Diskusija o UIQ3 telefonima (M600, W950, P990 i P1i)

Pravila foruma
Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
MotorolaSony Ericsson
Odgovori
mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2005. 17:48

Post od mixxx »

dobija se "plishana torbica"..braon boje sa narandzastim konchicima :D

dobijaju se bolje slushke od w850....za remote control-om na kablu!

Sladjan012
Banned
Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 21:58

Post od Sladjan012 »

hocu da namestim rss feeds, tj hteo bih da citam srpske novosti a ne bbc. Nadam se da me neko razume. Npr. b92 novosti, koj link treba da upisem tamo... Iskreno se nadam da me neko razume. :dry:

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Ides add new :) i upises ovako kako i pise:

http://www.b92.net/info/rss/vesti.xml 8)
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Sladjan012
Banned

Post od Sladjan012 »

Hmmmmm, NECE! Pise da je link ne postoji, stvarno ne znam sta moze da bude u pitanju. Ima li neko neki predlog, sta da radim ?

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Ja ne znam :) evo probaj ovaj(ja koristim na k800 i odlicno radi):
www.mtsmondo.com/rss/all.php ;) ali pazi da ispred www bude HTTP 8)

Sladjan012
Banned

Post od Sladjan012 »

Mts radi, a da li telenor ima rss? I koji je link? :oops: :roll:

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Sladjan012, nema... nije ovo mts, vec mtsmondo... Vesti su ok, ja sam ti dao link koji prikuplja sve vesti...

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Naravno da radi rss, evo slička sa vesti b92, MilančeBGD je već stavio adresu sa sajta
Slika
:wink:
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

Sladjan012, telenor nema rss, barem sam ja tako video.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

Sladjan012
Banned

Post od Sladjan012 »

Ok, hvala. Ali meni stvarnon nece da radi b92... Inace, gde mogu da nadjem free programe za mob, kao sto su smartmovie, slovoed, posto ne sme ovde da se stavi link posaljite mi na private ili mi posaljite neke korisne programe na stankovic012@gmail.com.... Hvala puno!

Zamolio bih nekog da mi na pp baci linkove gde mogu da sknem free programe!

Prlecar
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 08. Mar 2007. 11:08

Post od Prlecar »

Narode,imam N73ME,uzet preko telekoma pre sest meseci i resio sam da ga menjam.Deluje mi suvise nezno i ako sam ga maksimalno cuvao.Za oko mi je zapao W950 i posle iscrpnog informisanja i citanja ovih 36 strana cvrsto sam odlucio da ga kupim,tako da cu posle Nokie 6630,pa N73ME opet da se vratim na sony ericsson i ako sam mislio da to necu nikada uraditi(posle loseg iskustva sa k500i mnogo sam zamrzeo SE).Zato cim utopim moj N73 eto me u BG po telefon posto ga u Kg slabo ima.Sta mi preporucujete,gde da kupim u orginalnoj kutiji u fulu,da nije skidan sa mreze.Citajuci postove video sam da mnogi hvale Media mobile pa mi dajte neki savet.Unapred zahvalan
P.S. Nadam se da cu vam se skoro pridruziti sa svojim iskustvima,a mozda i ponekim pitanjem. :wink:

Sladjan012
Banned

Post od Sladjan012 »

Pozdrav... Ja sam ovaj telefon uzeo pre 5 dana i odusevio sam se. Kamera mi ne nedostaje, sta vise zaboravio sam za nju, ali i ako mi zatreba imam e900. No, ja sam ga kupio u najskupljoj radnji, u Euro Mobil i dao sam za njega 230 evra, dobio sam original kutiju, futrolu, slusalice (koje su me prosto odusevila, mogu da ih prikacim na bilo koji zvucnik i da slusam muziku sa moba), punjac, garanciju i uputstvo. Obisao sam pola Beograda i samo sam ga nasao u Milenijumu. Ali sada znam da je stigao u Logic Shopu i imas ga po ceni od 180 evra i takodje dobijas full opremu. Meni je telefon strava... Znaci odusevljen sam.

E sada, opet pitam nekog da mi posalje na pp neke linkove de mogu naci besplatne korisne programe.
Prlecar, neces pogresiiti ako ga uzmes. :roll:

Prlecar
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Prlecar »

Za Sladjan012-Cuo sam da ovaj logic shop pljuju na nekim temama ovde :( .Zvao sam i ja juce je prodat zadnji u euro mobilu,ali dobice ga opet.Je li ti dekodiran sa neke mreze ili je original.Kakav je zvuk,je li mnogo tih?

Sladjan012
Banned

Post od Sladjan012 »

moj je 02. Zvuk jeste malo tih ali je cist, mnogo se lepo cuje, ali zato kada se stave slusalice, nemam reci, sljaka kao lud. Moj savrseno radi, nikad nije zablokirao ili tako nesto. Super je, sve pohvale. Meni je Euro Shop nekako najsigurniji i bas su ljubazne prodavacice :wink:

Prlecar
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Prlecar »

Imam ga i u Orange za 190 eura,pa cu videti sta cu kad prodam ovaj moj N73ME.Trudicu se da uzmem nedekodiran pa ako me sreca potera mozda i nadjem.Ako bude i skinut sa mreze imam kome da se obratim u vezi debrandiranja posto vas je na forumu mnogo i svi ste raspolozeni za pomoc. :wink:

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

Prlecar, pa uzmes lepo u bilo kojoj radnji w950i i u toj kojoj uzmes trazis da ti ga fleshu to traje kratkoi imas debrended softver... :oops:
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

Prlecar
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Prlecar »

Kljaja-ok,hvala ti.Mozda sam dosadan ali koju mi radnju od ovih ponudjenih ti preporucujes.Posto bih dosao iz Kg,ne bi da se cimam po celom Bg-u,ima ih dosta u Balkanskoj posto mi je to blizu autobuske stanice,i ove dve u milenijumu u Knez Mihajlovoj.Jos samo ovo,je li treba da mi naplate nesto za flesovanje ili su to duzni da urade,cisto da znam da se ne bi magarisao.

Sladjan012
Banned

Post od Sladjan012 »

Ja ti preporucujem da kupis u Euro Shopu, mislim da se flesh placa 10 ili 20 evra. Ali nisam siguran, ne hvataj me za rec!!! :P

ghostpod
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 09. Avg 2007. 08:41

Post od ghostpod »

Prlecar, posto sam ga skoro i sam kupio mogu ti reci da Orange nudi sve sto ti treba. Pre manje od mesec dana kostao je 200 eura a dobio sam sve: plisanu futrolu, sluske, USB, CD itd. Kutija fakat nije original niti su prodavacice najljubaznije ali je softver najnoviji tako da za flash-om nema potrebe. BTW, sto se "tihog" zvuka tice jedna opaska; slusalice su earbuds, drugim recima sluze kao cepic koji blokira dosta spoljne buke, samim tim prejak zvuk bi doveo do dosta problema, ostecen sluh je prvo sto pada na pamet ali isto tako potpuna zvucna izolacija ne pomaze kada prelazis ulicu :roll: (po meni prolazi "GSP/razdrdan-bus test").
Nadam se da je ovo od pomoci.

Prlecar
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Prlecar »

Hvala narode.Sinoc sam se oprostio od N73ME za 230 evra,i sad hvatam prvi bus za Beograd.Ako sve bude kako treba eto me sutra sa prvim utiscima o mom buducem w950.Pozdrav

Odgovori