Pravila foruma Windows deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Asus ● HTC ● LG ● Nokia ● Motorola ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Apolo, pa da, tako nešto sam i ja nalazio po oglasima.
Nego, par dana ranije je neko pominjao neki GRD2 - ja na svom telefonu nisam dobio nikaku informaciju o novom abdejtu, osim onog malog vezanog za povremeni restart.
Cvoruga: Iskreno mislim da je u pitanju gomila bullshit-a.
Ja inace imam GDR2 vec par meseci, dobio preko Windows Insider-a, i zadovoljan sam kako radi.
cvoruga, nema šanse, ko zna šta su hteli s takvim člankom. miodrage, jedino tebe i znam da imaš GDR2. A i tebe samo preko foruma.
Znam da si zadovoljan, i drago mi je zbog toga.
Ma briga me i za MS i Google, iskreno, ali ovo mi liči na klasično plašenje kupaca od strane Gugla pred izlazak 10ke,
jer su ljudi prezasićeni Androidom i željni da probaju nešto novo a 10ka je vizuelno privlačnija od 8.1.
Biće verovatno ovakvih netačnih i naručenih textova sve više pred izlazak.
Mada, svi su novinari plaćeni od strane jedne ili druge mašinerije, tako da ja svakako ne verujem.
Vojkan85, 9R94, GDR2 nije izasao za sve uredjaje. Ja sam ga ugrabio preko Insidera kad je bila otvorena rupa.
Cim sam to uradio, pisao sam ovde na forumu o tome. Neki kazu da mozda moze i sada da se ugrabi, a procedura je sledeca:instalira se Insider, ukljuci se Fast Ring, check phone updates, instalira se prvo gdr2, i odmah se brise Insider. Dalja provera za updaye se ne radi, jer ce instalirati win10tp, koji je jos dosta bagovit. Po nekim kuloarima se suska da ce stabilna verzija izaci krajem jula, najkasnije aredinom avgusta
Srecam se Miodraze kad si pisao o tome, nego sam ja mislio u vezi toga sto su prethodnih par dana pustili apdejt preko ota i ljudi su dobili gdr2. E na to sam mislio, sta je toliki problem da puste za sve uredjaje.
Nema veze, i bolje da ga srede do u "sitna crevca", pa da ga onda puste za 930, ja ću biti zadovoljan takvim ishodom situacije, nije mi problem da čekam.
Pa to i jeste problem. GDR2 nije i nece ni biti sredjen za sve telefone. 930 nijednom nije ni bio najavljen, ali ce verovatno da puste update u septembru, kao pripremu za win10
Pa da, i ja sam citao to za GDR2 pre vise meseci. Racunam da ce ga ipak pustiti za par meseci, sumnjam da ce bas zakinuti na vodecem modelu, posebno sto W10M za 930 ne ocekujem pre kraja godine..
Ne znam cemu kuknjava za gdr2 kad ne donosi nista spektakularno, barem meni. Ja bih sad potpisao da ranije dobijem nadogradnju na W10, a da nikako ne bude gdr2:)
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.