WP 8.1 - generalna diskusija
Re: WP 8.1 - generalna diskusija
Jesi li radio zvaničan update ili PFD? Ne bi smelo to da ti se dešava, a moglo bi biti do neke aplikacije koja se ne slaže sa 8.1 (ima takvih) pa ti pravi havariju.
Ako restart nije pomogao, ja bih išao na to da probam da poskidam neke aplikacije koje su ti stalno aktivne, pa vidim šta će da se dešava. Nisam upoznat da se to dešavalo, i brat i žena su uredno odradili update, bez problema, osim kamere koja ne radi ako je Srpski postavljen kao jezik menija.
Ako restart nije pomogao, ja bih išao na to da probam da poskidam neke aplikacije koje su ti stalno aktivne, pa vidim šta će da se dešava. Nisam upoznat da se to dešavalo, i brat i žena su uredno odradili update, bez problema, osim kamere koja ne radi ako je Srpski postavljen kao jezik menija.
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Zvanican update, sta je PFD? Uradim soft reset i bude dobro neko vreme a onda opet. Evo uradio sam hard reset pa cu videti kako ce se ponasati.
Festina lente.
Preview for developers. Tu ume da bude nedovršeno štošta I bagovito.
- Apolo
- Expert
To nisam radio nijednom dosad, ni na Lumiji 520 dok sam imao. Uradio sam hard reset pa cu videti sta je u pitanju. e sad jedno pitanje u vezi Vibera. Posto ga koristim i na racunaru i na telefonu, a na telefonu sam ga neki dan ponovo instalirao ali mi nije povukao sve poruke koje imam i na racunaru. Zna li neko kako da uradim sinhronizaciju na telefonu (ako je uopste moguce)? Posto isto koristim i Telegram ali on automatski povlaci poruke ne radi se nista rucno, ja instaliram viber i kaze nemam ni jedne konverzacije, a na racunaru na u aplikaciji imam 5-6.
Festina lente.
Tu ti ne mogu pomoći, ne koristim Viber. Samo znam da generalno na WP ne radi baš najsjajnije. Vidim da mi se I žena I brat I majka žale.
Mislim da viber ne radi sinhronizaciju sa sa racunara na prvu instalaciju na telefonu. Mada, meni redovno sinronizuje i sa telefona i sa racunara..
Normalno radi Viber, normalno sinhronizuje sa kompa .
- Apolo
- Expert
@cvoruga, pa zasto mi onda nema poruka prilikom instalacije? Na kompu sve imam a na telefonu prazno.
Festina lente.
To već moraš Samsung i Viber da pitaš.
Na mojoj 625 radi sve najnormalnije, jer da nije tako odavno bi je se ratosiljao.
Na mojoj 625 radi sve najnormalnije, jer da nije tako odavno bi je se ratosiljao.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Ni meni nije Viber nikad radio sync,ni na kompu nije povukao sa telefona poruke. Ali generalno sam zadovoljan kako radi, i pozivi i poruke.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Apolo
- Expert
Ni mom drugaru koji ima L1320 ne radi sync. Sam viber je ok, sljaka i to je bitno ali prosto na WP je pomalo senilan jer mi je na androidu sve redovno sinhronizovao. Prelazim polako na telegram, tu mi je bar sve kao sto pise da jeste.
Festina lente.
Denim apdejt za L925 sa VIP-a (Hungary) je izašao. Kod mene odradi download, krene install i stane, greška tralala. Memorije ima, rađen restart, hardreset... ako neko ima ideju
pozz

pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
Da li su L820 i 920 dobile Denim?
Meni na L520 i racunaru sinhronizuje poruke na vajberu.
Ne.ilija98 napisao:Da li su L820 i 920 dobile Denim?
@cvoruga, Hvala na odgovoru.
ilija98, nema na čemu bre.
Evo ti sajt pa prati http://www.microsoft.com/en/mobile/supp ... in-europe/
Evo ti sajt pa prati http://www.microsoft.com/en/mobile/supp ... in-europe/
Na mojoj nokiji l530 radi odlicno wp 8.1 ima puno opcija i za uzivanje 

Da li postoji mogicnost da se na store obrise istorija aplikacija koje si ranije skinuo a ne zelis da ih imas tamo jer ti se nisu dopale? Hvala.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1