Zdravo svima.
Planiram da kupim polovni P900 za 180eura. Recite mi da li je to realna cijena sada? Nema nikakvih papira ni garanciju. Jos ne znam da li momak ima sve od propratnog materijala, ali gledao sam mob i sav je izgreban (osim ekrana). Da li je moguce promjeniti kompletno kuciste odnosno masku telefona. Momak me uvjerava da moze za nekih 20-30 eura. Poz
P900i maska + cijena
Pravila foruma
Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Motorola ● Sony Ericsson ●
Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Motorola ● Sony Ericsson ●
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Moze sipak za 20 evra!Sumnjam da moze da se nadje i kineska za te pare tako da ti ostaje da trazis preko grane ili pogledaj na e-bay ali i da nadjes novu da kupis za te pare sa troskovima dostave i montiranja moze da dogura do 50-ak evra i kad se na to doda da nema ni papire ni garanciju i ko zna da li ima nesto od opreme sem punjaca apsolutno NE PREPORUCUJEM!!
Za 50-ak evra vise imas da nadjes mnogo bolji sa full opremom i nekakvom garancijom a vec od 250-ak evra i P910 pa vidi!
Pozdrav
Za 50-ak evra vise imas da nadjes mnogo bolji sa full opremom i nekakvom garancijom a vec od 250-ak evra i P910 pa vidi!
Pozdrav

- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
P910 znam da ima za 250-270 evra (video sam bas skoro na oglasima) i to telefoni po pola godine stari u fulu i jos dosta dugo u garanciji ali sam isto video telefon samo sa punjacem i bez papira za 150 evra ili tako nesto pa sad ti vidi sta ti se isplati a inace je P910 solidno bolji od P900 za malu razliku u ceni pa ako imas love bolje uzmi P910!Nemoj da reskiras sa takvim sumnjivim telefonima,sta znas zasto je on tako izgreban i sto nema papire!?Ako hoces ti cackaj mecku ali ja ti kazem lepo da ne ispastas,bolje sacuvaj jos malo love pa uzmi siguran telefon nego da se izleces!
Pozdrav
Pozdrav