotine i ogrebotine...i ne primecuje se nista inace hteo bih da promenim masku a video sam da ima prednji panel+ zadnji sa okvirom za kameru + poklopac za bateriju-to kosta 82 dolara a tastatura koja se skida 52...mnogo je!!!ima li nesto kinesko i jeftinije?Cisto da probam kako izgleda u drugoj boji...
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
VeNoM, meni je bio unakazen sve ogrebotine farbe ko da nij eni bilo jer on je ispao iz fotroloe i otkotrljao se 10ak metara srecom je prezioveo ekran netaknut a to mi radio jedan caletov drug sto se bavi maketarstvom pretpostavljam da je izbrusio pa naneo farbu za makete kompresorom..a u servisu su mi proverili zvucnike i ostale delove da se nisu otkacili...kazu da je pravo cudo sto rtadi...a ja bih bas tu crnu masku ima li neka radnja koja to prodaje?Sto se te crtice tice moze hirurskim skalpelom da se ijednaci povrsina ili nekom finom smirglom ali ne bih ti to preporucio posto maska nije farbana jer kod mene se videla bela maska pa je prefarbana... 

SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
Kupljen W950i danas i opravdao je sva ocekivanja do sada... Nije nishta odbio ili me necim razocarao, a symbian je cool polako se podsecam,jer sam pre k800i imao N70 koju sam izrabljivao programima..... Kako sam se duvao samo pre 1.5 godinu ako znate onaj prog za live stream tv kanala... kad sam pustio rts1.... bruka... tad 3g nije bio ni u najavi...
Sad malo ubacujem muze i programa... mada me vec zeza ono singiranje... tako da polako... Poz
Sad malo ubacujem muze i programa... mada me vec zeza ono singiranje... tako da polako... Poz
Speed! Brzina je odlika velikih!
Pametan covek ne govori sve sto misli, ali misli sve sto govori!
Par pitanja u vezi W950i..
1. Shta predstavlja ona crna strelica koja se pojavljuje sa desne strane kada se udje u imenik?
2. Kako da se ukloni ono plavo iza signala, shto pokazuje da je u GPRS dometu?
3. Iritiraju me: u pozivima pored imena onaj (+) u zagradi i u imeniku (w) pored broja... Moze li se to ukloniti?
Hvala...
1. Shta predstavlja ona crna strelica koja se pojavljuje sa desne strane kada se udje u imenik?
2. Kako da se ukloni ono plavo iza signala, shto pokazuje da je u GPRS dometu?
3. Iritiraju me: u pozivima pored imena onaj (+) u zagradi i u imeniku (w) pored broja... Moze li se to ukloniti?
Hvala...
Speed! Brzina je odlika velikih!
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
speed, ako misliš na onu iskrivljenu strelu to mu dodje isto što i back taster.meni je to npr sa drugom temom X
2. isključi gprs
3. w ti je work pa može biti w sa moba ili w sa fixnog itd...
2. isključi gprs

3. w ti je work pa može biti w sa moba ili w sa fixnog itd...
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
@speed
1. strelica o kojoj pricas se koristi kada olovcicom pises po ekranu >>
- u liniji = velika slova
- ispod = mala slova
- iznad = brojevi
2. meni se ponekad pojavi a nekad ga nema, nisam siguran od cega zavisi; najcesce se ne vidi ali ako koristim GRPS ostaje vidljiv i kada se otkacim
3. plusica ces se otarasiti kada kontakt izbrises sa SIM-a; za W nisam siguran, to valjda pokazuje da je broj zaveden pod "work phone"
1. strelica o kojoj pricas se koristi kada olovcicom pises po ekranu >>
- u liniji = velika slova
- ispod = mala slova
- iznad = brojevi
2. meni se ponekad pojavi a nekad ga nema, nisam siguran od cega zavisi; najcesce se ne vidi ali ako koristim GRPS ostaje vidljiv i kada se otkacim
3. plusica ces se otarasiti kada kontakt izbrises sa SIM-a; za W nisam siguran, to valjda pokazuje da je broj zaveden pod "work phone"

- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
evo još jedno objašnjenje
mobile numero kao i home numero su bez oznaka
ali imaš mobile home i mobile work isto kao i fixni home i fixni work ili već šta
w i h su ti oznake istih.
mobile numero kao i home numero su bez oznaka
ali imaš mobile home i mobile work isto kao i fixni home i fixni work ili već šta
w i h su ti oznake istih.
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
tebi da daju 16 i 18mil boja nećeš videti razliku.a u tom swisu mi piše da mi je fon uključen oko 12 dana što nije tačno.nisam ga gasio 25 dana
update
ovako.otključavanja i zaključavanje tastature može da se izvrši držanjem bočnog tastera BACK i to bi bilo to.w950
update
ovako.otključavanja i zaključavanje tastature može da se izvrši držanjem bočnog tastera BACK i to bi bilo to.w950
Poz ljudi evo mene posle 100 godina...Sutra postajem vlasnik P990i i bocka me jedna stvar oko njega...
Dakle radi se o WiFi i povezivanju na AP
Ja imam AirLink AP na tavanu,utp kabl do kompa koji se kaci na integrisanu LAN mreznu kartu...znaci PPPoE protokol...Sad mene zanima ako bi me neko uputio na pravi put(linkom ili direkt na forumu)
Pitanje moje je kako da se povezem na Internet u sobi,kuci koristeci moj AP(na njemu nemam onu malu antenicu kobajagi sto pojacava signal,da li je ona neophodna da bi AP broadcast-ovao signal)
Jednostavno da li imam potrebnu opremu i da li je moguce to odraditi...
Dakle radi se o WiFi i povezivanju na AP
Ja imam AirLink AP na tavanu,utp kabl do kompa koji se kaci na integrisanu LAN mreznu kartu...znaci PPPoE protokol...Sad mene zanima ako bi me neko uputio na pravi put(linkom ili direkt na forumu)
Pitanje moje je kako da se povezem na Internet u sobi,kuci koristeci moj AP(na njemu nemam onu malu antenicu kobajagi sto pojacava signal,da li je ona neophodna da bi AP broadcast-ovao signal)
Jednostavno da li imam potrebnu opremu i da li je moguce to odraditi...
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona