Čekaj bre, kako nema navigacija do kućnog broja? Ja uredno ukucam adresu sa kućnim brojem u pretragu, i sve mi lepo pronađe. U BG i po inostranstvu doduše. Nisam probao po ostalim lokacijama u Srbiji.
Što se tiče Ekvilajzera, ne znam da li su to ukinuli za 520, ali na 925 ga imam, jedino što radi samo kad su uključene slušalice.
Da postoje ograničenja preko čega se može deliti slika iz galerije, to definitivno stoji. Da li je to glupost ili preterana mera bezbednosti od nesistemskih aplikacija, to je sad već drugo pitanje.
Vibracija je idiotluk i tu nema šta da se kaže, mada sam ja izgleda polako navikao, pa mi sad na G3 neobično kad vibrira sve vreme
WiFi shortcut se meni recimo sviđa baš takav kakav je, jer mi se x puta desi da slučajno isključim WiFi na Androidu iako to nisam hteo. Ali vidim kako bi drugima moglo da smeta.
Settings je nabacan i to stoji, ali recimo prevod na srpski je daleko bolji nego što je meni na G3. Em je na ćirilici pa neke "pozajmljene" reči rogobatno izgledaju, em je spojio D i J u Đ gde god je mogao