WP 8.1 - generalna diskusija
- zavodnick
- Expert

- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
Re: WP 8.1 - generalna diskusija
yocasylver, da, bas tako
Mislim da smo na nekom od podforuma, pricali o tome... potrezi malo 
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
- yocasylver
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Imate li u kalendaru vremensku prognozu,meni je ukljucena u podesavanjima za kalendar a ne prikazuje mi kao sto se vidi na klipu u 4:57
https://www.youtube.com/watch?v=tltSqdzQKdk#t=251
https://www.youtube.com/watch?v=tltSqdzQKdk#t=251
^Add location u kalendaru, upali Location i imaces prognozu u kalendaru, stavi na day/week view.
Danas je bio neki update za L925 (Hungary), "wellcome to Denim" bla bla, ne videh nikakve promene...
Inace 925 i 1020 i ne dobijaju ta "Denim poboljsanja" kamere za razliku od 830, 930 itd.
pozz
Danas je bio neki update za L925 (Hungary), "wellcome to Denim" bla bla, ne videh nikakve promene...
Inace 925 i 1020 i ne dobijaju ta "Denim poboljsanja" kamere za razliku od 830, 930 itd.
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
- yocasylver
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Da,da.Bas sam obnevideo pa u podesavanjima odmah ispod kockice za cekiranje pise da mora biti ukljucena lokacija.Ja sam samo cekirao a tekst ispod nisam citao.Hvala Vlado
Evo stranice za proveru dostupnosti Denim apdejta za Evropu, Link
Kod mene i posle Extras+ apdejta i dalje bug da je tel.na Denim...
Kod mene i posle Extras+ apdejta i dalje bug da je tel.na Denim...
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
-
sugarcoated_ass
- Sertifikovani Trol

- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
U IE opet ima mogucnost biranja search engine izmedju Bing i Google... Je l' to bese bilo ukinuto? Stavljen Bing kao jedini?
Može li da se promeni melodija zvona smsa i Vibera?
Može li da se svakoj osobi dodeli različita melodija zvona?
Može li da se svakoj osobi dodeli različita melodija zvona?
Sms i viber može, a za pojedinačni kontakt ne. Mislim makar da ne može, proveriću.
Još i ovo da pitam, dok ne zaboravim.
Viber i WA, znam da niju savršeni, ali je li poboljšano nešto sada?
Viber i WA, znam da niju savršeni, ali je li poboljšano nešto sada?
Na WA namam primedbe, Viber skoro pa odličan. Ima jedan mali problem, aplikacije ne mogu da rade kad izađeš na početni ekran (osim dela koji reguliše notifikacije), u praksi to znači da imam naviku da kad pošaljem nekom poruku preko Viber-a, odmah izađem da bih radio nesto drugo, a on nije stigao da pošalje jer sam izašao. Dok na androidu kad izađeš na home screen viber ceo radi u pozdini.
Ovu glupost sam i ja primjetio.
A sto se notifikacija tice, zna se nekad desiti problem. Prijavi poruku al nece odmah da je otvoru. Vrli malo puta mi se desilo da mi nije javio notifikaciju a da je poruka stigla
A sto se notifikacija tice, zna se nekad desiti problem. Prijavi poruku al nece odmah da je otvoru. Vrli malo puta mi se desilo da mi nije javio notifikaciju a da je poruka stigla
Može da se stavi i za svaki kontakt posebna sms melodija.
- miodrage
- WP_guru

- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Za svaki kontakt moze posebna melodija zvona i SMS, mogu posebne melodije za svaku aplikaciju ponaosob. Sto se BG rada tice konkretno kod Vibera, najlaksi nacin je ne stisnuti back nego Win taster, i onda ce i poruka da se posalje bez problema. Ako se ide sa Back, Viber ce sam da obavesti da nece biti u stanju da posalje poruku.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
E baš nije tako. Isto se dešava kad pritisneš win taster. Da nisam siguran ne bih tvrdio. Izvinjavam se za kontakte i posebne melodije.
- miodrage
- WP_guru

- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Coni, Mozda na 520, ali na 930 sigurno radi. Stavise mislim da je i na 920 radilo.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
araphel, i miodrage, zahvaljujem, i naravno i tebi Coni, , šta mi se izvinjavaš bre.
Aj samo da pitam kad ste svi zeleni, za Viber.
Kada meni neko pošalje poruku, a ja nisam u tom momentu u Viberu, neće mi stići obaveštenje da sam dobio poruku,
nego kad ja nekad uđem u Viber, tek onda ću videti tu poruku, je li tako?
I još ovo, kada sam u Viberu, razmena poruka teče najnormalnije?
Kada meni neko pošalje poruku, a ja nisam u tom momentu u Viberu, neće mi stići obaveštenje da sam dobio poruku,
Ne verujem da je do 520 jer sistem je isti. Ortak ima 920,probaću kod njega. Tek sad vidim da smo postovali istovremeno. Dok nisi u programu stiže notifikacija, dok si u programu sve radi najnormalnije.
cvoruga napisao:araphel, i miodrage, zahvaljujem, i naravno i tebi Coni, , šta mi se izvinjavaš bre.
Ma radi sve normalno samo pokazuje kod drugih ljudi da nisi online kad izađeš iz aplikacije. Poruka i obaveštenje stiže normalno .
Instalirao sam Operu mini sa prodavnice - beta verziju. Kada udjem na youtube preko opere i hocu da pustim neki video, izbaci mi poruku da odem do prodavnice i skinem nesto da bih mogao da pustim video. Na internet exploreru nemam takvih problema, youtube mi pusta bez problema ali mi on ne odgovara kao pretrazivac. E sad, ima li neko ideju kako to da resim i da li se to uopste moze resiti? U pitanju je Lumia 520.
Ma takva je opera mini... Rešenje - skini metrotube i uživaj.