WP 8.1 - generalna diskusija
- NijeZauzetoIme
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 10. Feb 2011. 21:23
- :: Pocophone F1
Re: WP 8.1 - generalna diskusija
Na Ativu sam primetio bag, video sniman kamerom prebacen na komp kasni video za zvukom.. Nisam procitao da je neko to prijavljivao do sad..
Huawei Nexus 6p - Xiaomi Mi Note 3 - Pocophone F1
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ne mora da znaci da je do snimka, moze biti problem i u kodecima ili plejeru na racunaru. Proveri i to 

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Neko je negde pitao za opciju da slusa/gleda yt na ugasenom ekranu, ili da radi nesto drugo - odgovor je duplO browser.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Challenge
- Entuzijasta
- Pridružio se: Uto, 11. Jun 2013. 16:06
- :: BlackBerry Z30
- :: Nokia E72
Imate novi update, kod mene je upravo instalacija u toku 

-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 25. Jun 2013. 19:08
- :: Nokia n8
- :: lumia 620
Apdejt za 8.1?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pon, 25. Nov 2013. 23:13
- :: Htc One m9
- :: Nokia Lumia 920
Ja ga odradio za sada vidim promenu u podešavanjima...ispod svake postavke pise dal kako je podesena..lepo[SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]
- alphablue597
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 15. Feb 2012. 13:38
- :: Nokia Lumia 520
Hvala na obavestenju.Kamera i dalje ne radi kad je na srpskom telefon....Challenge napisao:Imate novi update, kod mene je upravo instalacija u toku
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Stavio novi update, sad ne znam da li se tripujem, ali kao da mi je telefon za nijansu usporio. Videcu u toku realnog koriscenja. Neke druge vece novotarije nisam primetio.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- alphablue597
- Mobil fan
Ako mi verujes,meni mnogo brze radi,ali stvarno!Najbolje se vidi kad otvorim prodavnicu.Cini mi se duplo brze.Kad sam ga azurirao,ja sam ga 2puta restartovao,pa jos 2 puta kad sam menjao jezik da probam kameru.Probaj i ti...miodrage napisao:Stavio novi update, sad ne znam da li se tripujem, ali kao da mi je telefon za nijansu usporio. Videcu u toku realnog koriscenja. Neke druge vece novotarije nisam primetio.
- NijeZauzetoIme
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 10. Feb 2011. 21:23
- :: Pocophone F1
Meni se posle apdejta desilo da sam izgubio sve media fajlove iz telefona i kartice, slike, muziku.. Takodje, na putu sam, i usnimio sam video, i kad sam hteo da ga pustim sve se zamuljalo, raspalo, pozeleneo ekran, i nakon toga sledeco je hteo normalno. Medjutim, nakon par sati je sam od sebe udario restart. A dva videa su se totalno izgubila.. Ne znam do cega je, od apdejta mi se desava to, radi se o Ativ S
Huawei Nexus 6p - Xiaomi Mi Note 3 - Pocophone F1
- Challenge
- Entuzijasta
Čudno je kako svima telefon reaguje drugačije. Nemam tih problema koje vi navodite, ali juče, pre apdejta, zakucao mi se Viber. Brzina otvaranja aplikacija je izvrsna.
Kod mene sve OK, za tu "brzinu" ne znam, ali nista nije ni "sporije", sve radi kako treba 

zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
- Challenge
- Entuzijasta
Meni riknuo telefon i ne mogu da ga upalim!
Samo se odjednom zakucao, jedva sam ga ugasio i sada neće više ni da mrdne. Probao spoljni hard reset (Vol-, turn on i camera), ali uzalud, ne daje znake života. Povezivanje sa PC nemoguće, ne vidi ga.

