Windows 10 Mobile - generalna diskusija
Re: Windows 10 Mobile - generalna diskusija
novak, možeš li da biraš, kvadratić ili kružić ?
Nemam pojma, al grdno izgleda:) plocica, unutar nje krug i onda se on nesto okrece, djecije mi izgleda.
Daj ss ako te ne mrzi, precrtaj ime i lik, samo da vidim kako izgleda.
[img]http://i.imgur.com/FpyG8Pu.jpg[/img]
Valjda sam zakacio sliku kako treba:)
Kruzici se nakon par sekundi zarotiraju prema gore pa se pokaze ime, onda se zarotiraju nazad:)
Valjda sam zakacio sliku kako treba:)
Kruzici se nakon par sekundi zarotiraju prema gore pa se pokaze ime, onda se zarotiraju nazad:)
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
novak, Dizajn je stvar subjektivne prirode ali meni ovo deluje ok. Kad je MS u pitanju samo da fercera, e sad hoce li biti krug ili kvadrat, irelevantno 

Festina lente.
Najbolje je imati izbor, krug ili kvadrat, a ne biti ograničen kako je neki tamo čika zamislio.
Ta zatvorenost 8.1 se mogla kompenzovati stabilnim radom,
čime sad opravdati nabavku Lumije, nestabilan beta os bez aplikacija?
Ta zatvorenost 8.1 se mogla kompenzovati stabilnim radom,
čime sad opravdati nabavku Lumije, nestabilan beta os bez aplikacija?
- Apolo
- Expert
cvoruga, Nijedan telefon, niti OS nije savrsen. Da ti je data mogucnost da to biras korisnici bi izmislili nesto trece sto im se ne svidja, i tako u nedogled. Ali eto bolje i ovako nego npr. da dam bogatsvo za iPhone koji nema radio a ujutru kad idem na posao ne mogu bez radija, a s druge strane to je jedna od osnovnih funkcija telefona danas, imaju ga cak i oni sto kostaju nesto jace od 100e. Sto se samog W10M tice, slazem se da nije jos dovrsen i da je verovatno avantura uzimati sad neku od Lumija. Ali tu su nase kolege koji koriste W10M pa pratimo zbivanja 

Festina lente.
I ja sam na korak da uzmem Lumiju, ne mogu da nosim 2 Androida, smorčina.
I taman prelomim, onda pročitam post kako (ne)radi 830 i opet sam u nedoumici
.
I taman prelomim, onda pročitam post kako (ne)radi 830 i opet sam u nedoumici

- Apolo
- Expert
Joj i ja sam na istim mukama...... Kako mislis ne radi L830?
Festina lente.
Pa jesi čitao novak šta je pisao, mada nije radio hard reset?
Samo da ne bude nedoumica, za moj pojam je i 8.1 bio prosjek s obzirom kako su pisali o stabilnosti sistema:)
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Друштво, ако вам није фрка, стрпите се са куповином Лумија у следећих пар месеци. Ако вам ја као власник једне Лумије тако кажем, онда вам је јасно како стоје ствари.
Ozbiljno?
Daj objašnjenje zašto tako misliš?
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Ja opet ponavljam sasvim suprotna iskustva: 950 XL radi odlicno, imao sam do sada 4 Resuminga (od kada sam ga kupio, cca 2.5 meseca), imao sam jedno zabadanje sistema juce pre update-a (soft reset je resio stvar). Zenina 930 (jos uvek na 8.1) radi fantasticno. Svastikina 535 (bivsa zenina) i dalje sljaka odlicno za tu cenovnu klasu. Caletov 550 radi jako dobro.
Kolege sto imaju 830, 930, 535, 520... niko nema prituzbe.
Mislim, kod neke normalne upotrebe uredjaja, ne bi niko trebalo da ima problema. E sad, ako neko zeli da izvadi dusu uredjaju, sta ocekuje?
Kolege sto imaju 830, 930, 535, 520... niko nema prituzbe.
Mislim, kod neke normalne upotrebe uredjaja, ne bi niko trebalo da ima problema. E sad, ako neko zeli da izvadi dusu uredjaju, sta ocekuje?
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Озбиљно.cvoruga napisao:Ozbiljno?
Писао сам прошлих недеља прве утиске (да не понављам) - и сад, после 3 недеље 10-ке, нисам ништа задовољнији. Вероватно ћу сутра у теми за 930 описати шта ми се свиђа и не свиђа на 10-ци на мом телефону (искуства очигледно варирају од уређаја до уређаја), али позитивних ствари је мање него негативних.
Дакле, ко већ има Лумију, може да пређе на W10M ако жели, али се може разочарати добијеним, као ја. Ко нема Лумију, нека сачека који месец, можда буде још неки билд који ће мало поправити ствари...
miodrage, потпуно ти верујем, али ето, ја нисам задовољан. А знаш да сам, после тебе, ја можда и највећи присталица WP/W10M на форуму.
Hvala Evi.
Ja sam se vratio na 8.1. Dok ne pocnu da izlaze kvalitetne univerzalne aplikacije mislim da nema neke velike koristi prelaziti na win10.
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Jbg, kad ti ne koristiš normalno telefon (kako kaže)... da napraviš po neki poziv, eventualno na neki odgovoriš i to je to. Onda nema problema.Evindzer napisao: miodrage, потпуно ти верујем, али ето, ја нисам задовољан.

- Evindzer
- Prijatelj foruma
1808 зеза као и обично.
Заправо, претпостављам да је могуће да су намерно боље оптимизовали ОС за Лумије са Мајкрософтовим логом него оне старе, Нокијине. Зато Миодрагов телефон можда много течније ради од мога.
Него, набацих му нови билд; да ли се после њега предлаже хард ресет или не?

Заправо, претпостављам да је могуће да су намерно боље оптимизовали ОС за Лумије са Мајкрософтовим логом него оне старе, Нокијине. Зато Миодрагов телефон можда много течније ради од мога.
Него, набацих му нови билд; да ли се после њега предлаже хард ресет или не?

Poslednja izmena od Evindzer u Čet, 14. Apr 2016. 02:12, izmenjeno 1 put ukupno.