E pa evo i mene da se zapljunem sa W950

Do sada je super, mada sam ga tek sinoć kupio. Takođe u Logicu (bio poslednji, da ne veruješ

), sve od opreme osim originalne kutije, i sad treba da kopam po temi ili sajtovima da vidim koji je softver najnoviji.
Naravno neke sitnice sa P900/910, tipa nemogućnosti čuvanja propuštenog poziva u imenik su ispravljene, ali neke su i ostale, tipa: BT ne radi u offline modu, dok se nešto prebacuje BTom sve je podređeno tome osim eventualno poziva, ali provalio sam da držanjem BACK dugmeta 4-5 sekundi može da se izađe na osnovni ekran (mislim da sam proverio još jednu stvar koju nisu popravili, ali sad da me čovek ubije ne mogu da se setim). Pohvalna je mogućnost (ali ne i obaveza) punjenja preko USBa.
A zvuk..... Malo sam čitao, malo pitao, i na kraju kupio. Ono što je meni bilo veoma važno je da ima veoma kvalitetan zvuk. I tu nema sumnje. Na plejeru je na nivou onoga što sam i do sada imao, uz blagu prednost zbog izostanka onog blagog šuštanja koje na nekim plejerima postoji uvek kad je isti uključen, a čuje se kad se sluša tiho. Što se jačine tiče u pravu su i oni koji kažu da je tih, ali su upravu i oni koji kažu da je dovoljno glasan (niko nije rekao da je dosta glasan). Sa originalnim slušalicama je čist ali siromašan i bezbojan zvuk plus ne zatvaraju dovoljno uši, sa Sennheiser MX-550 i N91 sluškama (kako se beše zovu HS.....?) je utisak bolji uz blagu prednost Nokie, ali sa MX 300 je to ono što treba da bude (the way it's ment to be). Na max volume je ista jačina kao na mom plejeru na 75-80%, ali to je sasvim dovoljno da nikakva spoljna buka ne može da smeta, a više od toga bi i bilo malo nezdravo za uši (počeo sam malo da ih štedim, trebaće mi još nekih 70setak godina, a posle nije važno

).
Aj pa tako, će se pišemo opet kad naletim na nešto dobro ili neki problem.
edit: malo se komplikovano prebacuju kontakti iz Nokia telefona, a predpostavljam da je isti slučaj i sa ostalim proizvođačima (ako ne i gori), a to je da se kontakti snimaju kao .vcf fajlići - poruke (vizitke), što znači da iz poruka treba prebaciti ručno svaki .vcf u kontakte. I jedno pitanje koje je bilo boljka i starijih modela: da li postoji bilo kakva mogućnost pisanj domaćih slova tipa: šđčćž, jer ih kada su upisani na drugom telefonu i prebačeni ovde prikazuje ih bez problema?