Uhhhh, verovatno Google ima odgovor, probaj za pocetak taj soft, volume down + power/lock dugmad, to provereno radi i kad je tel ugasen, jbg cisto probaj.
pozz
pozz
- Challenge
- Entuzijasta
Ma, to sam prvo probao, ali ne reaguje. Mrtav da ne može biti mrtviji. Dobar pokušaj Nokie da napravi telefon. Trebaće mnogo vremena da povrate moje poverenje. Svi imaju nekakvih problema i možemo voleti Nokiu, Windows ili šta li već, ali njesra je to još uvek. Microsoft ne treba da se bruka sa nedovršenim proizvodima, jer kad jednom izgubiš mušteriju, teško ćeš ga vratiti.
Pa ako je to do 8.1 apdejta i mnogima se desava onda verovatno vec postoji info na Google, WPCentral... Razlog mora da postoji.
Recimo prve serije 925-ice su znale da "crknu" itd, pisao je i Araphel o tome, ispravili, eto meni ok radi (cukam u drvo).
pozz
Recimo prve serije 925-ice su znale da "crknu" itd, pisao je i Araphel o tome, ispravili, eto meni ok radi (cukam u drvo).
pozz
- alphablue597
- Mobil fan
Jesi li probao preko nokia software updater (ako se tako zove)programa?Jel imas garanciju?Ne znam,ja ne verujem da je to zbog softwera,da tek tako unisti telefon.Meni prethodni android isto tako crko,odneo ga u servis,ploca bila u pitanju,zamenili je i evo i dan danas radi kod mog oca...Challenge napisao:Ma, to sam prvo probao, ali ne reaguje. Mrtav da ne može biti mrtviji. Dobar pokušaj Nokie da napravi telefon. Trebaće mnogo vremena da povrate moje poverenje. Svi imaju nekakvih problema i možemo voleti Nokiu, Windows ili šta li već, ali njesra je to još uvek. Microsoft ne treba da se bruka sa nedovršenim proizvodima, jer kad jednom izgubiš mušteriju, teško ćeš ga vratiti.
- Challenge
- Entuzijasta
Pišu po stranim fourmima o sličnim situacijama gde su im posle apdejta na 8.0 telefoni prestali da rade i date su im isntrukcije za hard reset ili Nokia Recovery Service, odnosno kada ništa od toga ne radi da predaju u ovlašćeni Nokia servis. Meni to ne vredi jer je telefon donet iz Mađarske, tako da nemam tu konekciju da reklamiram telefon. Radio je odlično 2 meseca a onda nakon nekog apdejta na 8.0 počeo je ostajati bez mreže samo na određenm lokacijama, da bi nakon drugog apdejta na 8.1 radio jedan dan, a onda prestao. Pošto ni računar ne može da uspostavi vezu sa telefonom, u servisu su mi rekli da je najverovatnije crkla fleš memorija, koja nema gde da se nabavi da bi bila fizički zamenjena, pa mogu telefon da bacim. Zato, ne kupovati telefon bez garancije i ne kupovati modele koji nemaju potpunu tehničku podršku. Ja sam terao inat takvim upozorenjima, jer mi se telefon strašno sviđao, pa sam to "zadovoljstvo" sada platio. Što je najgore, izgubio sam poverenje u Lumie, generalno, iako znam da ima ljudi koji nemaju problema. Uostalom, kod mene u kući ima i Lumia 820, sa kojom nema problema (pu, pu, da ne ureknem
), ali je ona i dalje na Windows 8.0.
EDIT:
Nsam uočio u komentarima, ima li neko Lumiu 1520 da mu pravi probleme na WP 8.1? Ne da mi se ići na android.

EDIT:
Nsam uočio u komentarima, ima li neko Lumiu 1520 da mu pravi probleme na WP 8.1? Ne da mi se ići na android.
Poslednja izmena od Ninolina u Sre, 11. Jun 2014. 20:07, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Nemoj da pišeš postove jedan za drugim već koristi opciju "Izmeni". Pročitaj pravila Foruma.
Rezlog: Nemoj da pišeš postove jedan za drugim već koristi opciju "Izmeni". Pročitaj pravila Foruma.
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pon, 25. Nov 2013. 23:13
- :: Htc One m9
- :: Nokia Lumia 920
Challenge, ocigledno ti je zapao neki falican model
meni od prvog dana radi savrseno uz manje bagove koji su se vremenom ispravljali,al mi povratak na android ni u jednom trenutku nije pao na pamet.

- Challenge
- Entuzijasta
Ne bih ni ja . I dalje mislim da je Windows bolji operativni sistem nego Android, samo u afektu ispoljim pomešano razočarenje i bes.