W950i
Pravila foruma
Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Motorola ● Sony Ericsson ●
Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Motorola ● Sony Ericsson ●
[quote="The_Saint"]
P.S. Da li se nekome mozda od vas dogodilo da mu zvucnik oslabi vremenom. Sagovornika jedva cuem, osetno se smanjila cistina i jacina zvuka u slusalicama, i prilikom zvonjave telefona ?
Jel menjao neko zvucnik na W950i? Kako mu se telefon ponasao posle toga ?
Ukoliko jos nisi resio problem udji u: "Service menu/Service test/Speakers"
i pojacaj i front i rear na 100% izadji na back dugme i odmah resetuj telefon.
Ja sam imao isti problem mislio sam da mi je otisao zvucnik, medjutim sad se cuje ok. Ovo se desave nakon formatiranja memorije telefona ili nakon update-a preko seusa. Pozzz
P.S. Da li se nekome mozda od vas dogodilo da mu zvucnik oslabi vremenom. Sagovornika jedva cuem, osetno se smanjila cistina i jacina zvuka u slusalicama, i prilikom zvonjave telefona ?
Jel menjao neko zvucnik na W950i? Kako mu se telefon ponasao posle toga ?
Ukoliko jos nisi resio problem udji u: "Service menu/Service test/Speakers"
i pojacaj i front i rear na 100% izadji na back dugme i odmah resetuj telefon.
Ja sam imao isti problem mislio sam da mi je otisao zvucnik, medjutim sad se cuje ok. Ovo se desave nakon formatiranja memorije telefona ili nakon update-a preko seusa. Pozzz
Folije bi trebalo da ima i preko puta Beogradjanke u nekij radnjici koja skoro samo maske i slične gluposti. Imaju tj. imali su ali ne znam što ne bi imali još uvek, mada nisam bio skoro, strava čajniz folije (ko bi reko). Meni traje jedna već 2-3 meseca i ni ogrebotinicu nema.
Nego imam jedan problem. Počelo je poslednjih dana da mi se događa da stavim fon na punjenje popodne, ne gasim ga, slušam prepodne radio 1-3 sata, popodne možda walkman do 1 sat, nekoliko poruka, i par minuta razgovora, i jedva izdrži do sledećeg popodneva, tj jedva 24 sata uz stvarno minimalno korišćenje. Nemam ga još ni godinu dana, a da eksperimentišem sa novom baterijom od 50€ kod ovih domaćih derikoža, nešto me mrzi.
Jel ima neko ideju?
Nego imam jedan problem. Počelo je poslednjih dana da mi se događa da stavim fon na punjenje popodne, ne gasim ga, slušam prepodne radio 1-3 sata, popodne možda walkman do 1 sat, nekoliko poruka, i par minuta razgovora, i jedva izdrži do sledećeg popodneva, tj jedva 24 sata uz stvarno minimalno korišćenje. Nemam ga još ni godinu dana, a da eksperimentišem sa novom baterijom od 50€ kod ovih domaćih derikoža, nešto me mrzi.
Jel ima neko ideju?
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Nije, to znam. Ne znam koja od sledeće dve metode je dala bolji rezultat, ali sad definitivno radi, a ti je: skidanje baterije i čišćenje kontakata, a u isto vreme to mu dođe i restar, je li. Tako da sad svi srećni i zadovoljni.
Thx VeNoM anyway
Thx VeNoM anyway

Drugari, znam da je postavljano pitanje, ali...
Gde ima da se kupi olovka u Bg-u? Ne znam kako, ali danas se polomila sama od sebe... Putujem u utorak tako da mi hitno treba! U delta city-u nema za W seriju, a kazu da ove druge ne odgovaraju, pa ne bih bas bacao pare da isprobavam: Hvala unapred. Moze i pp.

Mnogo je veći problem ako se olovka izgubi nego ako se polomi. Drugar je uspeo da izgubi i ako nađe - javljam gde je to (i meni bi još jedna za svaki slučaj dobro došla).
A sa polomljenom nije problem. Meni se polomila na oba spoja, ali sipanje Loctite-a i veoma brzo vraćanje polomljanog dela na mesto za minut rešava problem, a drastično je jeftinije od nove.

A sa polomljenom nije problem. Meni se polomila na oba spoja, ali sipanje Loctite-a i veoma brzo vraćanje polomljanog dela na mesto za minut rešava problem, a drastično je jeftinije od nove.

- LesaTheGreat
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 15. Okt 2007. 01:32
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
LesaTheGreat i meni se to desava, desava se to i na m600, skoro na svim uiq3 telefonima, neznam zasto, mozda bih radilo kad bi prikljucio one obicne sluske, sto nemaju adapter, mada je to resavam tako sto klip pustim preko CorePlayer-a.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
VeNoM ok, mada ima jedan kolega sa foruma, koji ima p1, i njemu zapinje kad pusti preko hpm XX adaptera, a kad pusti preko obicnih ide mu normalno.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- LesaTheGreat
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 15. Okt 2007. 01:32